Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Na ja, ez igaz. Remélem ilyen jó idő lesz szombaton is mint ma volt. :)

Felmelegedést mondanak. Igaz záporokat is de azok elkerülik majd a repteret. :D

Elküldve
Senki nem érti... mert csütörtökön meg pénteken még pirosan volt kint, szombattól meg már fehéren... gondolom matricázva lett, az csak egy pár órás meló...

gondolom ez se véletlen, nem hiszem ott adta el hirtelen, fölég, hogy a Kohári egész pontosan tudja kik lesznek a szponzorok és h egész évben menni fog a kocsi :):)

Elküldve
gondolom ez se véletlen, nem hiszem ott adta el hirtelen, fölég, hogy a Kohári egész pontosan tudja kik lesznek a szponzorok és h egész évben menni fog a kocsi :D:)

;)

Ennyi... azért most elképzeltem 1200 ps-sel a bubut, a petronas színeiben... :)

Elküldve
;)

Ennyi... azért most elképzeltem 1200 ps-sel a bubut, a petronas színeiben... :)

gondolom sanyika se jár rosszul, mivel ez az autó sem egy örök darab.. gondlom ö lesz a szerviz csapat.. és néha fut vele egy legjobb időt :P ;)

amúgy végre kezdik elismerni ezeket az épített xarokat.. ez jó, mondá én :D ;) ;)

Elküldve
akkor a hétvégén csak bontottatok :D

Fent van a küszöb is, sőt még le is mosattam. Nemhogy a tökéletestől, de még a széptől is messze van, viszont már nem olyan ocsmány mint volt. Holnap lehet még egy képet is felszúrok. :)

Elküldve
Fent van a küszöb is, sőt még le is mosattam. Nemhogy a tökéletestől, de még a széptől is messze van, viszont már nem olyan ocsmány mint volt. Holnap lehet még egy képet is felszúrok. :)

és mi van az oldalával, ott befolyik a víz? :D

Elküldve

Na hátsó gátlók megújultak, proflex szilentek átzsírzódtak, aps szűrő kitisztult, Lamco nyomásmérő bent, már csak a difi szorul, meg kattog...

Lantinak meg köszi az esti fuvart... :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.