Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Igen is uram minnyá utánanézek mértnem megy neked! De nincs beálítva a spamszűrő SEAT-ra ez 100% mert diszkrimináció lenne! <_<

Egy észrevétel: Ha valaki a fórumból akarja megnyitni a Tagok adatlapját akkor betesz egy fórum könyvtárat is a megnyitandó profilba. Szerintem ha nem relativ hanem ebszolút hivatkozást használnál akkor nem lenne ilyen problem.

Elküldve
Egy észrevétel: Ha valaki a fórumból akarja megnyitni a Tagok adatlapját akkor betesz egy fórum könyvtárat is a megnyitandó profilba. Szerintem ha nem relativ hanem ebszolút hivatkozást használnál akkor nem lenne ilyen problem.

utána nézek! <_<

Elküldve
Kép feltöltéséhez kattints a 'Tallózás' gombra

Max méret: 30Kb / 100x100 pixel

NEKEM SIKERÜLT!!!! :huh:

Vágom, hogy csak miniatür szart lehet feltöltni...de akkor sem csinál semmit nekem... <_<

Elküldve
Flusztráltak, mert mindig csak a sor végén kullognak...és itt élik ki magukat... <_< :huh:

HONDA CIVIC 1.8 TYPE-R :D :D :P

civic-typer_----.jpg

Csak hogy el ne felejtsd :lol: :D :D :D

Elküldve
Vágom, hogy csak miniatür szart lehet feltöltni...de akkor sem csinál semmit nekem... <_<

Figyu, küld el az adataidat, msn-en a képet és belépek megpróbálom én feltölteni, ha nekem megy akkor nálad van valami hiba, a jelszavad meg majd megváltoztatod!

Elküldve
Figyu, küld el az adataidat, msn-en a képet és belépek megpróbálom én feltölteni, ha nekem megy akkor nálad van valami hiba, a jelszavad meg majd megváltoztatod!

Előtte meg utána jelszóváltoztatás!!! <_<

Elküldve

Nekem se megy...szóval nem vele van a gond <_<

Elküldve
Nekem se megy...szóval nem vele van a gond :D

Akkor nekem mértment és csabinak is sikerült!!!

<_< :huh: Valamit nemjól csináltok tehát 100*100 PIXEL és max 30KB!!!!!

Elküldve

nekem 100x80 körül van és mondjuk nekem csak IE-be ment fel, de nem csak a kép hanem az adatok szerkesztése is!

Elküldve

99x76 és 9kb és nem tölti fel...hiba üzenet sincs......

Elküldve
nekem 100x80 körül van és mondjuk nekem csak IE-be ment fel, de nem csak a kép hanem az adatok szerkesztése is!

Én mozillát használok.....mindjárt kipróbálom IE-vel.....

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.