Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Valaki aki este kijön, nem tudna nekem szerválni 2 db fehér helyzetjelző ledet? Kifizetem, csak ezért külön nem másznék bö Pöstre... ;)

Miért, milyen hely az ott nincs homasita? :lol: :)

Elküldve
Valaki aki este kijön, nem tudna nekem szerválni 2 db fehér helyzetjelző ledet? Kifizetem, csak ezért külön nem másznék bö Pöstre... :lol:

Milyen LED kell?

Elküldve
Szerintem náluk nincs LED.....

Nekem van ilyen otthon.

Mármint az 1wattos kivitel high power led.

Épp most szedtem ki mert 1,5wattosra cseréltem a belsö vilagitast ..

No ilyen.

1wled77.jpg

1wled78.jpg

Elküldve

én a ma estét kihagyom... nyaralok Igalon :lol:

vicces: a Büntetésvégrehajtási intézet rehabilizációs központjában wellnesselek....

Elküldve
én a ma estét kihagyom... nyaralok Igalon :)

vicces: a Büntetésvégrehajtási intézet rehabilizációs központjában wellnesselek....

Szegény Ákos... ;) Pihend ki magad,mert jön az árvíz.... :lol: Ilyenkor kötelezően ajánlott homokzsákokat cipelni ;)

Elküldve

Na úgy néz ki, hogy Lacházára meg lesz az új difim... már annyira szorul szegény, hogy egy lightosabb lejtőn el sem gurul... :lol:

Megy be a turbónyomás óra is, a proflex szilentek is átzsírozásra kerülnek, és a két hátsó gátlóm is teljes felújításon esik át... :)

Elküldve
Hol jön?? :)

meg én dombon lakom...

;)

Már nem igazán van partja a Dunának a közért elött.....Nem azért kell segíteni,mert Téged nem ér el a Duna :P .Ilyenkor mindenki ott van segíteni ;) Szerintem még max 1 hónap....Durvább lesz mint 2006ban.Volt már olyan hogy nem lehetett kimenni a szigetről...... :lol:

Elküldve
igeeennn!!! az ilyenkr renkivüli helyzet, és nem irják ki a szabimat ugye-???????

_;) :P :P

természetesen megyek....

Elméletileg igen :lol: :) ;)

Elküldve
nemannyira....

főképp aki komolyan érintett benne, azaz olyan helyen van a háza....

2006ban a szomszédomék régi házát,pont nem érte el a víz.....

Elküldve
Szegény Ákos... :) Pihend ki magad,mert jön az árvíz.... :lol: Ilyenkor kötelezően ajánlott homokzsákokat cipelni ;)

Szóljatok ha para van, összeverbuválunk pár embert és megyünk zsákokat rakodni ;)

Elküldve
Szóljatok ha para van, összeverbuválunk pár embert és megyünk zsákokat rakodni ;)

hozzánk is kéne jönni.. meg akarom nagyobbítani az erkélyt... :lol: :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.