szabot Elküldve Május31, 2006 Elküldve Május31, 2006 ööö.... izé.... holnap kell leghamarabb kifizetnem a cuccokat! :) Vagyis köv. hónap. :) És a debreceni Csergőnél működik a clubkártyánk?
mackosajt Elküldve Május31, 2006 Elküldve Május31, 2006 És a debreceni Cserőnél működik a clubkártyánk? Hogy a túróba ne működne?! :) Még szép! több, mint 4e forintot spórolok.... de lehet többet, csak nem jól számoltam? :)
corsarulez Elküldve Május31, 2006 Elküldve Május31, 2006 Én már kaptam is fizut. :) SzaboT, nem tartozol semmivel, ajándék! :) Majd ha legközelebb találkozunk, meghívsz egy fagyira! :(
nyuszifül Elküldve Május31, 2006 Szerző Elküldve Május31, 2006 hALIHÓÓÓÓ Melózok épp, már nagyon fáradt vagyok, semmire sincs időm, a magánéletemről ne is beszéljek.... De remélem meglesz a gyümölcse, ha nem akkor lesz egy csereautóm :) :)
mackosajt Elküldve Május31, 2006 Elküldve Május31, 2006 Jó estét Nyuszi! MIféle csereótó? Nem cserebogár? :) Ne dolgozz annyit, mert tönkre megy az egészséged!
nyuszifül Elküldve Május31, 2006 Szerző Elküldve Május31, 2006 a csereautót úgy értettem, hogy ha nem fizet viszem a kocsoiját, vagy így vagy úgy :) Már fáradt vagyok, és még mindig bent vagyok :)
HPety Elküldve Május31, 2006 Elküldve Május31, 2006 a noname utángyárit már nem akarják visszavenni Az asztalrájukborítós, felmenőemlegetős taktikával sem? Nekem ez be szokott válni. :)
szabot Elküldve Június1, 2006 Elküldve Június1, 2006 Én már kaptam is fizut. :) SzaboT, nem tartozol semmivel, ajándék! :( Majd ha legközelebb találkozunk, meghívsz egy fagyira! ;) Akkor köszönöm szépen! A fagyizást pedig feljegyeztem! :P a csereautót úgy értettem, hogy ha nem fizet viszem a kocsoiját, vagy így vagy úgy :) Már fáradt vagyok, és még mindig bent vagyok :D Te nyuszi, te már multimilliomos leszel a sok túlórapénztől!
Kiscsávó Elküldve Június1, 2006 Elküldve Június1, 2006 Akkor köszönöm szépen! A fagyizást pedig feljegyeztem! :) Te nyuszi, te már multimilliomos leszel a sok túlórapénztől! Lehet, hogy a HOBit le akarja cserélni nagyobbra?
nyuszifül Elküldve Június1, 2006 Szerző Elküldve Június1, 2006 Várjál te még a milliomossággal, ki tudja kifizeti-e , most attól parázok, lehet nem fogja....de remélem főnökasszonyom tudja, hogy mit csinál, ha nem tudja elintzéni, akkor kísérhettek majd az öltönyben 1-2 helyre :)
szabot Elküldve Június1, 2006 Elküldve Június1, 2006 ... ha nem tudja elintézni, akkor kísérhettek majd az öltönyben 1-2 helyre :) Csak szólj, és megyünk! Igaz fiúk? :)
Kiscsávó Elküldve Június1, 2006 Elküldve Június1, 2006 Csak szólj, és megyünk! Igaz fiúk? :) Természetesen, de remélem az öltöny nem kötelező!
szabot Elküldve Június1, 2006 Elküldve Június1, 2006 A kötelező megjelenés: Fekete öltöny, fekete nyakkendő, fehér ing, fekete napszemüveg, kitömött hónalj. Igaz Lujdzsi? :)
Sörös Sanyi Elküldve Június1, 2006 Elküldve Június1, 2006 A biztonság kedvéért én azért az öltönyzsebbe betenném a kis boxerem is. Hiába, én nem vagyok olyan nagy mint ti, valamivel pótolnom kell. :) De ha buli van, ott a helyem! Pláne, ha Nyusziról van szó! Ja, és a sörösüveg is kéznél lehet, nem csak fegyver céljából. :)
Kiscsávó Elküldve Június1, 2006 Elküldve Június1, 2006 A biztonság kedvéért én azért az öltönyzsebbe betenném a kis boxerem is. Hiába, én nem vagyok olyan nagy mint ti, valamivel pótolnom kell. :) De ha buli van, ott a helyem! Pláne, ha Nyusziról van szó! Ja, és a sörösüveg is kéznél lehet, nem csak fegyver céljából. :) Én tudtam, hogy a Sanyiban nem fogunk csalódni
mackosajt Elküldve Június1, 2006 Elküldve Június1, 2006 Halihó! Megjöttem! Bevásároltam... :( És jól! A Csergő árlistájában az általam kért alkatrész ára hibás volt... olcsóbb... aztán kiderült, hogy ők hibáztak, nekem jár az olcsóbb áron, és a helyi boltosnak sem lesz kára... ma javították ki... ja, és így eredeti, gyári cumó kerül a gépbe... GM feliratos!!!! ;) Nyuszi! Ha esetleg kell még 1 mackós alkat fekete öltönyben, akkor szólj! Megyek! :) :)
mantababy Elküldve Június1, 2006 Elküldve Június1, 2006 A biztonság kedvéért én azért az öltönyzsebbe betenném a kis boxerem is. Hiába, én nem vagyok olyan nagy mint ti, valamivel pótolnom kell. :) De ha buli van, ott a helyem! Pláne, ha Nyusziról van szó! Ja, és a sörösüveg is kéznél lehet, nem csak fegyver céljából. :( Nálad a sörösüveg tartozéknak számít, szerintem. Jó sok fényképen rajtavagy vele. Tudod fegyverként is használni? De ugye előtte kiüríted? Nehogy kárbavesszen. :)
corsarulez Elküldve Június1, 2006 Elküldve Június1, 2006 Ha gyorsivó-párbajt rendeznek, akkor is Sanyi viszi el a pálmát. :)
Kiscsávó Elküldve Június1, 2006 Elküldve Június1, 2006 Ha gyorsivó-párbajt rendeznek, akkor is Sanyi viszi el a pálmát. :) Jaj de rosszak vagytok, mindig rosszra gondoltok, azért kell a sörös üveg, hogy ne fújja el a szél!
nyuszifül Elküldve Június1, 2006 Szerző Elküldve Június1, 2006 Na hazaértem, ma már nem dolgoztam este. A kíséretet köszönöm, valószínű szükség lesz rá, mert még semmi visszajelzést nem kaptam. Igyekszem egyelőre kultúráltan megoldani. Ha nem megy, akkor jöttök ti. :)
Sörös Sanyi Elküldve Június1, 2006 Elküldve Június1, 2006 Nyuszi a kárfelmérés remélem nem neked kellett. Átpofátlankodtam az Astra G-be, és látom, hogy mi van... A kíséretet köszönöm, valószínű szükség lesz rá... Ha a kíséretre szükség lesz, akkor be kell szereznem az egyen fekete öltönyt, mert nekem csak zöld van, az is még a ballagós pocakban szorítós. De fekete napszemüveg és dinnye a hónalj alatt még megjátszhatós. Egyébként meg tényleg ne legyetek gonoszak! Az üvegeket mindíg üresen találom, és csak az üvegvisszaváltót keresem, de ezek a paparazzik mindíg ilyenkor kapnak le... Az ivás sebessége pedig nem az edzésen, hanem a gondos mentális rákészülésen múlik. :) Bár Hajniék emlegették, hogy Ákossal (piros 3.0-ás Mantája van) és velem egy ilyen párbajt megnéznének. No, majd Manta talin...
nyuszifül Elküldve Június2, 2006 Szerző Elküldve Június2, 2006 Jó reggelt! Nem Sanyi szerencsére a kárfelmérés nem nekem kellett, hanem adorjant-nek, csak gondoltam hátha a fiúk tudnak nekünk segíteni valamivel, hogy mégis hogy kalkuláljunk. Bár ma már megy a kárszakértő, szóval minden kiderül, csak, na.....lelkileg nem árt rákészülni. A oén az, hogy oylan 30-35 körül ment, és az előtte lévő elé, lellépett egy barom, és az esőben nem tudott megállni amikor elkezdett fékezni.Hát sajna ennyi. De a legrosszabb dolog, hogy bár én ott sem voltam a szülei valószínűleg rámverik a balhét, mert már kérdezték, hogy velem volt amikor az eset történt.... :) Így hétévéégn meglátogatom őket, hogy tisztázni próbáljam az ismeretelenül bennük kialakult képet, s remélem nem épp ellenkező hatást fogok elérni, csak unom már hogy állandóan b...ják miattam, holott semmit nem csinálok....na mindegy, bocs scak ez most kijött belőlem, meg a régi meló miatt is ideges vagyok kissé, ez abunkó nem tudom mit akar.Kedden személyesen megyek majd be beszélni vele. Na megyek melózni
Vascona Elküldve Június2, 2006 Elküldve Június2, 2006 Szép napot drágáim (remélem nálatok süt is,itt ömlik az eső) Mik történnek itt? :) Nyuszim,szívem,én nem vagyok egy nagy darab,de nagyon brutálul áll rajtam az öltönyöm,és ha a hajam is levágatom mínuszosra,már fegyver sem kell,csak valami amivel lehet dobálni az ellenfelet,mert a közeledbe nem fog jönni :) Nagy boldogság van ám Zala megyében! Tegnap lejöttem a kislánnyal pestről,és hát nem csalódtam Még motor sincs benne,de máris felidegesített egy B omegát,280km-en keresztül benne volt a seggébben,és akárhogy nyomta az omega,nem maradt le :(
szabot Elküldve Június2, 2006 Elküldve Június2, 2006 ... oylan 30-35 körül ment, és az előtte lévő elé, lellépett egy barom, és az esőben nem tudott megállni amikor elkezdett fékezni.Hát sajna ennyi. Ez az új autójával történt? Szegény! 30-nál is lehet műanyagot törni rendesen. Én már csak tudom...
Recommended Posts