Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

nem 14,5-ös autóra gondolt szerintem :devlish:

Melyik ment jobb időt??? A tied vagy a Veki? :sneaky: :hiya: .... Túrd a timeslipeket... :D :D :D ... de súgok... felesleges... :omg:

Elküldve

Majd májusban a ringen eldőlhet hogy ki is a jobb Anti vagy Lanti :) majd ha lesznek részletek pontosítok :) .... Anti addig úgysem adja el :D

Elküldve

Melyik ment jobb időt??? A tied vagy a Veki? :sneaky: :hiya: .... Túrd a timeslipeket... :D :D :D ... de súgok... felesleges... :omg:

olyan vagy mint egy kislány... egy kis vérszívást se bírsz már

Elküldve

kiskecsonak van már autója? :D

saját nincsen sajnos... de minek ?? van itthon 2 hétköznapi meg 1 rész verda :) akkor és azt viszel el amelyiket csak akarom...

meg van egy 4-ik amibe kb heti 500-2000km-t teszek

a vérszívók meg bekaphatják :D

Elküldve

saját nincsen sajnos... de minek ?? van itthon 2 hétköznapi meg 1 rész verda :) akkor és azt viszel el amelyiket csak akarom...

meg van egy 4-ik amibe kb heti 500-2000km-t teszek

a vérszívók meg bekaphatják :D

igaza van! bár nekem tankolnák anyámék az összes autom! :D :D :D

Elküldve

igaza van! bár nekem tankolnák anyámék az összes autom! :D :D :D

óóó...igen...a másik nyomorgó....nem is tudom miért nem követelsz új céges autót, a régi van már vagy 2 éves is :D
Elküldve

óóó...igen...a másik nyomorgó....nem is tudom miért nem követelsz új céges autót, a régi van már vagy 2 éves is :D

Na most még jön a: te egy csavart se tudsz megúzni magad VS én magam szerelem fikázás... :D

Elküldve

gondolom még üzemanyag pénzt is kap... amiből hébe-hóba a gsi-t is tele veri :D

Elküldve

szted at fogja annak a festélknek ami rajta van 250ml-e 15ezer ft :D

sima ezüstre lefujni meg olyan bazári :)

szerintem is mindenkinek feltűnt, hogy ez külön BBS motorsport edition ezüstel van fújva :D :D :D

Elküldve

sztem teljesen mind1 mert a golyopolirozott és lakozott sem olcsobb

:o

szerintem is mindenkinek feltűnt, hogy ez külön BBS motorsport edition ezüstel van fújva :D :D :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.