Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
a szándék még ha meg is van a véghezvitel eléggé nehéz :D

Jó áron kell adni,és akkor le van a gond....Idővel megtérül....... :lol:

Elküldve
Ez igaz,csak fen kell tartani,az állás se tesz neki túl jót,és egyre kevesebbet ér :D

sajnos... nem tudom mi lenne érte a reális ár..... de szentem kap egy NE-t azt lesz ami lesz....

Elküldve
sajnos... nem tudom mi lenne érte a reális ár..... de szentem kap egy NE-t azt lesz ami lesz....

Én tuti nem b@szakodnék motor cserével....Rakd fel x ért és úgy is elviszik...ha nem akkor NE vel se fogják....

Elküldve
Én tuti nem b@szakodnék motor cserével....Rakd fel x ért és úgy is elviszik...ha nem akkor NE vel se fogják....

hát énse szívesen.... :D

Elküldve
Add Dinynek bontásra ;) :D

Látom megy az ötlet börze :D :lol: Ha én egyszer majd elakrom, adni az enyémet elsem merem árulni nektek! :lol: :lol:

Elküldve
Látom megy az ötlet börze :D :lol: Ha én egyszer majd elakrom, adni az enyémet elsem merem árulni nektek! :lol: :lol:

ha közel annyit ki lehetne belőle árulni akkor egy percig nem gondolkodnék.....

Elküldve
Szerintem meg hagyd így...és add el amennyiért elviszik... :lol: :D

Szerintem is ez a legjobb megoldás,mert minnél több idö telik el annál kevesebbet ér,és annál többe került addig.......

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.