Xray Elküldve November13, 2008 Elküldve November13, 2008 Az órát reggelre csörgőre? :lol: :lol: :lol: :) na mivan kicsi söfőr hogy áll a kocsid??? :P Vagy már működik?? :P
Xray Elküldve November13, 2008 Elküldve November13, 2008 Hogy felébredtem-e? Már reggel 4:30kor... azóta lefestettem 1000db "Ti autótok" lököst... :P :lol: :P nemhogy az én autóm föstenéd le ahol kell , ehelyett,,, suzu lököst fujkálsz :lol: :)
Zsoltee Elküldve November13, 2008 Elküldve November13, 2008 na mivan kicsi söfőr hogy áll a kocsid??? :lol: Vagy már működik?? :) Szétvágás alatt áll... Két hét múlva kész a kasztnimunnka, utánna fényező, aztán utánna összerakás + vezérlés és szelepszárszimering csere. Aztán majd a többi később. :lol: Amúgy szerkesztettem a fenti HSZem egy kis plus infóval. :P
Xray Elküldve November13, 2008 Elküldve November13, 2008 Szétvágás alatt áll... Két hét múlva kész a kasztnimunnka, utánna fényező, aztán utánna összerakás + vezérlés és szelepszárszimering csere. Aztán majd a többi később. :lol: Naon helyes , örülök hogy halad a dolog.... :) :P És a másikkal mizu?? nemhítak nemszóltak?? :lol:
Zsoltee Elküldve November13, 2008 Elküldve November13, 2008 nemhogy az én autóm föstenéd le ahol kell , ehelyett,,, suzu lököst fujkálsz :lol: :lol: Veszek diszperzitet meg Teddyhengert azt elmeek lemázolom ha gondolod. Egyefene, Te szinezheted az anyagot. :P :)
B_Csaba Elküldve November13, 2008 Elküldve November13, 2008 Hogy felébredtem-e? azóta lefestettem 1000db "Ti autótok" lököst... :P :lol: :) Ezért adtam ajtót? :lol: azt csináld mááá, ne a másétt :P
rtomi Elküldve November13, 2008 Elküldve November13, 2008 nemhogy az én autóm föstenéd le ahol kell , ehelyett,,, suzu lököst fujkálsz :lol: :lol: Az a dolga neki. :) Nekem meg az,hogy lefikázzam és hibát keressek rajta. :P
B_Csaba Elküldve November13, 2008 Elküldve November13, 2008 Programozok....... :lol: Lehet kereslek majd, olyan melóra adtam árajánlatot hogy egyedül necces lesz a határidő, szóval lehet kereslek majd, abból vehetsz 2 turbós astrat is :lol:
Xray Elküldve November13, 2008 Elküldve November13, 2008 Az a dolga neki. :) Nekem meg az,hogy lefikázzam és hibát keressek rajta. :P :lol: :lol: Szal te ellenörzöd a melóját :P
Xray Elküldve November13, 2008 Elküldve November13, 2008 Lehet kereslek majd, olyan melóra adtam árajánlatot hogy egyedül necces lesz a határidő, szóval lehet kereslek majd, abból vehetsz 2 turbós astrat is :lol: ne ilyesztgess vazze :lol:
rtomi Elküldve November13, 2008 Elküldve November13, 2008 :) :P Szal te ellenörzöd a melóját :P Dehóógy. :lol: Az embereim. Én csak rugdosom őket. :lol:
Xray Elküldve November13, 2008 Elküldve November13, 2008 Dehóógy. :lol: Az embereim. Én csak rugdosom őket. :lol: A is jó! :) :P
loree_gsi16v Elküldve November13, 2008 Elküldve November13, 2008 260km/h, de a lóerőt nem tudja Amúgy nem lenne rossz a teljes vakolás oldalt, de a belseje :lol:
Xray Elküldve November14, 2008 Elküldve November14, 2008 260km/h, de a lóerőt nem tudja Amúgy nem lenne rossz a teljes vakolás oldalt, de a belseje :lol: ja ja elég szép darab , belül egy pöppet piros! :lol:
B_Csaba Elküldve November14, 2008 Elküldve November14, 2008 260km/h, de a lóerőt nem tudja Amúgy nem lenne rossz a teljes vakolás oldalt, de a belseje :lol: Ha megy 220-at és nem óra szerint, akkor már jó.
redline Elküldve November14, 2008 Elküldve November14, 2008 Minden reggel az Árpád-hídon jövök át és azon gondolkozom melyik a rosszabb a motornak: a., ha egyesben hagyom és 1500-2000 körül tartva csorgok előre (ennél gyorsabban nem lehet menni) b., ha ráhuzom a kettest, de ilyenkor alapjárat közelben marad végig, sokszor berángat az alacsony forgulat miatt, néha pedig finoman rá is kuplungozok
Lanti Elküldve November14, 2008 Elküldve November14, 2008 AKI EDDIG ALlIANZOS VOLT VAGY CSAK SZERETNE ÚJRA BIZTOSÍTÁST KÖTNI, AZ LEGYEN OLYAN KEDVES ÉS KÜLDJE EL NEKEM PM-be AZ ADATAIT: :) :P :P - név - rendszám - cccm - irányítószám, - bonusz fokozat(mindig h mi voltál eddig B2-B3-B10 stb... meghogy volt e baleseted) - szül év - jogsi megszerzésének az időpontja nemtudom még idén mi lesz, kiszomolja mindenkinek a srác, de jóra senki ne számítson... :lol: :lol: :lol:
Lanti Elküldve November14, 2008 Elküldve November14, 2008 Minden reggel az Árpád-hídon jövök át és azon gondolkozom melyik a rosszabb a motornak: a., ha egyesben hagyom és 1500-2000 körül tartva csorgok előre (ennél gyorsabban nem lehet menni) b., ha ráhuzom a kettest, de ilyenkor alapjárat közelben marad végig, sokszor berángat az alacsony forgulat miatt, néha pedig finoman rá is kuplungozok 6000-6500 között erzi jól magát :lol: :lol:
redline Elküldve November14, 2008 Elküldve November14, 2008 6000-6500 között erzi jól magát :) :P igen, én vagyok a hülye mert nem irtam oda, hogy Lanti nem válaszolhat :lol: :lol:
redline Elküldve November14, 2008 Elküldve November14, 2008 Anti bazz....még egy év és hello :) :lol: :lol:
Xray Elküldve November14, 2008 Elküldve November14, 2008 AKI EDDIG ALlIANZOS VOLT VAGY CSAK SZERETNE ÚJRA BIZTOSÍTÁST KÖTNI, AZ LEGYEN OLYAN KEDVES ÉS KÜLDJE EL NEKEM PM-be AZ ADATAIT: :) :P :P - név - rendszám - cccm - irányítószám, - bonusz fokozat(mindig h mi voltál eddig B2-B3-B10 stb... meghogy volt e baleseted) - szül év - jogsi megszerzésének az időpontja nemtudom még idén mi lesz, kiszomolja mindenkinek a srác, de jóra senki ne számítson... :lol: :lol: :o És aki Szeretne azlenni??? De most jelenleg postás??? :lol: Tudsz mondani valami árat kb ra? :P Ja: Jogsi 96-ban szerezve , B3 most vidék 78 kiadás vagyok! ;) És nemokoztam balesetet még soha! :D
redline Elküldve November14, 2008 Elküldve November14, 2008 De most jelenleg postás??? :) Tudtam, hogy ez az "atomerőműben dolgozom" szöveg kamu :lol: :lol:
Xray Elküldve November14, 2008 Elküldve November14, 2008 Tudtam, hogy ez az "atomerőműben dolgozom" szöveg kamu :P :lol: :lol: :) :P Na ja :o Nemvagyok megelégedve a Postaőrrel.... 14990 Ft / negyedév B3 ba! :lol:
Lanti Elküldve November14, 2008 Elküldve November14, 2008 És aki Szeretne azlenni??? De most jelenleg postás??? :lol: Tudsz mondani valami árat kb ra? :lol: Ja: Jogsi 96-ban szerezve , B3 most vidék 78 kiadás vagyok! :) És nemokoztam balesetet még soha! :P megtennéd h leírod PM.be és a hétvégén kiderül, hogy mik a lehetőségek! köszi
Xray Elküldve November14, 2008 Elküldve November14, 2008 megtennéd h leírod PM.be és a hétvégén kiderül, hogy mik a lehetőségek! köszi Oké! Köszi előre is nemsokára küldöm az adatokat! :lol:
Recommended Posts