Sonique Gsi 16V Elküldve Szeptember13, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2005 persze amit gyorsuláson kapsz a gyözelemért ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Szeptember13, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2005 szoval a hatas amit a kocsi igy produkal igen meggyöző iszonyat nyers lett és harapos egyátalan nem érezhetö ami 16v nél szokott elöfordulni hogy 3000 alatt nem huz no itt a picsánrugast érzem ugy 1500 tol és utána nincs megállás csak a tiltas :lol: nagyon gyorsan lepörög a motor és nincs semmi reakcio veszteség ahogy nyomom a gazt a kocsi ugy harap-ja szét az aszfaltot :happy6: 1es mintha jégen alnék a 2es hasonlo szitu és még harmasban is meglehet nyikkantanni egyszoval jo dolog ez a DBilas már csak hozza kell iratni a chip-et és szinte kész is van ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember13, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2005 Csak ne füstölne... :-( Jövő héten szelepszárszimeringet cserélünk benne... Oksi Sonique? :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Szeptember13, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2005 yahh Anti a Váltogombal csinalj már valamit mert már 3x elrepült ;) vagy mindig Tom-ot kell tartani a kocsiban mert ö gyorsan megtalája :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember13, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2005 Jó majd Tomot hátraültetem...majd kapaszkodik a toronymerevítőben... :-) Tényleg nem lesz jó vége, mert előbb utóbb a hátsó üveg fogja bánni...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Szeptember13, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2005 Csak ne füstölne... :-( Jövő héten szelepszárszimeringet cserélünk benne... Oksi Sonique? :-) NEM akarok szerelni nagyon sokáig a ködlámpám és a hütömaszkot is te fogod beszerelni ;) "A C20let röl és a karosszéria munkarol nem is beszélve :twisted: " mert kicsit intenziv volt nekem ez a 2 nap de te a nyögyogyász kezeddel hát hallod :lol: a srác ugy felnyult a kocsinak azt hittem eltünik a motortérben Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Szeptember13, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2005 Mélykék ha erre Jársz SOS tessék be rakni a Traktor videot :lol: és a képeket Tom hasonloképen tegyen ha neki is van képe vagy videjoja ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember13, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2005 a srác ugy felnyult a kocsinak azt hittem eltünik a motortérben Azt még az afrikai szafaris koszakomban tanultam amikor elefántokat kellett mesterségesen megtermékenyíteni...:-) :-) De a csajok sem panaszkodtak anno fiatal koromban... :-) :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Szeptember13, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2005 yahh yössz egy gyári szivosor tömitéssel mert az most a c20let böl hiányzik ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember13, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2005 Ez nem is kérdés, csak ha jövő héten berakjuk... :-) Az sem lehet bonyolultabb, és még kartervédőd sincs... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember13, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2005 Készülnek az elfogóvadászok! ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember13, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2005 de azért lehoztam csak nem volt ki fotozzon ;) nálam is ottvolt a camera a kocsiban Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember13, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2005 puncikák ti meg honnan vettétek h van flexem? éppen pijáltunk spanokkal csörög a tel és egy kellemes hang csá brada van flexed? ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember13, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2005 Van videóm, de inkább a hang a lényeg. :wink: Sajnos itt bent nemtom sehová felrakni, majd otthonról belinkelem. U.i.: Tényleg nem megy olyan rosszul a gép... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Szeptember13, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2005 Kezd csorogni a nyálam a DBias hallatán és a hengerenkénti pillangók után ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Szeptember13, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2005 Mennyit fogyizhat így a gép? 15Lity? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Szeptember13, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2005 egy biztos h a nagyobb teljesítményhez több benya kell... ezelől nincs menekvés Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Szeptember13, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2005 Azt hittem olyan mint a csoda adalékok : nagyobb teljesítmény és kisebb fogyasztás ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember13, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2005 Mennyit fogyizhat így a gép? 15Lity? :roll:Megyek alutókázni..., csak győzzem tankolni...Smile 15-25 l/100km ezt írja a board legjobb esetben... Alapjárati fogyi 2l-en áll, csak ha nagyon meleg megy 1.8-ra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Szeptember13, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2005 Redi ez ok.De a tényleges fogyi mennyi lehet?(használat során biztos kiderül) Bár a 2L/h ami még durva alapjáraton ;) Nekem 1.3L/h amire azt hittem sok , de Laci4 nek az 1.1L/h kifejezetten kevés. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Szeptember13, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2005 Nekem is 1.1L/h sőt néha ingadozik 1.0/h és 1.1/h között (üzemi hőmérsékleten). Elvileg ez a normális. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember13, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2005 Redi ez ok.De a tényleges fogyi mennyi lehet?(használat során biztos kiderül) Bár a 2L/h ami még durva alapjáraton ;) Nekem 1.3L/h amire azt hittem sok , de Laci4 nek az 1.1L/h kifejezetten kevés. :wink: Nékem is 1.3-4L/H szal akkor valszeg az enyém is jó, bár ugye C20NE. Más.Kicseréltem a váltórudazat műanyagkütyüjeit a motortérben, nem volt 1X-ű meló, de összejött.Csak utána jött a móka, elment a R-1-3-5.Mert ugye a lógó mechanikához volt belőve a rudazat.Háát elmolyoltam vele kb. 1h-t, mire normálisan be bírtam állítani.Persze egyedül!De most olyan feszes minden, mint az @llat.Majd később még cserés lesz a beltéri műa. cuccos is.Idővel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Szeptember13, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2005 Neten nincs leírás Anti dbias cuccáról? Kiváncsi vagyok a mechanikai megoldásra. (1 bovden 4 szelepet mozgat 1szerre?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember13, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2005 gondolom mivel pillangó pro henger ezért másképpen nem nagyon müködhet :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember13, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2005 ....Nékem is 1.3-4L/H szal akkor valszeg az enyém is jó, bár ugye C20NE.... A caravan-ban 1.1 általában, nagyon ritkán : 1.0, már hallotamolyanemertaklinekarokonaolvasottrólaazújságban : 0.9 ;) :lol: :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts