Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Apám!!Ma egésznap próbáltam feljönni a fórumra,de nem sikerült!Mindenhová engedett menni csak ide nem. :unsure: Most amikor 10 perc van hátra az időmből most már bezzeg ideenged!

Adorjant,Tamás!Valszeg szerdán tudok menni Debibe ,ráérsz valamikor?Mert úgy indulok akkor,hogy el tudjak menni felétek a kábelért!

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Szerintem nem voltál te annyira meglepve! :unsure:

:blink: ;) ;)

amikor mentél előttem,gondoltam is,hogy nézzeddd márrr,hogy erőlködik az a manta,minnyá megelőzöm,azt megmutatom,hogy kell ezt csinálni :P

Elküldve
:blink: ;) ;)

amikor mentél előttem,gondoltam is,hogy nézzeddd márrr,hogy erőlködik az a manta,minnyá megelőzöm,azt megmutatom,hogy kell ezt csinálni :P

Hú de erősnek érzi valaki a kocsiját!!! :unsure:

Na majd a 3. BW-n Kunmadarason megmutathatod! :lol: ;)

Elküldve
Hú de erősnek érzi valaki a kocsiját!!! :unsure:

Na majd a 3. BW-n Kunmadarason megmutathatod! ;) ;)

hááát ennek több akadályozta tényezője van,autó és sofőr oldalról nézve:

-a gyári gumi....ööö nem a legjobb

-a gazdája nem akarja bántani :blink:

:P

Elküldve

Sziasztok!

Ma megint jó sokat pihentem... De legalább villanyt szerelhettem. :blink:

Mikorra is várható az eső? Holnap még ne essen, mert szeretném felszerelni a Rigó Tomitól vásárolt sárfogókat (amiket Mackó hozott el nekem, köszi!)! Meg a drágámat is ki kellene takarítani, mert most már nagyon szégyellem magam miatta, csak annyit megyek mostanában, hogy semmire sincs időm. :unsure: Most is csak felnéztem és már dőlök is az ágyba, mert elég volt a mai napból.

Viszlát, és jó éjt mindenkinek!

Elküldve
Tomi! Nincs mit! Jó pihenést!

Tamás! 1-2 futamba csak nem pusztul bel a Vili! :blink:

az Astra nem is,de ezzel a gumival....nem versenyképes :unsure:

Elküldve

mindig tudjuk,hogy mit válaszol,akkor lassan nem is kell kommenteljen :unsure:

(Sanyi,azért én nem lennék biztos a helyedben,mert ha emlékszel,én nyertem már ellened :blink: ;) )

Elküldve

igen. de ez volt az eddigi legfontosabb győzelmem.

egy orros kerekedett felül egy faroson :blink: ;)

egyébként minden faros ennyire elfoglalt mostanság? Roli,meg Tas kifejezetten ritkán jár erre :unsure:

Elküldve

úgy legyen!

én viszont lépek egy dolgot elintézni :blink: ,továbbá hátha megkapom a várva-várva várt telefonhívást :unsure:

további szép estét nektek!

Elküldve

Jó reggelt!

Ismét egy hétfő... Egy dolog vigasztal: holnap fizu! ;) Ja, és nem iccakára kellett jönnöm. :unsure:

Én is remélem, hogy Roliék jól vannak, elég rég kukkantottak be hozzánk. :blink:

Elküldve

nemis ;)

amikor elindultunk otthonról és mondtad,vmi esik,akkor én nem tapasztaltam semmit,de ahogy hazakanyarodtam a belépőkártyámért,akkor pár cseppet igen :unsure: azóta semmi.

egyébként meg nembaj,ha esik,az én autóm legyen mindig a lehető legtisztább és kész :blink:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.