Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Hogy felébredtem-e?

Már reggel 4:30kor... azóta lefestettem 1000db "Ti autótok" lököst... :P :lol: :P

nemhogy az én autóm föstenéd le ahol kell , ehelyett,,, suzu lököst fujkálsz :lol: :)

Elküldve
na mivan kicsi söfőr hogy áll a kocsid??? :lol: Vagy már működik?? :)

Szétvágás alatt áll... Két hét múlva kész a kasztnimunnka, utánna fényező, aztán utánna összerakás + vezérlés és szelepszárszimering csere. Aztán majd a többi később. :lol:

Amúgy szerkesztettem a fenti HSZem egy kis plus infóval. :P

Elküldve
Szétvágás alatt áll... Két hét múlva kész a kasztnimunnka, utánna fényező, aztán utánna összerakás + vezérlés és szelepszárszimering csere. Aztán majd a többi később. :lol:

Naon helyes , örülök hogy halad a dolog.... :) :P És a másikkal mizu?? nemhítak nemszóltak?? :lol:

Elküldve
nemhogy az én autóm föstenéd le ahol kell , ehelyett,,, suzu lököst fujkálsz :lol: :lol:

Veszek diszperzitet meg Teddyhengert azt elmeek lemázolom ha gondolod. Egyefene, Te szinezheted az anyagot. :P :)

Elküldve
nemhogy az én autóm föstenéd le ahol kell , ehelyett,,, suzu lököst fujkálsz :lol: :lol:

Az a dolga neki. :)

Nekem meg az,hogy lefikázzam és hibát keressek rajta. :P

Elküldve
Programozok....... :lol:

Lehet kereslek majd, olyan melóra adtam árajánlatot hogy egyedül necces lesz a határidő, szóval lehet kereslek majd, abból vehetsz 2 turbós astrat is :lol:

Elküldve
Lehet kereslek majd, olyan melóra adtam árajánlatot hogy egyedül necces lesz a határidő, szóval lehet kereslek majd, abból vehetsz 2 turbós astrat is :lol:

ne ilyesztgess vazze :lol:

Elküldve

Minden reggel az Árpád-hídon jövök át és azon gondolkozom melyik a rosszabb a motornak:

a., ha egyesben hagyom és 1500-2000 körül tartva csorgok előre (ennél gyorsabban nem lehet menni)

b., ha ráhuzom a kettest, de ilyenkor alapjárat közelben marad végig, sokszor berángat az alacsony forgulat miatt, néha pedig finoman rá is kuplungozok

Elküldve

AKI EDDIG ALlIANZOS VOLT VAGY CSAK SZERETNE ÚJRA BIZTOSÍTÁST KÖTNI, AZ LEGYEN OLYAN KEDVES ÉS KÜLDJE EL NEKEM PM-be AZ ADATAIT: :) :P :P

- név

- rendszám

- cccm

- irányítószám,

- bonusz fokozat(mindig h mi voltál eddig B2-B3-B10 stb... meghogy volt e baleseted)

- szül év

- jogsi megszerzésének az időpontja

nemtudom még idén mi lesz, kiszomolja mindenkinek a srác, de jóra senki ne számítson... :lol: :lol: :lol:

Elküldve
Minden reggel az Árpád-hídon jövök át és azon gondolkozom melyik a rosszabb a motornak:

a., ha egyesben hagyom és 1500-2000 körül tartva csorgok előre (ennél gyorsabban nem lehet menni)

b., ha ráhuzom a kettest, de ilyenkor alapjárat közelben marad végig, sokszor berángat az alacsony forgulat miatt, néha pedig finoman rá is kuplungozok

6000-6500 között erzi jól magát :lol: :lol:

Elküldve
AKI EDDIG ALlIANZOS VOLT VAGY CSAK SZERETNE ÚJRA BIZTOSÍTÁST KÖTNI, AZ LEGYEN OLYAN KEDVES ÉS KÜLDJE EL NEKEM PM-be AZ ADATAIT: :) :P :P

- név

- rendszám

- cccm

- irányítószám,

- bonusz fokozat(mindig h mi voltál eddig B2-B3-B10 stb... meghogy volt e baleseted)

- szül év

- jogsi megszerzésének az időpontja

nemtudom még idén mi lesz, kiszomolja mindenkinek a srác, de jóra senki ne számítson... :lol: :lol: :o

És aki Szeretne azlenni??? De most jelenleg postás??? :lol: Tudsz mondani valami árat kb ra? :P

Ja: Jogsi 96-ban szerezve , B3 most vidék 78 kiadás vagyok! ;) És nemokoztam balesetet még soha! :D

Elküldve
Tudtam, hogy ez az "atomerőműben dolgozom" szöveg kamu :P :lol:

:lol: :) :P Na ja :o Nemvagyok megelégedve a Postaőrrel.... 14990 Ft / negyedév B3 ba! :lol:

Elküldve
És aki Szeretne azlenni??? De most jelenleg postás??? :lol: Tudsz mondani valami árat kb ra? :lol:

Ja: Jogsi 96-ban szerezve , B3 most vidék 78 kiadás vagyok! :) És nemokoztam balesetet még soha! :P

megtennéd h leírod PM.be és a hétvégén kiderül, hogy mik a lehetőségek!

köszi

Elküldve
megtennéd h leírod PM.be és a hétvégén kiderül, hogy mik a lehetőségek!

köszi

Oké! Köszi előre is nemsokára küldöm az adatokat! :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.