Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
A jó hír mára, hogy összeraktam a boci mocit , ráraktam a nyári gumikat hamár csak 2 jobb oldali téli maradt és Szabinál alánéztünk. Egy helyen lejött az alvázvédő de ennyi baja lett az aljának, a hídnál semnem ment el a dolog, majd elviszem még futóműveshez mert a műszer többet lát mint a szem de azért most már nyugodtabban alszom majd. Szegénykén lökös elől még nincs de majdcsak lesz az is, már megvan a másik zender toldat előre :P

Akkor ezt olcsón megúsztad, frankó. :lol:

Lehet jobban jártál hogy nem azt választottad hogy nekimenj? :lol:

Elküldve
hóban isteni volt,hátha még lesz hó idén(tavasz elött), ahhoz h száraz úton is igy viselkedjen, még sok napot kell dolgoznom, addig pihen a garázsban néha megjáraton h ne pókhálósodjon a blokk....

Egyenlőre tejeskávét-t kell "rendbe hozni, lakat-fény":lol:)))))

Én csak hallottam róla az okosoktól h mesze nem olyan jó mint az összkerekesek meg nagy fordulóköre van vagy mi és ugyanannyi az ára talán stb.

Nálam az evo VIII a nyerő.... ha nem az én zsebemből kell "táplálni"

Akkor már Evo IX... mert ott azért elég sok a pozitívum a IX javára, vagy ha az nem, akkor VII... de a 8, az amolyan nudli... :lol:

Elküldve
Ma beindítottam a vectrát( lassan 1 hónap után) ami ugye most a mélygarázsba áll... kb 5perc után elkezdett az épület szirénázni és írta ilyen táblákon h CO veszély a motort állítsa le!!

nem vót vicces :lol: :lol:

:lol: :lol: :P

Elküldve
Ja valakinek nincs sejtése mitől nem juthat el a delej az 1.6ban a gyujtótrafóig?

Mert sz@r :lol: rám számithacc

ki merre megy ma csúszkálni?? :lol:

Semerre mert otthon a céé, bár megnyugtat h Érden letakaritották az összes parkolót, ellenben múltkori havazáskor nem.....

Ez bejött neked :lol:

Sajnos, de hétvégére megint jön a hó akkor már otthon leszek :lol: :lol: :P

Anti! amikor épült a céé nem keresgéltétek hogy hogyan lehet a vezérlés oldalára tenni a gyújtást, gondolom van ilyen szett aranyárban, vagy más egyéb?

Elküldve
Anti! amikor épült a céé nem keresgéltétek hogy hogyan lehet a vezérlés oldalára tenni a gyújtást, gondolom van ilyen szett aranyárban, vagy más egyéb?

qva 1xrü dis gyujtasost kell bele rakni :lol:

Elküldve

csabi ha már ugyis lököst mokolsz

miért nem raksz fel egy astra gsi lököst !?!

csak kicsi atalakitas kell neki és jobban is néz ki

késöbb sarvédö és lámpák meg mocitetö ... jol nezne ki :lol:

IMG_1753_kadett_astra.jpg

Elküldve
csabi ha már ugyis lököst mokolsz

miért nem raksz fel egy astra gsi lököst !?!

csak kicsi atalakitas kell neki és jobban is néz ki

késöbb sarvédö és lámpák meg mocitetö ... jol nezne ki :lol:

itt a pont...nem is láttam még olyan kabriót

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.