Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Kitől kölcsönözted ?

Valami normális motor kellene bele :)

Nikinek tetszett nagyon ezért annó visszavásároltam(mert nekem ugye elfáradt egy és akinek volt kettő semmiképp sem akarta eladni aztán egy hónap múlva mégis) neki és megengedte ha felpolirozom felgumizom akkor használhatom :rolleyes: <_< -_- :D

Anti ár nagyvonalkaban vázolta régebben meg c kadett topicban is beleolvastam elöbb........

adományokat elfogadok

Elküldve
Anti ár nagyvonalkaban vázolta régebben meg c kadett topicban is beleolvastam elöbb........

adományokat elfogadok

Én sem tettem le róla, hogy egyszer majd még lesz valami ilyen... bár Detti már letett róla... :rolleyes:

Elküldve
Én sem tettem le róla, hogy egyszer majd még lesz valami ilyen... bár Detti már letett róla... <_<

monjduk egy narancssárga coupéban van egy NE, leheta srác ennyi szivást nem "mert" leírni :rolleyes:

Elküldve
Báááááááááááámeg ez gyönyörű. Csesződjek meg eladom a géjesít és veszek egy ilyet. Még ha 1.2es motorral is kell közlekednem 50el, akkor is. :rolleyes: <_< -_-

disz iz da bigining of a bjútiful benkrápt :D

Elküldve

tegnap volt a híradóba, hogy nem jó ez traffipaxos dolog mert érdekük a rendőröknek a fényképezés.... felülvizsgálják....

9pertől

érdekes..... jobban sose fogunk járni..... :rolleyes:

Elküldve
g.baszi, ne aggódj mi se tudjuk még hogy megyünk be BW-re, mert nekünk külön szállásunk van....

Adok 1 tippet: csapjatok fel a kocsira (vagy bele) bringát, cuccoljatok ki első nap a kocsiból a szálláson, álljatok vissza a campingbe és onnan csak bájk <_<

vatafakk mínz benkrápt? :rolleyes: -_-

eztet

Elküldve
Milyen szempontból rosszabb érzetre ?

lomha (de sokkal jobban mint gondoltam) és billeg

szerk: kiesel az ülésből és nem lehet megállapítani hogyha átmész egy érmén hogy fej vagy írás :rolleyes:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.