nyuszifül Elküldve Június4, 2006 Szerző Elküldve Június4, 2006 :lol: :) :D hiába lassanként már összeforrott szerintem!Meg most nem lenne jó egy gipsz a lábamra! :huh:
nyuszifül Elküldve Június4, 2006 Szerző Elküldve Június4, 2006 Miért? Veled mi történt? Velem? Nem tudom... Szerintem egyik hétévégén rálépett Félix a lábamra, mert azóta volt bedagadva és alig bírtam menni, de a vadkerti táncika jót tett neki :huh: De még most is fáj azért, és sportcipőn kívül mást nem tudok hordani... papucs meg egyenesen kizárt :lol:
Sörös Sanyi Elküldve Június4, 2006 Elküldve Június4, 2006 Pedig én úgy tudtam, hogy a papucs nyitott... Akkor jobbulást, és mihamarabb tűsarkút! (vagy ne akarjak neked ennyire rosszat? :huh:)
nyuszifül Elküldve Június4, 2006 Szerző Elküldve Június4, 2006 Igen nyitott, és épp ezért kevésbé tartja a lábat!Ezért jobb a sportcipő :lol: Telonak úgyis nagyon tetszett :huh:
mackosajt Elküldve Június4, 2006 Elküldve Június4, 2006 :) Még le is fotózta a tűzpiros Ferrarikat! :huh: :lol:
nyuszifül Elküldve Június4, 2006 Szerző Elküldve Június4, 2006 :D Még le is fotózta a tűzpiros Ferrarikat! :huh: :lol: :D Igen, de a feketéket már nem! :)
mackosajt Elküldve Június4, 2006 Elküldve Június4, 2006 :D Igen, de a feketéket már nem! :huh: Azért mindent nem lehet! :lol: Még nézem is, hogy mi az a két OFF tűzpiros akármi a képei között! :) :D
nyuszifül Elküldve Június4, 2006 Szerző Elküldve Június4, 2006 Azért mindent nem lehet! :huh: Még nézem is, hogy mi az a két OFF tűzpiros akármi a képei között! :lol: :) :D :D :) Lökött :)
mackosajt Elküldve Június4, 2006 Elküldve Június4, 2006 :huh: :lol: :) Lökött :) Ezt vártam! :D :D Talán nem véletlen! :)
Sörös Sanyi Elküldve Június4, 2006 Elküldve Június4, 2006 :huh: :lol: :) Lökött :D Azt hittem, hogy ez a titulus csak az enyém. :D :)
Vascona Elküldve Június5, 2006 Elküldve Június5, 2006 Sanyo mi baj van? Ugye nem megint a főnököd kavart be? Mert mostmár max egy hete van,és én csapom le bakker! A tali szempontjából a hétvége jó,még egyenlőre nem merem megígérni,mert nemom kell-e dolgoznom... De valamelyik nap reggel felülök a vonatra,és elmegyek ok? Szólni fogok előre. Ne idegeskedj,azért van itt ennyi barátod,hogy a bajban is melléd álljanak,nemcsak mikor happy van! Nyuszikám,kedvesem,az a 6:3 az nagyon jónak számít,ilyet a magyar válogatott is nagyon régen ért már el! :) igen szerényen bánsz az autóval ha ennyit eszik,nálam biztos nem jönne ki 8 alatt :huh: Mindenkinek kívánok mára sok napsütést,és sok vizet is hogy a jó időben tudjon kocsit mosni :lol:
Sörös Sanyi Elküldve Június5, 2006 Elküldve Június5, 2006 Ugyan, főnökkel semmi baj, jó fej, eddigi legjobb górém, jobb életben hagyni. Ideges nem vagyok, max morcos, és nem emberekre, csak a derekamra. Attól még, hogy szar a kedvem, semmi bajom sincs.
corsarulez Elküldve Június5, 2006 Elküldve Június5, 2006 Jó reggelt! Ébredéskor azt hittem, rossz helyre sodort éjjel a szél: SÜTÖTT A NAP! Illetve, most is. Biztos, hogy még Magyarosszágon vagyok?! :huh: :lol:
szabot Elküldve Június5, 2006 Elküldve Június5, 2006 Sziasztok! Akik nem olvassák a nevüket, azok ugorják a következő sort. Mackó, Sanyi, Nyuszi! IRÁNY AZ ORVOSHOZ!!! Na, nálunk most tűnik úgy, hogy fel fog szakadozni a felhőzet. Épp ideje. Mindenütt áll a víz! Komolyan mondom, hogy belekezdek a rizstermesztésbe és a pontytenyésztésbe. :huh: Nem emlékszem, hogy mondtam-e, de megvan a Corsa morgó hangjának okozója: ki van rohadva a cső a középdobból. Cserés lesz. A szerelő már megvette, most időpontot egyeztetünk. Addig még vagánykodok a hangjával. :lol: Nyuszi, hogy sikerült a háztűznéző? Rulezke, megvan a búra! Az egész kell vagy csak az üveg? Motoros lámpa, csak a fülek le vannak törve. PÜ-ben küldd már el megint a címed és feladom postán. Holnap úgyis megyek a postára csekkeket fizetni. Mindenkinek további szép napot!
mackosajt Elküldve Június5, 2006 Elküldve Június5, 2006 Szép napot! Kisütött a nap felénk is! :huh: Már csak így is kéne maradni vagy 2-3 hétig, és nem lenne semmi bajom. MOst a vízszint jelenleg már magasabban van a talajban, mint a múltkor... asszem kb. 1 hónap jóidő kéne ahhoz, hogy újra kúthasználók legyünk. Tomi! Azért csak óvatosan az élvezetekkel! Még elég friss a mocid! :lol:
nyuszifül Elküldve Június5, 2006 Szerző Elküldve Június5, 2006 Halihóóó! Sanyi a tiéd a "dili" megnevezés :) Roli, édes a szerelmével illik, hogy óvatosan bánjon az ember! :huh: Tomi, köszi szépen, azt hiszem jól sikerült, a vissazjelzés alapján, no meg amit levágtam ott abból is úgy tünt, most éppen Hortobágyon kéne lennem velük :lol: , dehát Tamásnak nem akaródzik menni Igen végre süt a nap, most indulok fagyizni. Csaoooooo
mackosajt Elküldve Június5, 2006 Elküldve Június5, 2006 ... Igen végre süt a nap, most indulok fagyizni. Csaoooooo De jóóóó neked! :huh: :lol: :)
nyuszifül Elküldve Június5, 2006 Szerző Elküldve Június5, 2006 De jóóóó neked! :huh: :lol: :) Gyertek velünk :D Szoboszlóra megyünk..lehet....
mackosajt Elküldve Június5, 2006 Elküldve Június5, 2006 Gyertek velünk :lol: Szoboszlóra megyünk..lehet.... Mi meg Nyíradonyba. :) :huh:
Vascona Elküldve Június5, 2006 Elküldve Június5, 2006 Végre már mindenki kezd rendben lenni. Örülök hogy a nap is elért hozzátok! Jó fagyizást! De támogatom SzaboT kollegám kezdeményezését,és ugyan már legyenek szívesek az említett emberek elfáradni az orvoshoz! JÓÓÓÓÓ? :huh: grrrrrrrrr :lol: Mindőtökre szükségünk van,és tökéletesen megfeletek nekünk egészségesen,tolókocsi meg mankó nélkül!!!! Más lehetőség kizárva,úgyhogy legyetek szívesek foglalkozni az egészségetekkel!!!
mackosajt Elküldve Június5, 2006 Elküldve Június5, 2006 Még szerencse, hogy nekem csak a protkómmal van a gond! :huh: :lol: attól meg még járni tudok! :D Szóval én ráérek. :) :D
Sörös Sanyi Elküldve Június5, 2006 Elküldve Június5, 2006 Akkor minden rendben! :huh: Járni, állni, ülni én is... A fekvés már nem is kell. :lol:
mackosajt Elküldve Június5, 2006 Elküldve Június5, 2006 hmm... akkor nincs gond! :huh: Sanyi! A Manta projecttel mi van?
Recommended Posts