uhuhu Elküldve Szeptember13, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2011 Igazad van,de ezt már megbeszéltük...de ha a havi 50e elnyaralom havonta amit a hitelre költenék,vagy tartok bejárónőt,vagy kertészt vagy bármit,többet ér egy szaros autónál.... Arról nem beszélve,hogy a 60e üzemanyag mellett,még 50e hitel,már havi 110és akkor még nem ment rajta semmi tönkre....Azért lássuk be,hogy ez kicsit luxus lenne :lol: ez igaz.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember13, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2011 ez igaz.... Kösz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember13, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2011 ezeket én is ugyanigy szoktam számolni.... csak annyi ami beleszólhat az elméletbe, ha valami csúnyán beszarik az autóba, és emiatt se autód nincs se pénzed... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember13, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2011 ezt a köcsög törpe írta nem én vetté neki sámlit???? Én lassan ezt tartom ideális autónak Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember13, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2011 ezeket én is ugyanigy szoktam számolni.... csak annyi ami beleszólhat az elméletbe, ha valami csúnyán beszarik az autóba, és emiatt se autód nincs se pénzed... Azért Te is tudod,hogy 1 misit elég nehéz elkölteni egy autóra.....ami nem új.Az alkatrész árak már elég viccesek hozzá.Nem úgy mint egy C vectránál,mondeonál vagy bárminél ami 0-5éves. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember13, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2011 ha a havi 50e elnyaralom havonta amit a hitelre költenék ez a legjobb opció eddig :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember14, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2011 vetté neki sámlit???? a francokat felállt a fotelben :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember14, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2011 hmm ez most vmi hiányos cucc, vagy csak jó áron van? http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=246077 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember14, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2011 ez a legjobb opció eddig :lol: :D Egy tízest azért legalább el kéne inni belőle szerintem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember14, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2011 hmm ez most vmi hiányos cucc, vagy csak jó áron van? http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=246077 Ha jól tudom 300 k körül van az új kábelezve 3-4 progival felírva az autóra... ehhez mérten ez egy használt kusza bekötetlen cucc. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember14, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2011 Ha jól tudom 300 k körül van az új kábelezve 3-4 progival felírva az autóra... ehhez mérten ez egy használt kusza bekötetlen cucc. én is 300körül tudtam, csak azt nem h az már a kész cucc... azt hittem igy zacsiba kapod azt is.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember14, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2011 kéne mennem a C vel egy kört, de nincs kedvem lemenni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember14, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2011 kéne mennem a C vel egy kört, de nincs kedvem lemenni :lol: amig ezt beírtad páran éhenhaltak, pár újabb faj pusztult ki, pár tucat ember ismét a kilátástalanság küszöbére került....de látom a nyomor téged sem hagy békén aludni ebéd után :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Szeptember14, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2011 kéne mennem a C vel egy kört, de nincs kedvem lemenni :lol: Ne legyémá lusta, gyere be tevébe, megrendeljük az egész classicpartsot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember14, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2011 amig ezt beírtad páran éhenhaltak, pár újabb faj pusztult ki, pár tucat ember ismét a kilátástalanság küszöbére került....de látom a nyomor téged sem hagy békén aludni ebéd után :lol: :D pont ahogy elaludtam csörgött a telefonom.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember14, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2011 Szegény embert az ág is húzza... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember14, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2011 Ne legyémá lusta, gyere be tevébe, megrendeljük az egész classicpartsot. de.. meg nincs is hüjeségekre pénzem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember14, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2011 pont ahogy elaludtam csörgött a telefonom.... :lol: gonoszabbak az ördögnél ezek az ügyfelek, hogy munkaidóben képesek fölhívni....a pofátlanság netovábbja...hát hová lesz így ez a világ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember14, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2011 gonoszabbak az ördögnél ezek az ügyfelek, hogy munkaidóben képesek fölhívni....a pofátlanság netovábbja...hát hová lesz így ez a világ? :lol: Redi... fórumozgatás helyett, járj erre, csináld meg a kamerás gépet, meg a negyediken a routert... aztán mehetsz szabira... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember14, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2011 pont ahogy elaludtam csörgött a telefonom.... :lol: örexel és hülyülsz má le se némítod a telefonodat amikor tárgyalsz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Szeptember14, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2011 gonoszabbak az ördögnél ezek az ügyfelek, hogy munkaidóben képesek fölhívni....a pofátlanság netovábbja...hát hová lesz így ez a világ? :lol: Ja nálunk is ez megy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember14, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2011 gonoszabbak az ördögnél ezek az ügyfelek, hogy munkaidóben képesek fölhívni....a pofátlanság netovábbja...hát hová lesz így ez a világ? :lol: Nincs véletlenül a kezed ügyében egy angol tápkábel ami nem kell senkinek? Ilyen http://www.amabilidade2002.com/n15.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember14, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2011 Nincs véletlenül a kezed ügyében egy angol tápkábel ami nem kell senkinek? Ilyen http://www.amabilidade2002.com/n15.jpg Vegyetek hozzá átalakítót, ha csak a villás része a gond :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember14, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2011 Redi... fórumozgatás helyett, járj erre, csináld meg a kamerás gépet, meg a negyediken a routert... aztán mehetsz szabira... :lol: nem vagyok TV szerelő leírtam mivan :lol: ojrót meg eladtátok amikor nekem is kellene....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember14, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2011 nem vagyok TV szerelő leírtam mivan :lol: ojrót meg eladtátok amikor nekem is kellene....... olyan országba mész nyaralni ahová euro kell? csalódtam... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts