Sonique Gsi 16V Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 Szal aki kivancsi az Opel astra Opc tesztjére az töltse le a BBC röl vettem fel természetesen a neve nem Opel Hanem Vauxhal Astra Vxr és rendesen odaveri gyorsulasban a VW Gti-t BBC World-2005-10-08_Astra_Vxr mi a redvaért nem jo Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 Valami nem jó a linkkel... :-( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 Valami nem jó a linkkel... :-( a link jo a forum nem nyomja be rendesen mint link http://gsiturbo.uw.hu/DivX_Home_Theater_PA...8_18-31-20h.avi yah mert ez a forum a space-t nem tudja értelmezni és be kell neki irni %20 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 Valami nem jó a linkkel... :-( te dogozzal baszod hÜJJJJE benzin neppper :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 Kell egy nagyobb ac... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 Két dolog nem okés... Csúnya ez a szín, és nem jó helyen van a kormány...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 Kell egy nagyobb ac... :-)Nekem van egy Audi S2 de nem adom Bi Bi Bi :( Két dolog nem okés... Csúnya ez a szín, és nem jó helyen van a kormány... De nagyon jol megy qrva jo ülések vannak benne Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 Anti nezd meg ezen az astran is csak 18" felni van F astra ala nem fér el sztem 17-18" nal nagyobb Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 ....Csúnya ez a szín.... Te....tényleg, ez jutott egyből nekem is eszembe mennyire ronda. Sőt kifejezetten visszataszító ! Majd együtt dobáljuk rumos kockacukorral az utcán ha látunk egyet jóóóóó ? :( :D :D :D Mi van elkaptad a "redline kórt", utolértapirosfóbia ? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 Hát nem küldeném vissza a Mikulással, ha dec 6-én belerakna egyet a csizmámba, de lehet, hogy átfényeztetném... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 Hát nem küldeném vissza a Mikulással, ha dec 6-én belerakna egyet a csizmámba, de lehet, hogy átfényeztetném... :-) én utálom a piros szint de ez igy nem olyan visszataszito de a kék mégis csak jobb lenne vagy egy fekete de most mit csinaljak ha ezt tesztelték le töltöttétek és megnéztétek ?!?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 Photoshop??? :-) :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 én utálom a piros szint de ez igy nem olyan visszataszito de a kék mégis csak jobb lenne vagy egy fekete de most mit csinaljak ha ezt tesztelték le töltöttétek és megnéztétek ?!?! Én sem szeretem a piros színt, de úgy gondolom, hogy vannak olyan autók, amelynek jól "áll piros" is. Mondjuk Astra Gsi, Calibra, vagy az Astra H Vrx :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 Photoshop??? :-) :-) Ménn kell ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 Inkább valami szép szuzukikék... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 Inkább valami szép szuzukikék... :-) Ebből válogathatsz, mielőtt vésel a Mikulásnak :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 no nezd mar mindig is 4 szin volt az astra gsi nel is csak a feheret ezustre cserélték Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 Köszi... Úgy sem tudtam mit kérjek... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 Köszi... Úgy sem tudtam mit kérjek... :-) Bizti kedvéért én is kérek neked 1et. De pirosat :D :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 Egye fene...majd max azt mondom, hogy a Szandié... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 no nezd mar mindig is 4 szin volt az astra gsi nel is csak a feheret ezustre cserélték miszter matricáZo vmelyik nap nem melózol tudnánk ütközni? Lenne 1 gyak kérdésem futóművel kapcsban :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 tényleg nektek kipuff nem ér bele a kartervédőbe sehol? mert nekem sokX nekiáll rezonálni a lemezzel Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 Szal aki kivancsi az Opel astra Opc tesztjére az töltse le a BBC röl vettem fel természetesen a neve nem Opel Hanem Vauxhal Astra Vxr és rendesen odaveri gyorsulasban a VW Gti-t BBC World-2005-10-08_Astra_Vxr mi a redvaért nem jo Mekkora ez az AVI file? Nem tudja valaki mail-ben elküldeni, mert a melóhelyen a server nem enged ide fellépni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 130 mega mailben szép is lenne drága jó exchangek örülnének neki az 100 :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 Jóvanna, nem kell tudnom nekem, mekkora! Különben is a freemail hirdeti az 1G-s levélküldést. Akkor se engedi letölteni. Pl. Uhu tárhelyéről tudok letölteni bent is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts