Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

most értem haza a mélytelepről...

1re voltunk ott 2órát álltunk ott de megérte mert szét nevettem az agyam :P

sünök 1 kisbusszal meg 2 fókusszal elmennek a telep előtt...vissza fordulnak tesznek bent a kört és látom szemükben a csillogást meg h dörzsölik a tenyerük ;) a gecik nem megálltak a kijáratnál és nem lehúzták az összes kifele jövő cigányt :) :D ;) ;)

Elküldve
most értem haza a méhtelepről...

1re voltunk ott 2órát álltunk ott de megérte mert szét nevettem az agyam :P

sünök 1 kisbusszal meg 2 fókusszal elmennek a telep előtt...vissza fordulnak tesznek bent a kört és látom szemükben a csillogást meg h dörzsölik a tenyerük ;) a gecik nem megálltak a kijáratnál és nem lehúzták az összes kifele jövő cigányt :) :D ;) ;)

Mééééé ?

Valaki nyúlta le a méheket bentről ? ;) :lol: :lol:

Elküldve
Hali! repültem 70-nel egyet. És felakadt a hidróm. Mit lehet vele kezdeni? Előre is köszi. Jah meg kellene egy F20 váltó is! Köszi....

:) Gondolom azok a fránya tiltáskitolásos okoscsipppek... kicsit gyorsban tiltott...

Hát HF le, aztán drukkolás, hogy minden más megúszta... :D

Elküldve
:D Gondolom azok a fránya tiltáskitolásos okoscsipppek... kicsit gyorsban tiltott...

Hát HF le, aztán drukkolás, hogy minden más megúszta... ;)

Nincs chipem!4-5 ezren pörgött! Szó szerint 70 nel ráfutottam 2×5 cm "patkára" Bölcső kapott meg a leömlő..

Ketyeg szépen amúgy :) Próbáltam járatni hátha bekussol.

Elküldve
És én mikóóóóóóóóóóóóóó kapok usb-májkrousb kábelt ? :)

hát ha felhívsz mikor dolgozom hogy na most rakj el eggyet a zsebedbe akkor megtaszem és lurdynál megkapod.

Elküldve
Nincs chipem!4-5 ezren pörgött! Szó szerint 70 nel ráfutottam 2×5 cm "patkára" Bölcső kapott meg a leömlő..

Ketyeg szépen amúgy :) Próbáltam járatni hátha bekussol.

Azt hittem csak elugrattál :D ;) és felpörgött a moci, aztán kicsit sokáig volt tiltásban... ;)

Elküldve

nálatok is xar a komment alá rakni az kurzort, hogy oda irjunk?

mert nekem valmiért nem csinálja rendese??....

Jó, mert ez már régi... :)
Elküldve
csak mert Anti sose linkel semmit be ide:

Nem mondom, hogy nem ment durvát a fickó, de ha vki ennyire nem bírja, akkor menjen dodgemezni...

Elküldve
Nem mondom, hogy nem ment durvát a fickó, de ha vki ennyire nem bírja, akkor menjen dodgemezni...

:D ;)

Hát gondolom a tipikus nagyszájú figura... aztán amikor beül egy ilyenbe, és izzadni kezd a lába, akkor jön rá, hogy nem is... csak belefosott a zoknijába... :)

Elküldve
;) :P

Hát gondolom a tipikus nagyszájú figura... aztán amikor beül egy ilyenbe, és izzadni kezd a lába, akkor jön rá, hogy nem is... csak belefosott a zoknijába... :)

Hát kérem ez behugyozott :D ;)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.