Stefan Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 Tartósbérletetes vagy mi Skodáknak ez a rendszámuk. Nem vetted még észre ? ;) ;) :P A bukósisak mögül nem látja ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 Tartósbérletetes vagy mi Skodáknak ez a rendszámuk. Nem vetted még észre ? ;) ;) ;) mifelénk csak "KAT"-ok vannak...na meg az új focusból is van már Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 ;) - mi a répától kezdett el csúszkálni? - hogyhogy nem vitt ki egy kordont sem hisz átment rajta nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 - mi a répától kezdett el csúszkálni? - hogyhogy nem vitt ki egy kordont sem hisz átment rajta nem? Úgy, hogy odafésült a 400 Ps-es nitroszettel...és közben lejött a ragacsos részről is... Pont ott nem volt kordon... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 Úgy, hogy odafésült a 400 Ps-es nitroszettel...és közben lejött a ragacsos részről is... Pont ott nem volt kordon... nem "csak" 300? vagy ezen már rajta van az Áfa is? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 Beszabehuuuuvideóóóóóóó.... ;) ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 Beszabehuuuuvideóóóóóóó.... ;) ;) ;) :P Nagyon komolyak a lassítások -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 Beszabehuuuuvideóóóóóóó.... ;) ;) ;) :P Komoly kis videó kellemes zenével -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 Azért hova eljutott a hírünk... ;) :P ;) http://www.kepfeltoltes.hu/090423/dragolda...ltoltes.hu_.jpg a club for hot-rodded Opels (MOTE) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 Beszabehuuuuvideóóóóóóó.... ;) ;) ;) :P Az a legjobb amikor az a brtuálturbós Audi elindul és belibeg az egész kasztni a lassításban. Egyszer van távolról is, meg egyszer közelről. Nagyon kemény. -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 Az a legjobb amikor az a brtuálturbós Audi elindul és belibeg az egész kasztni a lassításban. Egyszer van távolról is, meg egyszer közelről. Nagyon kemény. ;) ;) nekem sanyika váltása teccik a legjobban.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 nekem sanyika váltása teccik a legjobban.... Gáz elvétel nélkül? Az nekem is nagyon tecc ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 nekem sanyika váltása teccik a legjobban.... azt néztem én is, meg a dodge mikor elindul és látszódik mennyire gyűrődik a gumija annyira le van eresztve ilyenkor látni miket kapnak az autók egy gyorsulásnál Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Gáz elvétel nélkül? Az nekem is nagyon tecc ;) az szerintem nem nagy szám... olyat csinálhatsz a gsinél is.. de olyat h egy pillanatra rárugsz a kuplungra már nehezebben.... 80-120-ra a civicel 1.45 alatt gyorsul, úgy hogy abban még benne van a váltás... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Két képet szeretnék mutatni amin perpill fless elek. Nemtom mutattam-e már őket. Az első a múltkori defektem frissen fényképezve A másodikhoz nem fúzök komment ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Két képet szeretnék mutatni amin perpill fless elek. Nemtom mutattam-e már őket. Az első a múltkori defektem frissen fényképezve http://f.imagehost.org/0038/gsidefekt.jpg A másodikhoz nem fúzök komment ;) http://img5.tar.hu/egykuty/img/37229694.jpg A második kép az elsőnek a következménye? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 A második kép az elsőnek a következménye? ;) az első asztra a második kadett nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 A FIAT megveszi az Opelt ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 A FIAT megveszi az Opelt ;) ;) cuore sportivo lesz ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 A FIAT megveszi az Opelt ;) ;) Megyek is emblémát cserélni...mint anno a Dívúsok... ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Redi! Átrágják...van amúgy időpontbeli behatárolás vagy mindegy mikor...? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Megyek is emblémát cserélni...mint anno a Dívúsok... -_- :D Hát én inkább Trabant logót raknék a kocsimra mint digó FIAT emlémát... ;) ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Hát én inkább Trabant logót raknék a kocsimra mint digó FIAT emlémát... ;) ;) ;) -_- Pedig Fiat emblémát tudnál is szerezni. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Pedig Fiat emblémát tudnál is szerezni. ;) Tudom, de csunya... Még az a régi kék elment... de ez a mostani vörös vagymi.... ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 na az egyik nagyjából kíszen ván ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts