mackosajt Elküldve December23, 2006 Megoszt Elküldve December23, 2006 MOst akkor lenne egy igen fontos kérdésem... Ki jön talira 25.-én? mert igencsak közel van a napja, és senki nem írt semmi konkrétat... csak van az a lista, de azóta picit meg lett lebegtetve a dolog... 2006. december 25. Nosztalgia-tali, avagy kinek milyen finom a beiglije :lol: 1. Nyuszifül (mert a góré az első! :)) 2. S.S. és a kék villám 3. Mackosajt és Ildi 4. SzaboT, a drágája és "A bejgli" :) 5. 6. 7. lécci javítsátok ki, ha valami nem igaz belőle... no meg a pontos időpont is kéne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December23, 2006 Megoszt Elküldve December23, 2006 Hát, ha nagyon nincsenek jelentkezők, akkor a habokra nem valószínű, hogy elmegyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December23, 2006 Megoszt Elküldve December23, 2006 habokra????? ezt csak én nem értem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December23, 2006 Megoszt Elküldve December23, 2006 "bizonytalanra" ui: én szeretnék nosztalgiatalizni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December23, 2006 Megoszt Elküldve December23, 2006 na,így már értem. egy parasztgyereknek így mondjátok :lol: felírnám magam a listára,de nem tudom konkrétan hogy lesz a program. nagyszülőknél leszünk,ki tudja meddig húzódik ott az ebéd és társai. szóval nem tudok időpontot mikorra érek,érnék be. lehet pont a tali végére,nem tudom. szóval,most lehet én leszek a meglepetés-vendég,és egyszer csak betoppanok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December23, 2006 Megoszt Elküldve December23, 2006 Mi nem! :lol: Ünnepeljetek nélkülünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December24, 2006 Megoszt Elküldve December24, 2006 1. Nyuszifül (mert a góré az első! :lol:) 2. S.S. és a kék villám 3. Mackosajt és Ildi 4. SzaboT, a drágája és "A bejgli" :) 5. Endlos+gyömbi (de csak ha 25.-én lesz, mer 26. foglalt) 6. 7. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December25, 2006 Megoszt Elküldve December25, 2006 2006. december 25. Nosztalgia-tali, avagy kinek milyen finom a beiglije :lol: Helyszín: EW parkoló Időpont: 14:00 1. Nyuszifül (mert a góré az első! :)) 2. S.S. és a kék villám 3. Mackosajt és Ildi 4. SzaboT, a drágája és "A bejgli" :) 5. Endlos+gyömbi 6. 7. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December25, 2006 Megoszt Elküldve December25, 2006 Mindenkitől elnézést, amiért siettünk, de a srácok útközben sem bírtak magukkal. Most még kint vagyunk, innen írok. Köszi a fiúk nevében is a pogit, szaloncukit stb. Tomi! a cuccok nálad voltask egyébként? mert kicsit megfeledkeztem róluk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 Mindenkitől elnézést, amiért siettünk, de a srácok útközben sem bírtak magukkal. Most még kint vagyunk, innen írok. Én sosem bocsátom meg nektek :-pp Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Mivel a karácsonyi talin nem sikerült megeygeznünk a szülinapi ünneplés kereteiben, ismételten feltenném a kérdést az évfordulós ünneplés időpontjával, és módjával kapcsolatban. Véleményem szerint egy vacsora emelné az ünnep fényét, illetve talán azok is eljönnének akik nem aktívak egyéb talikon, de ezen szívesen részt vennének.Vacsora után további szórakozási lehetőség igényektől függően. A régió szétszórtségét tekintve szeretném ha távol lakó társaink is jelen lennének, ezért elsősorban az ő visszajelzésüket várom, hogy 100%os pontossággal jelezzék mikor tudnak jönni, feltéve ha szeretnének.Mert Ember2, Benzingőz klubtagokat is szeretném elhívni, de ahhoz pontos infót kell mondani nekik.amennyiben a 6-ai időponthoz ragaszkodtok, akkor, minél gyorsabban jelezzetek, hogy a helyet lefoglaljam. Illetve amennyiben valakinek jobb ötlete támadt, akkor nyugodtan ragadja kezébe a kezdeményezést, hiszen nem kell mindig rám várni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 na igen,már január van,és még ha jól emlékszem csak ketten írtunk Tomival javaslatot időpontra :lol: 6-a szerintem mostmár gyakorlatilag esélytelen...mármint egy nagy talihoz,az említett tagokkal én továbbra is támogatom a 13.,Semann párosítást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 DEW elktrowörld??!!!!! :) :) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 DEW nélkül stimmel :) :) az egy kicsit másabb világ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 "Ez egy kicsit más világ" miért van az,hogy ez nem lep meg? :) Azért szólhatnál Otíliának,Holmiéknak,Krisssznek..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 :D tudnak a dologról,de ismered őket...Oti többször is ígérte már magát talira,na de... :lol: ,Krisz dolgozik,Misiék meg...tudod :) :) :) talán te jobban tudnál rájuk hatni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 "Ez egy kicsit más világ" miért van az,hogy ez nem lep meg? :) Azért szólhatnál Otíliának,Holmiéknak,Krisssznek..... :lol: irány a chat!és maúgy ők nyuszik hozzánk, a múltkor is meglepődtek amikor elfoglaltuk a "helyüket" :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 A 6 már tényleg túl közel van. Okés a 13. A helyekről nem tudok mit mondani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 6.-ra mennem kell dolgozni. Úgyhogy 13. nekem is jó. A hely meg bármi lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Most már én is a 13-át támogatnám. A helyek tekintetében nem tudok nyilatkozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Most már én is a 13-át támogatnám. Énisénisénisénis Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Most már én is a 13-át támogatnám. A helyek tekintetében nem tudok nyilatkozni. eddig is a 13 mellett voksoltál :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 eddig is a 13 mellett voksoltál :lol: De 25-én a 6-át szorgalmaztam. :) Igaz, akkor te még sajnos nem értél oda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Most már én is a 13-át támogatnám. A helyek tekintetében nem tudok nyilatkozni. Nekem szinte mind1, közben alakulnak a dolgok, addigrsa nincs semmi konkrét, meik nap is az? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 13.-a, bárhol, bármikor (modi kolléga majd módosít) 1. Nyuszifül (mert a főnök az első) 2. S.S. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts