Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Na én már itt vok... :huh:

22.30-kor itt végeztem a 13.kerben, mondom kinézek az ivecóhoz, ott beszélgettem egy keveset, és most értem haza, de holnap is leszel ugye? Péntek, Szombat, Vasárnap?

Elküldve
22.30-kor itt végeztem a 13.kerben, mondom kinézek az ivecóhoz, ott beszélgettem egy keveset, és most értem haza, de holnap is leszel ugye? Péntek, Szombat, Vasárnap?

Aha...de sör már nem maradt... :huh: :)

Elküldve
:huh: :) :D

Megpofozlak legközelebb is ilyen lassan megyünk... :D :lol: :D biztos jó haverok...de a srác nem viszi túlzásba a bevállalást... :D :D "Hány sebességes ez a szar???" :P :P

Elküldve
Megpofozlak legközelebb is ilyen lassan megyünk... :huh: :) :D biztos jó haverok...de a srác nem viszi túlzásba a bevállalást... :D :lol: "Hány sebességes ez a szar???" :D :D

Asszongya: mivan lopni méesz hogy ilyen lassan mész? :D :P :P

Elküldve
Asszongya: mivan lopni méesz hogy ilyen lassan mész? :D :D :lol:

én a szotyis részt nem értem...már 2hete láttam ezt a vidit, de azóta se jöttem rá :) :huh:

Elküldve
én a szotyis részt nem értem...már 2hete láttam ezt a vidit, de azóta se jöttem rá :) :huh:

Gázt gázt! Gázt gázt! Gázt gázt! :D :D

Elküldve

Albert, Demo!

Jövő hét szombaton reggel fél8-kor találkozunk Lacházán...Jön még velem Tom, és Lanti is... Viktor 8-körül, ő hozza Patyi verdáját...

Össze kéne szedni, hogy mire van még szükségünk....

Elküldve
Megpofozlak legközelebb is ilyen lassan megyünk... :huh: :) :D biztos jó haverok...de a srác nem viszi túlzásba a bevállalást... :D :lol: "Hány sebességes ez a szar???" :D :D

melléd is egy ilyen fazon kéne néha .. hallode .. ugy mész mit egy nyugdijas :D

Elküldve
Albert, Demo!

Jövő hét szombaton reggel fél8-kor találkozunk Lacházán...Jön még velem Tom, és Lanti is... Viktor 8-körül, ő hozza Patyi verdáját...

Össze kéne szedni, hogy mire van még szükségünk....

Ha tudok segíteni én is megyek korán veletek.

Elküldve
Csabi!

21-én szervezel a Lurdytól közös vonulást Kiskunlacházára??? Neked ez nagyon megy...

megoldható de akkor aki jön jöjjön a kinti parkoló hátuljához 07.30-ra, akkor talán 7.40kor el is indulunk és kb 8.15-re lent is vagyunk.

2009.03.21 Kiskunlacháza Lurdy indulás 07.00-kor:

1. Pehi Csabi

2. Diny

3. Szabi

4.

5.

Elküldve
megoldható de akkor aki jön jöjjön a kinti parkoló hátuljához 07.00-ra, akkor talán 7.15kor el is indulunk és kb 8ra lent is vagyunk.

2009.03.21 Kiskunlacháza Lurdy indulás 07.00-kor:

1. Pehi Csabi

2. Diny

3. Szabi

4.

5.

:D reggel 7 kor hova a francba mentek ?!?! :) ?!?!meg minek ?! :huh: !?

jo érzésü ember ilyenkor fordul a masik oldalára ... és monjuk 9-10 körül elindul lefele ... :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.