Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
beirtam google-ba, kidobott pár címet és elkezdtem sorban felhívni őket....ő fölvette, ő nyerte meg a melót és a megtiszteltetést, hogy megérintheti a Fehér Rettenet egy darabját :D

egyébként itt van a Pacsirtamező utcában, állítólag reggel viszem, délután hozom.....kb 12K-t mondott....

12000 ?

Hálás.

Mások ennyiért spóóóótkormányt vesznek újat, de hármat :D

Elküldve
én 2 tucattal kérek olyan áron, aztán darabját adom 8-ért. Na?

Ha szerzek valahonnan 4000 Forint /db bármilyen új sportkormányt, akkor kérsz belőle 2 tucattal ? :D

Figyelj mit válaszolsz :D

Elküldve
12000 ?

Hálás.

Mások ennyiért spóóóótkormányt vesznek újat, de hármat :lol:

ja lehet.....felni is van a teszkóban meg olaj is.....azt is megveszi valaki :D de nem én :D

közbne bevetetettem mindenféle spec preciziós műszert de meg sem moccantak a csavarok :D :D

Elküldve
ja lehet.....felni is van a teszkóban meg olaj is.....azt is megveszi valaki :D de nem én :D

közbne bevetetettem mindenféle spec preciziós műszert de meg sem moccantak a csavarok :D :D

Majd Dini leüti Samuval, amikor bontja el a kocsid :lol: :D

Elküldve

úgy üvöltöttem miután letettem a telefont, hogy átnéztek a szint másik végéből, hogy kit ölök meg :D :D :D

még egy ilyen juzer és letépem az egész kib@szott tetves kormányt a kocsit be beleb@szom a gödörbe amit itt túrnak mellettünk :D

f@szomebbeahétbe

Elküldve
úgy üvöltöttem miután letettem a telefont, hogy átnéztek a szint másik végéből, hogy kit ölök meg :D :D :D

még egy ilyen juzer és letépem az egész kib@szott tetves kormányt a kocsit be beleb@szom a gödörbe amit itt túrnak mellettünk :D

Nem teljesen értem az összefüggést. U berö kill da uza' not yo car!

Vagy esetleg ugorj át, iszom Veled (is) egy páleszt szívesen :lol:

Elküldve
Nem teljesen értem az összefüggést. U berö kill da uza' not yo car!

:D

Talán juzerrel nem üvölthetett nemde ? :D

És az autó felett érzett "felhőtlen hangulatát", nem emelte egy ilyen telefonhívás.

Elküldve

Ma hűűűdenagyonkitakarítottam az Ódit...kárpittisztátás minden volt...jövő héten elviszem az első lököst lefényeztetni, meg utána való héten vezérléscsere...

Olyan szép lett, hogy el sem adom... :D :D :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.