mackosajt Elküldve November30, 2006 Szerző Elküldve November30, 2006 Ha a fórum főoldalán a nevünk alatt megjelenő képre gondolsz, akkor az nem az, azt ha minden igaz, talán már elküldte Tomi Heminek. jól megaszondtam.
nyuszifül Elküldve November30, 2006 Elküldve November30, 2006 Ha a fórum főoldalán a nevünk alatt megjelenő képre gondolsz, akkor az nem az, azt ha minden igaz, talán már elküldte Tomi Heminek. jól megaszondtam. igen tudom, bezséltünk reggel :unsure:
nyuszifül Elküldve December5, 2006 Elküldve December5, 2006 Esik a hó! :unsure: :blink: A talit kiírod az üzenőfalra légyszíves?
nyuszifül Elküldve December12, 2006 Elküldve December12, 2006 Hmmm, nem figyeltem hogy a 9-ei tali ott volt e a sorban, ha nem utólag nem írnád be?csak hogy bővüljön a sor, meg a 25-eit is, karácsonyfával :lol:
Endlos Elküldve December12, 2006 Elküldve December12, 2006 Hmmm, nem figyeltem hogy a 9-ei tali ott volt e a sorban, ha nem utólag nem írnád be?csak hogy bővüljön a sor, meg a 25-eit is, karácsonyfával :lol: A hópelyhektől nem látom a lényeget .:-DD
szabot Elküldve December12, 2006 Elküldve December12, 2006 Hmmm, nem figyeltem hogy a 9-ei tali ott volt e a sorban, ha nem utólag nem írnád be?csak hogy bővüljön a sor, meg a 25-eit is, karácsonyfával :) A naptárban volt csak. Mivel disznótorosnak indult, így nem írtam ki, utána meg elfelejtettem. :lol: Igenis, 25-i ma este meglesz! Már képet is szedtem le hozzá. :) A hópelyhektől nem látom a lényeget .:-DD Kikapcsoljam? Tegnap engem is zavart...
nyuszifül Elküldve December12, 2006 Elküldve December12, 2006 Nem csesztetésképpen írtam, és nagyon köszönöm, már csak eljutok egyszer a zserbókészítésig:)
szabot Elküldve December12, 2006 Elküldve December12, 2006 Nem csesztetésképpen írtam, és nagyon köszönöm, már csak eljutok egyszer a zserbókészítésig:) Segítsek? Bár én bejglit tervezek vinni.
szabot Elküldve December28, 2006 Elküldve December28, 2006 Sziasztok! a dbregio.hu-ra is feltettem a Joomla-t. Az Opeles képtár mellé más anyag is be fog figyelni, így a fent lévő tartalmakat kicsit meg kell bolygatnom. Ezen felül a képtár is meg fog változni. Egy Joomlas képtárkezelő fogja felváltani a jelenlegit. Akinek van fent cucca az ftp-n, az mentse le ami nincs meg neki, mert akármi megtörténhet. UI: A képek fizikai helyét nem szándékszom megváltoztatni, így a fórumos linkelések megmaradnak. Remélem a képtárkezelő is így gondolja majd... :lol:
nyuszifül Elküldve Január12, 2007 Elküldve Január12, 2007 Tamás, ügyi vagy!Majd ha lesz egy kis időnk, még egy -két dologban összedughatnánk a fejünket. Aki pedig eddig még nem írta meg magáról a bemutatkozót legyen szíves pótolja! :lol:
nyuszifül Elküldve Január19, 2007 Elküldve Január19, 2007 Srácok, az iwiwes lapon ténykedtem kicsit, de meguntam, illetve nem tudtam kinek írtatok már, sok embert visszautasítottam, néhányat jelöltem,Ha vki reagál a leveleimre majd szóljatok.És ha lehet ne engedjük legközelebb ennyire elszabadulni a dolgot.Nagyjából a környékbeliek maradtak, azokról kéne infó, de nekem ma már nincs erőm hozzá.
szabot Elküldve Január19, 2007 Elküldve Január19, 2007 Felkerült a weblapra Softi bemutatkozása. Kicsit megkéstem vele, de nem vettem észre a levelek között. Pont két magamnak küldött levél között volt. Csak annyit néztem, hogy Szabó, Szabó, Szabó. Nem sok Szabó küldözget nekem levelet... :lol: Még jó, hogy nem töröltem ki.
nyuszifül Elküldve Január29, 2007 Elküldve Január29, 2007 A debrecen.lap.hu oldalra nem lehet feltenni a webelérhetőséget?Vagy ez hogy műxik?
mackosajt Elküldve Január29, 2007 Szerző Elküldve Január29, 2007 Én elküldtem linkajánlóban a szerkesztőjének a weboldalt, és a fórumrészünket is. :unsure:
szabot Elküldve Január29, 2007 Elküldve Január29, 2007 A debrecen.lap.hu oldalra nem lehet feltenni a webelérhetőséget?Vagy ez hogy műxik? Én elküldtem linkajánlóban a szerkesztőjének a weboldalt, és a fórumrészünket is. :huh: Hogy ez eddig nem jutott az eszembe... :unsure:
mackosajt Elküldve Január29, 2007 Szerző Elküldve Január29, 2007 Hogy ez eddig nem jutott az eszembe... :unsure: nem gond. Amúgy nem tom mikor kerülnek ki, mert már relatíve régen válaszolt is. :huh:
mackosajt Elküldve Február3, 2007 Szerző Elküldve Február3, 2007 felkerültek a linkek a http://debrecen.lap.hu oldalra! egyik másik :unsure: :huh:
szabot Elküldve Február4, 2007 Elküldve Február4, 2007 felkerültek a linkek a http://debrecen.lap.hu oldalra! egyik másik :unsure: :huh: Szép munka! :lol:
nyuszifül Elküldve Március12, 2007 Elküldve Március12, 2007 Tomi!Nem lehetne, hogy a weblapon májusi taliplakáton a Nagytemplom vízjeles legyen? Mert szerintem nagyon egybeolvad a tali dátumával, és a szöveggel.
szabot Elküldve Március16, 2007 Elküldve Március16, 2007 Tomi!Nem lehetne, hogy a weblapon májusi taliplakáton a Nagytemplom vízjeles legyen? Mert szerintem nagyon egybeolvad a tali dátumával, és a szöveggel. Ahogy Roli mondaná: '"Neked mindent aranyom." :blush: Így megfelel?
mackosajt Elküldve Március16, 2007 Szerző Elküldve Március16, 2007 hmm... nekem a dátum nagyon halovány. szerintem. nekem... vagy mittomén
szabot Elküldve Március18, 2007 Elküldve Március18, 2007 hmm... nekem a dátum nagyon halovány. szerintem. nekem... vagy mittomén Javítva. Tényleg az volt.
nyuszifül Elküldve Április2, 2007 Elküldve Április2, 2007 SzaboT!Weblap miatt össze kellene futnunk valamikor msnen, lenn egy-két dolog amit ki kellene tenni
Recommended Posts