redline Elküldve Szeptember22, 2005 Elküldve Szeptember22, 2005 Én is szeretném tudni melyik a gyári vagy legalábbis milyen színűek. Nekem elől hátul kék rugók vannak, és elől lent van rendesen. Ja és mekkora a 60-s ültetés, kerék és sárvédő hézagra gondoltam kb. :roll: :oops: ami nekem benn volt a megvételnél az fekete (és nagyonmagas) vettem H&R-nek és -40mmesnek mondott rugókat. Nem tudom, hogy valójában milyen márka és mennyit ültet de jól néz ki 8) Most már én is kíváncsi vagoyk milyen a gyári rugo ;))))
loree_gsi16v Elküldve Szeptember22, 2005 Elküldve Szeptember22, 2005 ami nekem benn volt a megvételnél az fekete (és nagyonmagas) vettem H&R-nek és -40mmesnek mondott rugókat. Nem tudom, hogy valójában milyen márka és mennyit ültet de jól néz ki 8) Most már én is kíváncsi vagoyk milyen a gyári rugo ;)))) Az én autóm oldalról ugy néz ki mint egy ék, elől leültetve, hátul szerintem meghagyva a gyári rugókkal. Ezzel kapcsolatba a kérdésem lehet e külön kapni pl. csak hátsó rugókat. :lol:
gsi.tamás Elküldve Szeptember22, 2005 Elküldve Szeptember22, 2005 Az én autóm oldalról ugy néz ki mint egy ék, elől leültetve, hátul szerintem meghagyva a gyári rugókkal. Ezzel kapcsolatba a kérdésem lehet e külön kapni pl. csak hátsó rugókat. :lol: Szóval a gyári rugók mind feketék a milyenségét egy szines pöttyel jelölik rajta! Akár GSI akár nem! Norbert mondtam neked, hogy a te rugód az H&R és 40mm-es ez tuti!
loree_gsi16v Elküldve Szeptember22, 2005 Elküldve Szeptember22, 2005 Szóval a gyári rugók mind feketék a milyenségét egy szines pöttyel jelölik rajta! Akár GSI akár nem! Norbert mondtam neked, hogy a te rugód az H&R és 40mm-es ez tuti! Jó tudni köszi:) Gondolom a színéből következtetett, de az ültetést magasságát honnan tudja :roll:
gsi.tamás Elküldve Szeptember22, 2005 Elküldve Szeptember22, 2005 A gyárinál sehogy mert ott a cikkszám határozza meg a tipushoz valót (erösség, magasság)és a pötty rajta az egyszerű embernek nem mond semmit. A kimondott ültető (tuning) rugók állatalában szinesek (Apex zűd, Koni met.kék, K&W sárga, Eibach pont fekete stb.. ki ép milyenre fújja) és némelyiken rajta van a tipuson kívül a mahasság is.
loree_gsi16v Elküldve Szeptember22, 2005 Elküldve Szeptember22, 2005 A gyárinál sehogy mert ott a cikkszám határozza meg a tipushoz valót (erösség, magasság)és a pötty rajta az egyszerű embernek nem mond semmit. A kimondott ültető (tuning) rugók állatalában szinesek (Apex zűd, Koni met.kék, K&W sárga, Eibach pont fekete stb.. ki ép milyenre fújja) és némelyiken rajta van a tipuson kívül a mahasság is. Kössz most is tanultam valamit ;) Az enyém valszeg koni lesz mert koni sárga gátló volt benne, a rugó meg talán metál kék, majd megnézem.
gsi.tamás Elküldve Szeptember22, 2005 Elküldve Szeptember22, 2005 Nem hiszem, hogy Koni rugóid lennének mert szeptembertől kapható! Eddig csak gátlókat gyártottak.
loree_gsi16v Elküldve Szeptember22, 2005 Elküldve Szeptember22, 2005 Nem hiszem, hogy Koni rugóid lennének mert szeptembertől kapható! Eddig csak gátlókat gyártottak. aham
adobodo Elküldve Szeptember22, 2005 Elküldve Szeptember22, 2005 Erre aztán mán én is kíváncsi lennék, mert az enyim is fekete, mind a 4 but naon lent van, a hátsó ívek már rálógnak a 15/190/45 ös kerékre ;) Mind a kettő hátsó el lenne fáradva, egyformán és ennyire? Ja és nagyon kemény, mint egy gokart, bár az meg már gátló kérdése :lol:
bazs Elküldve Szeptember22, 2005 Elküldve Szeptember22, 2005 a mán nagyon peres ;) én inkább azt mondanám, az már nagy kicsi lowrideres :lol:
aztec Elküldve Szeptember23, 2005 Elküldve Szeptember23, 2005 195/45R15-ös gumival jársz? :shock: de áz nem is joe váltóméret :idea: neeeeem :?: :roll:
aztec Elküldve Szeptember23, 2005 Elküldve Szeptember23, 2005 az gáz ha IGY látom viszont az osztálytársam :?: ;)
Kess Elküldve Szeptember23, 2005 Elküldve Szeptember23, 2005 melyik az? elvihetnél egy osztálytalálkozóra!!
gsi.tamás Elküldve Szeptember23, 2005 Elküldve Szeptember23, 2005 az gáz ha IGY látom viszont az osztálytársam :?: ;) Ha kihagytad akkor igen!
aztec Elküldve Szeptember23, 2005 Elküldve Szeptember23, 2005 melyik az? elvihetnél egy osztálytalálkozóra!! a szössz, Nórinak hívtál, 11ker neszmélyi út ált iskola, mikor összevonták az éjn tesitagozatos sulimmal 5.ben akkor ő is jött az angoltagozatról.... akkor is rendben volt már a gádzsi, de nekem akkor más volt a nagy cerelmem ;)
bazs Elküldve Szeptember23, 2005 Elküldve Szeptember23, 2005 de áz nem is joe váltóméret :idea: neeeeem :?: :roll: az nagyon nem a barnát nem ismered véletlenül? az jobban teccik ;)
adobodo Elküldve Szeptember23, 2005 Elküldve Szeptember23, 2005 Ez biza elírás vót ;) 19550 lesz az A jányoknek meg igen cak jó optik tuningja van: És pont most lettem free :supz: :lol:
redline Elküldve Szeptember23, 2005 Elküldve Szeptember23, 2005 én inkább azt mondanám, az már nagy kicsi lowrideres :lol: amugy lóf@szt pont ilyen volt azon a gsi-n ami a Patyinál állt. OZ F1-es felniken...kiba jól nézett ki a felnit el akartam könyörögni de nemadta :lol:
Recommended Posts