warwolf Elküldve Április21, 2005 Elküldve Április21, 2005 Első próbára nem sikerült. Folyt.köv. egyel lentebb. :oops: :(
Atommanó Elküldve Április21, 2005 Elküldve Április21, 2005 De ezek nem GSI-k szóval nem tetszik... :( :(
warwolf Elküldve Április21, 2005 Elküldve Április21, 2005 De ezek nem GSI-k szóval nem tetszik... :( :( De mivel főleg ti jártok ilyen helyekre, gondoltam látványosan elcsodálkozom! :lol: :D :D :D
Mezo Elküldve Április21, 2005 Elküldve Április21, 2005 Csak felvetem a kérdést!!! Goofy, Mezo!!! Nem gondolkoztatok még, hogy belépjetek esetleg... :wink: Jó lenne már végre többen lenni... :wink: Persze nem kötelező, csak kérdezem... A kérdés teljesen jogos!!! Igazából nincs mentségem a dologra... A fóti talira is ki akartam menni, hogy először találkozzunk személyesen, aztán majd meglátom, de csak valamikor du. 5 körül értem oda. Már mindenki kajált az asztaloknál, kialakultak a "klikkek", úgyhogy mentünk egy kört az oldalbordámmal, megcsodáltam a még kinntlévő járgányokat, aztán irány haza! De igérem, a legközelebbi talira mindenképpen időben megérkezem! Üdv.: Mező U.i.: Matrica ügyben biztos, hogy tudok segíteni, mivel többek között ezzel is foglalkozik a cégünk. (Gravírozás, reklámajándékok, fóliázás, stb.)
fehérgsi Elküldve Április21, 2005 Elküldve Április21, 2005 Ez végül is mire jó????? :idea: :?: Mármint a betekerés az anyaggal a leömlőket.
aztec Elküldve Április21, 2005 Elküldve Április21, 2005 Arra,h fingott nem lácc, ha elreped vmelyik cső :idea: :roll: Anti imádlak küldöm amailt és baxol válaszolni. Vagy Lolvasni eztet má' nemtom... de matrica ügyben 100,h írtam :wink: Amúgy jah, de nekm sokkalta jobban tessik, ami nekem mos van fenn, mármint font szinten :idea:
aztec Elküldve Április21, 2005 Elküldve Április21, 2005 Lacinégy SRY kihagytam: UHuhU mester kiokított. Amúgy elsősorban szívósor és környékét céloztamm +, ott beszívja jó messziről is a párát és nekiáll fullani, ha falsot enne...
aztec Elküldve Április21, 2005 Elküldve Április21, 2005 húú már a saját lábán áll az autód?? 8) tavalyi kép, tavalyi felni és nem is folytatom....
warwolf Elküldve Április21, 2005 Elküldve Április21, 2005 Gergő!Sikerült v.mit összehozni a vasad elejével?Hogyért adnák hozzá a cuccokat?Tudod, üvegtől előrefelé! :!:
aztec Elküldve Április21, 2005 Elküldve Április21, 2005 Gergő!Sikerült v.mit összehozni a vasad elejével?Hogyért adnák hozzá a cuccokat?Tudod, üvegtől előrefelé! :!: Mondom cartárs! Vagyis ecsém -mármint moci szherint :( - :( Autó komplett eleje itt pesten hirtelenből 20ért lenne meg igen szép állapotban! Még el is hozza nekem a csóka. VS 2 első doblemez toronnyal + első-alsó kereszttartó 42e-kedvezmény. ennek pontos értéke éppen most van nyomozás alatt, pontosan 5 szálon fut a dolog az árak ma jönnek be, ha minden igaz meg is lesz jövő 7en. Azért sürgettem, mert most 7végén meg akartam csinálni de egyelőre úgy tünik mesterünk nem lesz a 7végén @home....
warwolf Elküldve Április21, 2005 Elküldve Április21, 2005 Mondom cartárs! Vagyis ecsém -mármint moci szherint :( - :( Autó komplett eleje itt pesten hirtelenből 20ért lenne meg igen szép állapotban! Még el is hozza nekem a csóka. VS 2 első doblemez toronnyal + első-alsó kereszttartó 42e-kedvezmény. ennek pontos értéke éppen most van nyomozás alatt, pontosan 5 szálon fut a dolog az árak ma jönnek be, ha minden igaz meg is lesz jövő 7en. Azért sürgettem, mert most 7végén meg akartam csinálni de egyelőre úgy tünik mesterünk nem lesz a 7végén @home.... "Nem hagzik rosszul", bár gondolom a festés még egy külön móka lesz. Végül is a szezonra összeáll a gép.Gondolom ha az anyagiak is úgy akarják..............
aztec Elküldve Április21, 2005 Elküldve Április21, 2005 Úgy akartam,h szharok bele csak rakjuk össze és menjen.... Ebből az lett, hogy emberünk mig én alkatrészért voltam -kb 30 perc- már nekiállt kivágni a nemkellő részeket... :( így hát marad a repair, amit őszre terveltem, de sebaj legalább 1ben lesz... A fénytéma húzos: még várat magára, előbb festéket nézek utána majd nekiállok filózni mi legyen s hogyan. 1előre 2 version életképes: -van ember 60ba full megcsinálja nekem -(ez jobban teccik) maradva az eredeti forgatókönyv nyomvonalán spanommal, akivel pár évett együtt graffitiztem telibeverjük a gsit. Akkor legalább csak magam hibáztat6om ha gázos lesz. nameg az élmény....
aztec Elküldve Április21, 2005 Elküldve Április21, 2005 from Dudálós Endrebácsi :( 92-es évjárat, 2,0i 115LE, 160000km, Alesio 15' alu, szép állapot. 899.000 06302440777
BeNZiN Elküldve Április21, 2005 Elküldve Április21, 2005 uhh.. graffiti. :smt018 :evil: :smt067 :smt011
aztec Elküldve Április21, 2005 Elküldve Április21, 2005 uhh.. graffiti. :smt018 :evil: :smt067 :smt011 na Te hiányoztál :(
PetiGSI Elküldve Április21, 2005 Elküldve Április21, 2005 Aztec : graffiti --> TrAnSFoRmErZ --> OvEr --> DeOz (ezek mi voltunk) P.N.C. régi szép idők :( :( :lol: :D :D :D :D :D
aztec Elküldve Április21, 2005 Elküldve Április21, 2005 PNC után mi meg jöttünk PNS és tsai! A legmelegebb az 1ik NPközpont sztori volt ott van 1 GRAIM és azt 6 pék nézte végig hoccsinájjjuk :( Meg 1x legálon szarrázúztak minket abőrhajúak. Meg a polgárőrök párX. Hetenete :( :lol: :D
aztec Elküldve Április21, 2005 Elküldve Április21, 2005 Sztem ez is fain kis otóó, végre vannak normális képek róla! csak az a perötvenes guma nem tesssik :roll:
Kess Elküldve Április21, 2005 Elküldve Április21, 2005 kicsit retro ez a felni főleg ilyen gummával, de a színe az bejön 8) :wink: :(
PetiGSI Elküldve Április21, 2005 Elküldve Április21, 2005 Szép ez az autó. Ez nem 115lovas 8szelepes?!
aztec Elküldve Április21, 2005 Elküldve Április21, 2005 Szép ez az autó. Ez nem 115lovas 8szelepes?! LE 150 pontosan, anno még cultnak is lett tituálva! szherintem akkoris szép csak befejezetlen.... 21 század nem fény+felni+rács tuningból áll, de ennek ellenére szherintem nagyon ott van!
Recommended Posts