redline Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 aaahhhh ezt igy gonosz volt ellőőőőniii igy már nem lesz meglepi az auto...pedig szegények most is ezen dolgoznak Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 Szerintem ő az elsőre értette a kérdést. az acélra? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 nekem bazs hozta házhoz és segített kitartóan és nem viccelek 20x hajlandó volt Lmondani mit kell csinálni és hányX szerintem azóta van herótja a polír szótól ;) :wink: pedig még vár rá 1 csapotthátu kihívás :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 az acélra? :shock: Jaja, először én is néztem, de észrevettem a hátót is. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 aaahhhh ezt igy gonosz volt ellőőőőniii igy már nem lesz meglepi az auto...pedig szegények most is ezen dolgoznak gondolom, most nagyon bunkó leszek, de azért ez nem olyan nagy durranás persze szép és jó, meg k.rva sok meló van benne, de amolyan átlagos, németes tuning én a motorra vagyok kíváncsi, azt tudom, hogy az kemény lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 gondolom, most nagyon bunkó leszek, de azért ez nem olyan nagy durranás persze szép és jó, meg k.rva sok meló van benne, de amolyan átlagos, németes tuning mondjuk nálunk nem annyira átlagos Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 mondjuk nálunk nem annyira átlagos most de holnap már a gerié is ilyen lesz és más modellekből is sok van Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 mondjuk nálunk nem annyira átlagos Szószerint.Mivel Atommanó sztem ebben az évben kb. csak a GSI-re költötte a fizuját, az 100! ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 Mivel Atommanó sztem ebben az évben kb. csak a GSI-re költötte a fizuját, az 100! ;) :lol: :lol: az még semmit nem jelent de ne legyen félreértés: nem fikázom, csak azt mondom, hogy nem feltétlenül a külseje a nagy durranás, inkább a motorban kell majd azt keresni ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 most de holnap már a gerié is ilyen lesz és más modellekből is sok van az enyém tuti nem ilyen lesz :twisted: :twisted: ha egyáltalán lesz belőle vmi :evil: de azért nálunk sem tul régen készülnek ilyen autók.....talán egy másfél éve jelentek meg az elsők tominál végignéztem mind2 német tali képeit.....ők még a kiflire is c20let-et tesznek mert megtehetik...mi nem Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 az enyém sem lesz ilyen, de más sem gondolkodom 15ös vagy 16os acélfelniken is (nem poén, komoly!) erősen a minimál-irányzat kezdett vonzani ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 az enyém sem lesz ilyen, de más sem gondolkodom 15ös vagy 16os acélfelniken is (nem poén, komoly!) erősen a minimál-irányzat kezdett vonzani :( öregszel Bazs ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 erősen a minimál-irányzat kezdett vonzani ;) nana!! biztos vagy benne, hogy teljesen tisztában vagy a szó (és a mögöttes -akár művészeti- tartalom) mondanivalójával?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 tisztában vagyok, Redi, de nem feltétlenül arra gondoltam most ;-) a lényeg, hogy abszolút alap autót akarok, pl kellenének majd fényezetlen lökösök is Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 tisztában vagyok, Redi, de nem feltétlenül arra gondoltam most ;-) a lényeg, hogy abszolút alap autót akarok, pl kellenének majd fényezetlen lökösök is ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ akkor te abszolute nem minimált akarsz!! hanem alattomos, settenkedő, büntetőeszközt ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 hanem alattomos, settenkedő, büntetőeszközt ;) :lol: ez nem is rossz ötlet :roll: mint mikor ma reggel Tom megjegyezte h a kabrióból csak egy c20LET hiányzik :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 mint mikor ma reggel Tom megjegyezte h a kabrióból csak egy c20LET hiányzik :roll: nála ez ilyen fétis.....ő még a kiflire is azt rakna ;) mondjuk a 4 tonnás teherautóba tuningolt c20let...az azért butus ötlet volt ma Tomika :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ akkor te abszolute nem minimált akarsz!! hanem alattomos, settenkedő, büntetőeszközt ;) :lol: ha a minimál szó jelenlegi értelmétől eltekintünk és a régi, hagyományos, öregapáink által is ismert formában használjuk, akkor megfelelő a szóhasználat írtam, hogy nem azt értem alatta, amire te asszociáltál, hanem a szó valódi jelentését ;-) nem is akarok büntetni csak kezdem unni, hogy mindenki bekóstol és már nem is olyan élvezetes megmutatni nekik, hogy nem azért sárga, mert az út szélét jelzi, hanem azért, mert a sárga manapság sportos szín és jelen esetetben sportos motort is takar :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 aaahhhh ezt igy gonosz volt ellőőőőniii igy már nem lesz meglepi az auto...pedig szegények most is ezen dolgoznak kik szegények mert én is azt csinaltam most ért mindenki haza :lol: és hogy meglepi no szerintem karácsonykor meglepi de ez csak egy Kocsi ;) technikai érdekesség vagyis nekem az Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 Bezzeg melykek mindenben csak azt nézed hol lehet belekötni nem foglalnad el magad valami hasznossal ! ;) Üldözési mániád van :twisted: :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 ....és hogy meglepi no szerintem karácsonykor meglepi de ez csak egy Kocsi ;).... Látod, azért másban is felmerült a meglepi gondolata :wink: :lol: :lol: :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 pedig még vár rá 1 csapotthátu kihívás ;) :lol: csak vigyázz ne legyél másnapos én nem viccelek ott akkor 6x haltam meg mire félkészen lettem :lol: SXP nem gondoltam volna h ennyire összerántjátok... mikor még a qton dumcsiztunk igen reménytelennek tünt! KURVANAGY GRAT ÉRTE :respektaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 Szóval, most egy kicsit vissza kellett olvasnom...: Röviden csak annyit, hogy akinek nem tetszik attól is meghallgatom a kritikát, de nem minden esetben érdekel... Akinek meg tetszik és pozítívan szemléli annak meg köszönöm, mert jólesik, de szerintem evvel bárki így lenne... Azon túl, hogy mindenki persze magának csinálgatja, nem sértődik meg pár dícsérő szóra...:-) Viszont iszonyat nagy köszönet, Mélykéknek, akivel tegnap reggel 8 óta csinálgatjuk, meg rohangálunk minden szarért, mert egy doboz csavar eltűnt, és nem tudjuk mik hiányoznak... Igen nagy köszönet Soniquenak aki nem kicsit besegített az összepakolgatásban, Tommal egyetemben, és azért megemlíteném, a lakatos srácot aki majd 24 óra nem alvás után visszajött este 9.re a műhelybe, hogy csináljuk a kocsit reggel fél 3-ig... Sajnos ez még csak a kűlcsíny, mert belül még üres a verda de angyon, az még ma éjszaka vár ránk... Köszi srácok még1X!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sonique!!!! Mélykék!!!! Tom!!!!! Lajos!!!! Meg persze ezer köszi az én Drága Feleségemnek aki csendben tűri az egészet:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 Sajnos az idő rövidsége miatt, a motorból ezen alakalommal már nem lesz semmi, meg különben is maradjon valami a kövi talira is...:-)))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts