sárgaGSI Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 ma nem menekülsz... este megyünk :lol: vectrával ugye, ha meg van valami kihúzlak a céével, ha azzal is akkor Csabi az astrával, ezek igy csak kitesznek 1 db téligumit :rolleyes: :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 - Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 most akkor mi van mégis csak arra valo !?!? jaja, sárga C kadettja :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 megismertettem az astrát a hóval :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 akkor hójelentés következik: 31 cm en áll a mérőszalag... képek akit érdekel, óráról-órára :rolleyes: http://picasaweb.google.hu/sakos77/2010012...kaAlattEnnyiHo# Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 akkor hójelentés következik: 31 cm en áll a mérőszalag... képek akit érdekel, óráról-órára :P http://picasaweb.google.hu/sakos77/2010012...kaAlattEnnyiHo# nálunk csak 13 :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 jaja, sárga C kadettja :rolleyes: Vectra nincs, Céé sincs...... :lol: :D :P akkor hójelentés következik: 31 cm en áll a mérőszalag... képek akit érdekel, óráról-órára :D http://picasaweb.google.hu/sakos77/2010012...kaAlattEnnyiHo# Hát sztem nyertél :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Vectra nincs, Céé sincs...... :D :P :lol: Hát sztem nyertél :rolleyes: a coupe nyert, mert náluk 1 cm rel magasabb volt a hóállás... bazz, kilapátoltam az autókat. a tökömkivan... mondjuk az utcába se fogok tudni kiállni, ugyhogy tökmindegy. és holnapra is havazást mondott... Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Valahogy elképzeltem(én beteg állat)ahogy kicsoszogsz az udvarra,gatya le és belelógatod fekvőtámasz pozicióban a hóba a brét! :rolleyes: Persze mindezt a szomszédok és a kutyád figyelmének kereszttüzében,miközben Detti kameráz és szakad a röhögéstől! :D Utána pedig mondhatod,hogy tényleg úgy áll,mint a fagyott kutyaláb! :P Sorry, de ez a két szó mindent elárul. :lol: :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 a coupe nyert, mert náluk 1 cm rel magasabb volt a hóállás... bazz, kilapátoltam az autókat. a tökömkivan... mondjuk az utcába se fogok tudni kiállni, ugyhogy tökmindegy. és holnapra is havazást mondott... Mindenhol el van takarítva a hó,csak az utcából nem tudok kimenni :rolleyes: Pedig holnap reggel mennék.Remélem a kukás autó segít ebben kicsit :D :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Mindenhol el van takarítva a hó,csak az utcából nem tudok kimenni :rolleyes: Pedig holnap reggel mennék.Remélem a kukás autó segít ebben kicsit :D :P :lol: Elviszik a havat? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Sorry, de ez a két szó mindent elárul. :rolleyes: :D :P :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Mindenhol el van takarítva a hó,csak az utcából nem tudok kimenni :rolleyes: Pedig holnap reggel mennék.Remélem a kukás autó segít ebben kicsit :D :P :lol: Menjek érted??? :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Elviszik a havat? :rolleyes: Eltolják a kukáskocsival :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Menjek érted??? :rolleyes: :D 9re légyszi :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 ...Itt is 7 óta tuti szakad egyfolytában.... Pont felkeltél és hopp elkezdett esni ? :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Mindenhol el van takarítva a hó,csak az utcából nem tudok kimenni :rolleyes: Pedig holnap reggel mennék.Remélem a kukás autó segít ebben kicsit :D :P :lol: nálunk jött egy ifa és eltolta... igaz 5 óra körül, de most már én tudok menni. ha kell odaadom az insight-ot... gondolom a napsugár térig el tudok menni, te meg oda kisétálsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Egyébként elég vicces,hogy meglepődnek ezen a hómennyiségen,régebben is volt ekkora hó. Másfelöl ferihegynek elég nagy égés,hogy már ennyi hóval se tud megbirkózni... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Egyébként elég vicces,hogy meglepődnek ezen a hómennyiségen,régebben is volt ekkora hó. Másfelöl ferihegynek elég nagy égés,hogy már ennyi hóval se tud megbirkózni... :rolleyes: Nem a hóeltakarítás volt a gond, hanem a látási viszonyok nem voltak jók... ergo szart sem lehetett látni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Nem a hóeltakarítás volt a gond, hanem a látási viszonyok nem voltak jók... ergo szart sem lehetett látni... Ennyire esett vagy a köd? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Ennyire esett vagy a köd? :rolleyes: ennyire esett Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Ennyire esett vagy a köd? :rolleyes: jól látod a dolgot, köd volt, meg esett is, de hidd el nekem h nekünk itt nem jó, ugyh légy olyan jó mennyél szépen hátra és verd le azt a k.rva lakatot... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 jól látod a dolgot, köd volt, meg esett is, de hidd el nekem h nekünk itt nem jó, ugyh légy olyan jó mennyél szépen hátra és verd le azt a k.rva lakatot... :rolleyes: Azt kihagytad hogy pucérak vagytok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Azt kihagytad hogy pucérak vagytok. :D nem véletlenül! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts