mackosajt Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 Annyira beszélt, hogy nem vette észre, hogy megszakad és csak visszahívták. B) hihihi :wub: :P :P
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 Én értettelek, csak nem akartam közbeszólni :-)))) Nem baj, ha igazán sörös vagy, akkor meg fogjuk találni a közös hangot (nem a magas C-t :-)) Disz iz begining of dö bjutiful frendcsip, Ahogy azt Garga Pitics is megmondta! :wub:
adorjant Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 Disz iz begining of dö bjutiful frendcsip, Ahogy azt Garga Pitics is megmondta! :wub: nem teljesen pontosan írtad le,ha beleszólhatok :P
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 Angolul pont annyit tudok, mint szerbül. :wub: Nekem jó. :P Nomeg még a Casablankát sem láttam.
adorjant Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 Angolul pont annyit tudok, mint szerbül. :wub: Nekem jó. :P Nomeg még a Casablankát sem láttam. csak poénnak szántam,bár lehet direkt írtad így :P akkor két hét múlva jössz debrecenbe?
mackosajt Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 Ez a db-i látogatásosságosság engem is érdekelne? gyüssz felénk földink?
adorjant Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 srácok,égő gyomorral mi az úristent lehet kezdeni??? :wub: úgy érzem kicsit több gyomorsavam van,mint kellene....
mackosajt Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 srácok,égő gyomorral mi az úristent lehet kezdeni??? :wub: úgy érzem kicsit több gyomorsavam van,mint kellene.... 105 :P :P egyél, és lehetőleg ne igyál szénsavasat. B)
adorjant Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 105 :wub: :P egyél, és lehetőleg ne igyál szénsavasat. B) ööö mi ez a 105? :P próbáltam tejterméket,egészen pontosan kakaót,de sajna keveset.
mackosajt Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 ööö mi ez a 105? :wub: pötyögd má be lécci a telódba, oszt hívd már fel... :P
adorjant Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 pötyögd má be lécci a telódba, oszt hívd már fel... :P ááááááááá B) :lol: :D inkább nem :P csak hóvégi záráson ügyködünk,aztán ez a szám nem váltott ki különösebb gondolatot most belőlem :wub: :P
mackosajt Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 akkor jól sejtem, hogy tudod, hogy én tudom, hogy te tudod, hogy mi tudjuk, hogy te tudod, hogy mit jelent? :wub: :P :P
adorjant Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 akkor jól sejtem, hogy tudod, hogy én tudom, hogy te tudod, hogy mi tudjuk, hogy te tudod, hogy mit jelent? :wub: :P :P óllrájt B)
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 Vannak savlekötő tabletták, no meg kaja, kaja, kaja... És meg kellene nézni, hogy a sör milyen kémhatású. Ha lúgos, akkor egészséged megőrzése érdekében (Csakis azért! Élvezetből inni? Fúj! :wub:) minél többet kortyolni. Bor nem jó, az savas... Hogy mikor megyek? Nem a jövő hét végén, hanem utánna. 14.-e, ha jól sejtem. Hogy szombat-e, vagy vasárnap, délelőtt vagy délután, az nekem mindegy. Ebben döntsetek ti.
szabot Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 srácok,égő gyomorral mi az úristent lehet kezdeni??? :wub: úgy érzem kicsit több gyomorsavam van,mint kellene.... Keksz. Az felszívja a gyomorsavat. Tejtermék nem a legjobb rá, max aludttej.
mackosajt Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 ... Hogy mikor megyek? Nem a jövő hét végén, hanem utánna. 14.-e, ha jól sejtem. Hogy szombat-e, vagy vasárnap, délelőtt vagy délután, az nekem mindegy. Ebben döntsetek ti. mindkétnap... non-stop! :wub:
adorjant Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 Vannak savlekötő tabletták, no meg kaja, kaja, kaja... És meg kellene nézni, hogy a sör milyen kémhatású. Ha lúgos, akkor egészséged megőrzése érdekében (Csakis azért! Élvezetből inni? Fúj! :P) minél többet kortyolni. Bor nem jó, az savas... Hogy mikor megyek? Nem a jövő hét végén, hanem utánna. 14.-e, ha jól sejtem. Hogy szombat-e, vagy vasárnap, délelőtt vagy délután, az nekem mindegy. Ebben döntsetek ti. gyógyszert nem szeretek szedni,csak ha már nagyon muszáj. ööö este ittam alkoholmentes sört,lehet az a baj :wub: :D Bor az hétvégén lesz :P részemről a vasárnap lenne jó,szombaton nem tudom debrecenben leszek-e :P Keksz. Az felszívja a gyomorsavat. Tejtermék nem a legjobb rá, max aludttej. pedig én abban a tudatban vagyok már elég régóta,hogy a tej semlegesíti :lol: de akkor megyek veszek kekszet B) izéé... reggel keksz... :P kösz a tippet! :D
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 mindkétnap... non-stop! :P Az nekem nem buli. Anyu szülinapjára, és hugom névnapjára ugrom haza. Ők is lássanak már egy kicsit. :wub:
mackosajt Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 Az nekem nem buli. Anyu szülinapjára, és hugom névnapjára ugrom haza. Ők is lássanak már egy kicsit. :wub: túltárgyaltuk. Akkor te döntesz! :P
adorjant Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 túltárgyaltuk. Akkor te döntesz! :wub: sörösüveget? :P eshetne egy kis hó addigra,és foroghatna a manta :P B) :lol:
mackosajt Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 Megnyugtatlak... az a Manta hó nélkül is tud forogni! :wub:
mélykék76 Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 Megnyugtatlak... az a Manta hó nélkül is tud forogni! :P Szemlélő állapota csak a kérdéses. Ha valaki eleget tintázik, akkor bármikor, bármi tud fororgni :wub:
adorjant Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 Megnyugtatlak... az a Manta hó nélkül is tud forogni! :P persze,csak az káros az egészségére :wub:
szabot Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 Szemlélő állapota csak a kérdéses. Ha valaki eleget tintázik, akkor bármikor, bármi tud fororgni :wub: Ha elég sokat iszol akkor is! :P
mélykék76 Elküldve Szeptember28, 2006 Elküldve Szeptember28, 2006 Ha elég sokat iszol akkor is! :wub: Ez király vót :P :P B) :lol:
Recommended Posts