Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Bevállalható persze...Ti hol éltek srácok??? Nem is értem miről beszélünk...mutasson már valaki egy hírdetést legalább... :sowwy:

én mondtam hogy jo lenne ha lehetne itt is kapni de nem lehet ennyi erövel akar skyline -t is vehetnél .. az legalabb kaphato itthon

6millioért

3147539_1_F.jpg

Elküldve
NÉGYMILLIÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ...

:lol: :lol: :lol:

kicsire nem adunk... :sowwy:

Elküldve
NÉGYMILLIÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ...

:sowwy: :lol: :lol:

+egy kici hitel azt ocó

Elküldve
Ja értem...

amúgy pl egy Zafira neked való lenne Maci...ott a halom gyerek...vegyééé egyet... :sowwy:

hát... vennék én, de sajnos nem adja ki a keret. Lassan a jól fizető munkahelyem már nem is fizet olyan jól.

5 éve qrva jónak számított...

Elküldve
hát... vennék én, de sajnos nem adja ki a keret. Lassan a jól fizető munkahelyem már nem is fizet olyan jól.

5 éve qrva jónak számított...

kicsire nem adunk... :sowwy:
:lol: :lol: :lol: :P :lol:
Elküldve
bő 4 misiből kapsz egy két éves OPC-t is :sowwy: Ha már nem új autókról beszélünk, mert a felhozott 8 misis

példában egy 0 km-es példány volt :lol:

Bravúros értéktartás :lol: :lol:

8 milló forintból OPC-t vennél ?

Elküldve
Na igen...legalább az értéktartása nem rossz a Bubunak... :sowwy:

az evo nak még jobb ... tessék egy qrva evot venni azt a szép feketét ahogy nezem aki arulja csak evo val foglalkozik ...

Elküldve

Nem fér bele sajna...vagy nem sajna...mondom, valszeg ha nagyobb értékben nézném is Subit vennék...régi vágyam...most úgy néz ki, hogy van rá lehetőség...max nem jön be...akkor megnézek majd egy evot... :sowwy:

Elküldve
Én ilyen körülmények között mentem a 15.00-t amikor még szívó volt a GSI... :sowwy:

hiszi a piszi

de nem is teletél volna ha nem szósz be valamit :lol:

Elküldve
hiszi a piszi

de nem is teletél volna ha nem szósz be valamit :sowwy:

Tudom... :lol:

De hidd el hogy a 14.8 nem túl jó idő...akár eső akár nem... :lol:

Még amit én mentem 13.7 sem az... :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.