Vascona Elküldve Október6, 2006 Elküldve Október6, 2006 Üdv Mindenkinek! Megvolt a móka,rögzítettek a kollegák mindent :lol: :lol: Készül a videó ha hazamegyek,majd valaki mond egy címet ahol mindenki számára elérhetővé tudom tenni... Japán auto gyalázatnak nem rossz lett :D :D ;)
mackosajt Elküldve Október6, 2006 Elküldve Október6, 2006 no a szobaajtót megrögzítgettem. Így már majd remélem nem fog festés után újra meglazulni a tok. cserébe csatatér a környéke, de mindjárt takarítok egy picit, utána meg pakolok. FBalázssal ki akar bulizni? talizni? stb?
Vascona Elküldve Október6, 2006 Elküldve Október6, 2006 FBalázssal ki akar bulizni? talizni? stb? Mit takar a stb...? :lol: Mert én lehet hogy azzal élnék :lol:
szabot Elküldve Október6, 2006 Elküldve Október6, 2006 ui: köszi a csokit srácok :D Szívesen, egészségedre! :D Na, festék, meg ami kell megvéve. Holnap kezdjük a csinosítást. :lol: Ha ma lesz valami tali, akkor csörögjetek rám, mert ez a telefonos net elég lassú... :lol:
adorjant Elküldve Október6, 2006 Elküldve Október6, 2006 szép jó estét mindenkinek! Roli,videót nagyon várjuk! :lol: én minden nap talizok..... az én imádott Astrámmal :lol:
mackosajt Elküldve Október6, 2006 Elküldve Október6, 2006 Roli! Én még a BW-es videót sem láttam, amit a szlalomon vettél fel. Én 2 videót is várok minima! :lol: Viccet félre téve... (24 órán belül már 3xor írom ezt a szófordulatot le... :D ) Balázs azt írta, hogy 9-10 körültől talán ráér. Valaki szabad lesz akkor? :lol:
adorjant Elküldve Október6, 2006 Elküldve Október6, 2006 ma jön? nem holnap? de részemről kilőve :lol:
mackosajt Elküldve Október6, 2006 Elküldve Október6, 2006 MOst beszéltem vele telefonon... kicsit eltévedtek, a szállásukat keresik, aztán majd a Főnixet fogják... szóval kicsit késésben vannak, ha jól sejtem.
nyuszifül Elküldve Október6, 2006 Szerző Elküldve Október6, 2006 Üdw várostársak! Nyuszifül, írtam e-mailt!! ~RAPtile~ Szia, mailt megkaptam, válasz ment :lol: Üdv köztünk földi
Endlos Elküldve Október6, 2006 Elküldve Október6, 2006 Olajost, vagy gázost vettél ? Olajost és elég gyorsan leamortázáltam :lol: ui: köszi a csokit srácok :lol: Gázos az mind belülről állítható nem? Elnézést tőletek, ha képpel együtt idézewk, nemigen vágom, hogy lehet annélkül.
mackosajt Elküldve Október6, 2006 Elküldve Október6, 2006 Elnézést tőletek, ha képpel együtt idézewk, nemigen vágom, hogy lehet annélkül. a lényeg, hogy ha bármilyen kép, vagy egyéb szerepel az idézésben, akkor mikor írod a szöveged, akkor az idézetben a http címek elől-mögül az img-ket a szögletes zárójelekkel töröld ki. :lol: Most elhúztam egy kis városnézésre... FBalázssal! :lol:
nyuszifül Elküldve Október6, 2006 Szerző Elküldve Október6, 2006 Sajna, de kihagyom a mai talit, reggel héttől este hétig melóztam, hulla vagyok :lol: De várt itthon egy meglepi :D ami bearanyozta a napomat :D Jah mackó, bocs hogy nem köszöntem el,de telefonáltam :lol:
mackosajt Elküldve Október6, 2006 Elküldve Október6, 2006 Én léptem le, szerintem. :lol: szóval ne bocsi, mert Sanyi eldádáz. :lol: siettem, mert Balázs már várt. Elnavigáltam a szállásukra, aztán vissza. Elvileg menni fog most már neki. Még pakolnak. Ha végzett, akkor lehet még valahol összefutunk, bár neki reggel 7-kor ébresztő... Itt lesz a főnixben egész hétvégén.
Endlos Elküldve Október6, 2006 Elküldve Október6, 2006 a lényeg, hogy ha bármilyen kép, vagy egyéb szerepel az idézésben, akkor mikor írod a szöveged, akkor az idézetben a http címek elől-mögül az img-ket a szögletes zárójelekkel töröld ki. :lol: Most elhúztam egy kis városnézésre... FBalázssal! :lol: az jó kis meló :-))
Sörös Sanyi Elküldve Október6, 2006 Elküldve Október6, 2006 A másik dolog, hogy csak annyit idézz az előző hozzászólásból, amennyi a te kommentedhez szükséges, különben egy kicsit kesze-kuszának tűnhet a te hozzászólásod, hogy épp mi is az, amire reagálsz... Mindezt nem b@szogatásképp írom, csak miheztarásképpen. :lol:
Vascona Elküldve Október6, 2006 Elküldve Október6, 2006 Szia Sanyi! Remélem itt vagy még! Szükségem lenne a segítségedre,hogy hova tudnám feltölteni a videókat amiket ma felvettem,meg a blitz-et is közzé tenném,hogy mindenki boldog lehessen... Tudsz valami ilyesmit? Maci a Balázs ügy csak vicc,volt,sajnos annak ellenére hogy Zalaegerszegről (vagy környékéről) származik még a fél év alatt nem tudtam vele találkozni,pedig megbeszéltük :lol:
mélykék76 Elküldve Október6, 2006 Elküldve Október6, 2006 Gázos az mind belülről állítható nem? Elnézést tőletek, ha képpel együtt idézewk, nemigen vágom, hogy lehet annélkül. Kérdésem a LIP-re vonatkozott, amit írtál, hogy vettél :lol: Koniból van olajos, ami kivett állapotban állítható, és gázos, amely a kocsiba szerelve állítgatható 1 tekerentyű segítségével.
Sörös Sanyi Elküldve Október6, 2006 Elküldve Október6, 2006 Szia Sanyi! Remélem itt vagy még! Szükségem lenne a segítségedre,hogy hova tudnám feltölteni a videókat amiket ma felvettem,meg a blitz-et is közzé tenném,hogy mindenki boldog lehessen... Tudsz valami ilyesmit? Hali! Éljen a farhatalom!!! :lol: Nos, vidijó feltöltésébe sajnos nem tudok segíteni. Nekem nincs oldalam, pedig szívesen helyet biztosítanék neked. Talán SzaboT, vagy valaki más tud neked segíteni.
Vascona Elküldve Október7, 2006 Elküldve Október7, 2006 Akkor szétszedem képzeletbeli szüneteknél,és elküldöm emailben :lol:
Endlos Elküldve Október7, 2006 Elküldve Október7, 2006 A másik dolog, hogy csak annyit idézz az előző hozzászólásból, amennyi a te kommentedhez szükséges, különben egy kicsit kesze-kuszának tűnhet a te hozzászólásod, hogy épp mi is az, amire reagálsz... Mindezt nem b@szogatásképp írom, csak miheztarásképpen. :lol: Hát mondjuk stílusosabb lenne (amúgy mit mondsz az előző kérdésemre? Senatoremelőbigyóval kapcs) Kérdésem a LIP-re vonatkozott, amit írtál, hogy vettél :lol: Koniból van olajos, ami kivett állapotban állítható, és gázos, amely a kocsiba szerelve állítgatható 1 tekerentyű segítségével. Értettem én, csak tovább gondoltam már, az enyém természetesen a normál autóalkatrész boltokban kapható olajos fajta. Szia Sanyi! Remélem itt vagy még! Szükségem lenne a segítségedre,hogy hova tudnám feltölteni a videókat amiket ma felvettem,meg a blitz-et is közzé tenném,hogy mindenki boldog lehessen... Tudsz valami ilyesmit? Nekem van egy tárhelyem egy bnc-m is egy pesti állandóan futó szerveren, elég sokminden fér rá, bár szerintem csak ideiglenesen lehetne rajta egy nagyobb méretű file (100megánál nagyobb mondjuk), de kellene majd a megfelelő honlapon egylinket utalni oda, megadnám a majd a pontos címet hozzá. Vagy én is meg tom csinálni a linket, ha nincs webmester székközelben.
Sörös Sanyi Elküldve Október7, 2006 Elküldve Október7, 2006 (amúgy mit mondsz az előző kérdésemre? Senatoremelőbigyóval kapcs) Szerintem kivitelezhető lenne. De nem tudom, hogy a két végállás között mennyi lehet a magasságkülönbség, továbbá nem tudom, hogy ez csak emel/süllyeszt, vagy a felfüggesztés keménységével is játszik-e? Szerintem keresd meg Chyguszt, tuti segít neked a kérdésben, marha jó fej. Amúgy nemsokára (lehet) veszünk egy Senatort donornak. Ha abban van ilyen, és te már tutira tudod, hogy ez a kütyü neked jó-e, akkor majd gondolok rád.
Endlos Elküldve Október7, 2006 Elküldve Október7, 2006 Szerintem kivitelezhető lenne. De nem tudom, hogy a két végállás között mennyi lehet a magasságkülönbség, továbbá nem tudom, hogy ez csak emel/süllyeszt, vagy a felfüggesztés keménységével is játszik-e? Szerintem keresd meg Chyguszt, tuti segít neked a kérdésben, marha jó fej. Amúgy nemsokára (lehet) veszünk egy Senatort donornak. Ha abban van ilyen, és te már tutira tudod, hogy ez a kütyü neked jó-e, akkor majd gondolok rád. Köcce :-))) Szeretem, ha gondolnak rám. :-)) Csiguszt merre etalálom amúgy? Rákerestem itt, de csak a te elbeszélésed dobta ki
Sörös Sanyi Elküldve Október7, 2006 Elküldve Október7, 2006 Csiguszt merre találom amúgy? Itt :lol: Érdemesebb személyt a tagok között keresni.
Recommended Posts