Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Az AC relé nem melegszik?

nem néztük mert először az ablaktörlő ment tönkre és abban kerestük a hibát..de a duda se működik lehet valami összefüggés?

Elküldve
nem néztük mert először az ablaktörlő ment tönkre és abban kerestük a hibát..de a duda se működik lehet valami összefüggés?

Hát ami én összefüggést látok, hogy ha esik, nem tudsz dudálni... :) :D

Elküldve
Ezt honnan tudod ? Egész éjjel égette a lámpát és nem tudtál aludni ? :)

hát gelko most nagyot csalódtam benned, hogy te is beálltál a gyenge poént mondók sorába... :D <_<

Elküldve
Hát ami én összefüggést látok, hogy ha esik, nem tudsz dudálni... :) :D

meg ablaktörlőzni se mert ha bekapcsolom szét ég a fi biztosítéka meg az ablaktörlőjé is:D

Elküldve
meg ablaktörlőzni se mert ha bekapcsolom szét ég a fi biztosítéka meg az ablaktörlőjé is:D

hanús h ezt meg kéne mutatni valami villamos embernek.. és nem olyannak aki a combínókat vezeti..

Elküldve
bakker... mondom racézzunk, erre olyan brutál géppel nyomod... ááá de ma már többet nem alázhatsz :)

Aztán mentem a leggyengébbel is... de amúgy a többiekhez képest, Hemi, Kori, Stefan, sehol nem vagyok...

Elküldve
Aztán mentem a leggyengébbel is... de amúgy a többiekhez képest, Hemi, Kori, Stefan, sehol nem vagyok...

gecc... ez a "játék" :)

opelre gyúrnék, de az még messze van, pláne, hogy éjjel kezdtem csak. :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.