Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Hello

Mivan kivan mit is szervezünk?

Club ?

Itt vagyok.

Majd egy régió találkozót.

Régiótag lehet minden klubtag aki az adott régióban lakik. :)

• 1 month later...
  • Hozzászólások 192
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

• 5 months later...
  • 7 months later...
  • 5 months later...
Elküldve

Visszaolvastam pár oldalt. Jól sejtem, hogy a megalakuláshoz már csak egy vezető egyéniségre lenne már csak szükség, mert a létszám már adott?

Elküldve
Visszaolvastam pár oldalt. Jól sejtem, hogy a megalakuláshoz már csak egy vezető egyéniségre lenne már csak szükség, mert a létszám már adott?

Hát szerintem a létszám sem adott. Bár nem tudom régen számoltuk már össze a megyéből fórumozókat. :D

Elküldve
Hát szerintem a létszám sem adott. Bár nem tudom régen számoltuk már össze a megyéből fórumozókat. :)

Szerintem sincs létszám,azért mert klubtag kell hozzá,nem fórumozó. :D

Elküldve
Szerintem sincs létszám,azért mert klubtag kell hozzá,nem fórumozó. :)

Hát számoljátok össze magatokat, pikk-pakk... küldjetek egy püt azoknakak akiknél látjátok a lehetőséget... aztán lehet alakulni... :D

Elküldve
Hát szerintem a létszám sem adott. Bár nem tudom régen számoltuk már össze a megyéből fórumozókat. :D

Én benne lennék. Mivel a suli mellett is van olyan irányú elfoglaltságom, akár szervezésféleséget vagy egyéb is ellátnék ha kellene. :)

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.