Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Csoki tegnap elment megnézni.....lényegesen jobban le van pusztulva mint volt :lol:

Nem nagyon akar engedni az árából......bontani se éri meg.....

Aha, én akarok venni majd egyet, igazából magamnak.

Elküldve
ja de jó volt a seggedet belehuppantani mi? vagy ez olyan mint a nincs ronda nő csak kevés pia? Részegen még azt is mondtad hogy mennyivel halkabb mint a tied, mármint szélzajügyileg :lol:

igen jó belehuppantani a seggem és még józanul is azt mondom h a tiéd sokkal halkabb meg használhatóbb :lol:

Elküldve
Nem is tudtam, hogy az új munkahelyed itt lett nálunk... :lol:

:lol: :lol: :lol:

csak szeretnéd hogy ne csak egy helyen lakjunk hanem egy helyen is dolgozzunk :lol:

nem jófejek a kolegák hogy kellek oda vagy mi?

Elküldve
Mi derül ki ebből...hogy a rozsda elnyeli a hangot... :lol: :lol: :lol:

Mekkora szád van igy az asszony kocsijában üldögélve :lol: :lol:

Swift rendben? Jön, megy, fékezik teszi a dolgát? :D

Elküldve
:lol: :lol: :lol:

és még el is tart mi ? :D

Ennyi... :D :D

Sött apámtól kaptam a Cuprát is meg két kecót is... :D Melózni is csak azért járok be, mert ítt gyorsabb a net... :lol: :lol:

Elküldve
Ennyi... :lol: :lol:

Sött apámtól kaptam a Cuprát is meg két kecót is... :D Melózni is csak azért járok be, mert ítt gyorsabb a net... :lol: :lol:

meg igy nem koszolják a lakást az alja opelesek amikor mennek ingyenkávét inni, ugye? :lol:

Elküldve
Bazze és fogadnimerek soha nem volt katona! :lol: :lol: :lol:

Nem...de Tommal pikk pakk kicsináltunk ám mindenkit... :D :D

A hitvány Gelkót meg menekülés közben seggbelőtték... :lol: :lol:

Elküldve

nem pont így volt...oldalbalőttek és ahogy elfordultam kaptam egyet a seggembe is :lol:

te meg ahogy megláttad a puskám csövét rinyáltál h megadom magam megadom magam :lol:

Elküldve

:lol: :lol: Akkor csak is menekülhetett másképp nem megy! :lol: Kár neki magyarázkodni! :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.