Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
hát ezaz ilyen barátokból elég is.....(néha már sok is) :lol: :lol:

jóvan mosmá leülhecc... eleget írtál ma erre a hónapra... :) :P :P :lol: :o :P

Elküldve
jóvan mosmá leülhecc... eleget írtál ma erre a hónapra... :lol: :lol: :P :lol: :o :P

Megyek is,amúgy is dolgom van.Lomtalanítás van kiba..kodom a Gsi dobbetéteket a villágítás kapcsolót és az üléssint. :) :P ;)

Elküldve
Megyek is,amúgy is dolgom van.Lomtalanítás van kiba..kodom a Gsi dobbetéteket a villágítás kapcsolót és az üléssint. :lol: :lol: :lol:

pont indulni akartam ugyis.. mondjad merre dobod :P :) :P

Elküldve
Megyek is,amúgy is dolgom van.Lomtalanítás van kiba..kodom a Gsi dobbetéteket a villágítás kapcsolót és az üléssint. :lol: :lol: :P

:) :P :P

A GSI lökös is útban van nem??? :lol: :o

Elküldve
gyönyörű fekete gsi lököst elherdált, hogy lefényeztesse fehérre.....

de legalább nem a hibátlan gyári dugitartalékot használta el....huh megnyugodtam, akkor már biztosan az enyém lesz :lol:

:lol:

Elküldve
de legalább nem a hibátlan gyári dugitartalékot használta el....huh megnyugodtam, akkor már biztosan az enyém lesz :)

Redi, sajnos sokan vannak előtted a sorba... :P :lol:

Elküldve
de legalább nem a hibátlan gyári dugitartalékot használta el....huh megnyugodtam, akkor már biztosan az enyém lesz :lol:

Nem rozsdabarna lett, hanem fehér... :P :) :P

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.