adorjant Elküldve Január8, 2007 Elküldve Január8, 2007 kaja közben? :lol: az a baj,hogy vizuális típus vagyok,és már azon jár az agyam,hogy milyen finomat fogok enni :) és utólag is boldog születésnapot a régiónak,köszönöm nektek,alapítóknak,hogy itt lehetek köztetek!!! :)
Sörös Sanyi Elküldve Január8, 2007 Elküldve Január8, 2007 Nekem nem kell köszönni semmit. Két napja (ha szigorú lenne a vezetés) nem vagyok klubtag. Várom a fizut, hogy a klubtagságit be tudjam fizetni. Ja, fejlemények: az ortopéd doki szerint annyira be vannak gyulladva az izületeim a bokámban, hogy azokat látnia kell egy reumatológusnak. Beutalót viszont csak háziorvos írhat, aki Túrkevén van. Tehát ebből táppénz lesz, akkor viszont nincs leltár, de van Debrecen! Milyen jó is betegnek lenni! :lol:
adorjant Elküldve Január8, 2007 Elküldve Január8, 2007 azért ez nem olyan vidám dolog!!! vigyázz magadra embör!!!! ja,ha nem vagy klubtag,de szeretnél az lenni,akkor vedd fel a kapcsolatot.... :lol:
Sörös Sanyi Elküldve Január8, 2007 Elküldve Január8, 2007 És ki is itt a góré, aki segíthet nekem ebben? :lol:
adorjant Elküldve Január8, 2007 Elküldve Január8, 2007 vegyél vissza,újonc,mer jön az irgalmatlan bácsi,és szétmoderál :lol: góré? az vidéken van,tudod,ilyen kukoricatároló építmény :)
szabot Elküldve Január8, 2007 Elküldve Január8, 2007 Hát, én is jobban szeretek dumcsizni. Én nem szeretek beszélni... És amúgy is másként tudom a sztorit. :) Na jó, legyen AGR szelep. Mindegy, ma úgyis viszem diagnosztikára és ott megnézzük, hogy a szenzorok mit mérnek. Hívtam a Csergőt, 25e kedvezmény nélkül a legolcsóbb, 30e-ért van gyári felújított és 45e a gyári... Nem könnyű a választás. Asszem u.gy. lesz belőle és hamarosan elvakolom. góré? az vidéken van,tudod,ilyen kukoricatároló építmény :) Íííí, mennyit játszottam én abban. Egyszer majdnem rámborult az egész kukoricahalmaz... :lol:
adorjant Elküldve Január8, 2007 Elküldve Január8, 2007 én azért elgondolkodnék a gyári felújítottan is!!! anno AC-pumpával játszottam el ezt,60e lett volna darabja,és kettő kellett a gti-ben,a kút utcán (reklám helye :) ) pedig 18 volt a két pumpa felújítása. teljesen tökéletes,halk,megbízható volt.és persze garanciával utángyártottnál meg gyártótól függ sok minden :lol:
Endlos Elküldve Január8, 2007 Elküldve Január8, 2007 vááááááááááááááááááá [fejem az asztalba verős szmájli-hegyek]:lol: :) :) Szerinted poénnak szántam?
adorjant Elküldve Január8, 2007 Elküldve Január8, 2007 ez esetben nem számít,hogy poénnak szántad-e vagy sem,de engem ettől függetlenül kikészített :lol:
nyuszifül Elküldve Január8, 2007 Szerző Elküldve Január8, 2007 Ha már iylen szépen összegyűltetetek, akkor talán megmondhatnátok hány főre foglaljam le a kajáldát....játszani meg mki játszon otthon :lol:
Endlos Elküldve Január8, 2007 Elküldve Január8, 2007 akkor viszont nincs leltár, de van Debrecen! Milyen jó is betegnek lenni! :lol: Hehe de mos ugye a dzsondírral jösz? (zé Kondír, namind1
Endlos Elküldve Január8, 2007 Elküldve Január8, 2007 Én nem szeretek beszélni... És amúgy is másként tudom a sztorit. :) Na jó, legyen AGR szelep. Mindegy, ma úgyis viszem diagnosztikára és ott megnézzük, hogy a szenzorok mit mérnek. Hívtam a Csergőt, 25e kedvezmény nélkül a legolcsóbb, 30e-ért van gyári felújított és 45e a gyári... Nem könnyű a választás. Asszem u.gy. lesz belőle és hamarosan elvakolom. Íííí, mennyit játszottam én abban. Egyszer majdnem rámborult az egész kukoricahalmaz... :lol: Mijazaz u.gy.? mirre szolgál az AGR szelep? AGResszív motorteljesítménynövelés? :-DD Ha vki esetleg nosztalgia érzetért hajlandó fizetni nekem 1350 Ft-ot óránként, akkor jöhet ugrálni a kukoricatárolómban, de kérem, hogy előre szóljon, mert le vannak foglalva az időszakok. Ja és nyuszi, meg mindenki, én igazából benne vagyok Bólingban is, meg kerekasztalban is
adorjant Elküldve Január8, 2007 Elküldve Január8, 2007 u.gy. = utángyártott :lol: az AGR szelepről pl itt is olvashatsz de a google mindig segít,csak kérni kell tőle :)
Endlos Elküldve Január8, 2007 Elküldve Január8, 2007 ez esetben nem számít,hogy poénnak szántad-e vagy sem,de engem ettől függetlenül kikészített :lol: Bittosan sok dolog van a világon, ami téged kikészít de nem tesz jót a lelki, később a testi egészségednek, ha csukott szemmel jársz. 20-30 év még.
adorjant Elküldve Január8, 2007 Elküldve Január8, 2007 Bittosan sok dolog van a világon, ami téged kikészít de nem tesz jót a lelki, később a testi egészségednek, ha csukott szemmel jársz. 20-30 év még. a lelki és testi egészségemnek a világ akármilyen értelemben sem tesz jót.egy autóval akárhogy jársz,ártasz neki,mert használódik...kérdés hogy használod. azt hiszem,az élet is ilyen. de nem akarok erről filozofálni :lol:
nyuszifül Elküldve Január8, 2007 Szerző Elküldve Január8, 2007 Softiék, I-Sék, Lujdzsi....ha vki látja őket infózzon!Vagy aki még kimaradt. A bizonytalanság miatt asszem a kevésbé aktív tagokat nem is zavarom ezzel... :lol:
nyuszifül Elküldve Január8, 2007 Szerző Elküldve Január8, 2007 Ez már nem bizonytalan. magunkat ismerve az Aki vendéget, barátnőt, feleséget, gyereket hoz, azt is jelezze a létszám miatt
Lujdzsi Elküldve Január8, 2007 Elküldve Január8, 2007 Halihó ! Üdv mindenkinek. Szabó Tmi: Stervó klínika 06303136396
Sörös Sanyi Elküldve Január8, 2007 Elküldve Január8, 2007 Hej, Lujdzsi! Nem is gondoltam volna, hogy te is csíped a HBB-t! :lol: Tetszik az idézet. :)
szabot Elküldve Január8, 2007 Elküldve Január8, 2007 Halihó ! Üdv mindenkinek. Szabó Tmi: Stervó klínika 06303136396 Köszi! Épp most beszéltem velük, mert a cégtudakozóban benne vannak. :) Epreskert 23 a címük. Ha mákom van, akkor olyan szervó van a gépsasban, mint az F Astrákban, és akkor felújítható. Ha nem, akkor is tud rá olcsó megoldást. :lol:
Lujdzsi Elküldve Január8, 2007 Elküldve Január8, 2007 na ugye :lol: Hurrá én segítettem valakinek véééégree hurrá :) SS! Ha jösz 13-án hozod a filmet nekem????
Sörös Sanyi Elküldve Január8, 2007 Elküldve Január8, 2007 Ööö... Melyiket is? Ezt most teljesen elfelejtettem.
Recommended Posts