Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

Ezeket meg kerékcsere előtt amikor lemosattam a kocsit, külön felnimosást is kérve, mert nem akartam pakoláskor összepiszkolni a kezemet :lol:

96071734.jpg

96071735.jpg

96071736.jpg

96071737.jpg

96071738.jpg

Elküldve
vectra elkelt ? vagy mi van ?

ja nem.... de nem értettem hogy jött ez szóba?

ja lehet értem mit akarsz.....azért kértem Antit, mert szigethalmi a srác

Elküldve
ja nem.... de nem értettem hogy jött ez szóba?

ja lehet értem mit akarsz.....azért kértem Antit, mert szigethalmi a srác

nem segítek

azééé láccccik már rajtad a kadett birtoklása :lol: :lol: :) :D

Elküldve
Ezeket meg kerékcsere előtt amikor lemosattam a kocsit, külön felnimosást is kérve, mert nem akartam pakoláskor összepiszkolni a kezemet :lol:

Kéne rá egy klubbos rendszámkeret :lol:

Elküldve

Persze, hogy elhozom, csak beszéld le, hogy mikor hova kell mennem érte...

Piiista...most nyárigumival, pont ugyan így nyomom, csak nincs gumifüst... :lol: :) amúgy félelmetes... :lol:

Elküldve
Piiista...most nyárigumival, pont ugyan így nyomom, csak nincs gumifüst... :D :D amúgy félelmetes... :D

:D :lol: :D :lol:

oldalcsúszás ellen szinte semmi védelem, körforgalomban én már rég mentem ilyen lassan mint most :lol: :lol: :)

Elküldve
Kéne rá egy klubbos rendszámkeret :lol:

Van a GTEben két darab, csak most sajna letört a GSin a hátsó oszt arra kell feltegyem az egyiket. A másikat a GTE fogja kapni hátra. Aztán majd megyek sírni tavasszal hogy adjatok 3db-ot. :lol:

Elküldve
Van a GTEben két darab, csak most sajna letört a GSin a hátsó oszt arra kell feltegyem az egyiket. A másikat a GTE fogja kapni hátra. Aztán majd megyek sírni tavasszal hogy adjatok 3db-ot. :lol:

jól megy a G astra albert :lol: :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.