Atommanó Elküldve November20, 2011 Elküldve November20, 2011 Áztákurv@... :) Mi van nem tudsz úszni??? :lol: ;)
Gelko Elküldve November20, 2011 Elküldve November20, 2011 Frontera az M3ason Bp fele úgy gondolta hogy teljesen megáll....leállósávban fagyoskodás (fagy és szitál a köd ) , sétálás a kútra, trélerrel fel Pestre...mi kell még ? egy jó vevő........ Viktornak nagy nagy köszönet !
Zsoltee Elküldve November20, 2011 Elküldve November20, 2011 Frontera az M3ason Bp fele úgy gondolta hogy teljesen megáll....leállósávban fagyoskodás (fagy és szitál a köd ) , sétálás a kútra, trélerrel fel Pestre...mi kell még ? egy jó vevő........ Viktornak nagy nagy köszönet ! Baszki, azért ezt kezdem teljesen nem érteni. Lassan már az egész autót kicserélted és még mindig sz@r. :lol: ;) :)
Gelko Elküldve November20, 2011 Elküldve November20, 2011 Baszki, azért ezt kezdem teljesen nem érteni. Lassan már az egész autót kicserélted és még mindig sz@r. :lol: ;) :) Megy megy egyszer csak kicsiket rángat majd Check Engine...gyengül, majd 2-3 hengeres alapjárat, gázra nem reagál majd leáll és nem indul. Volt benne benzin de rátöltöttem hogy ki lehessen zárni, de semmi. Benzinhídon a szelepet megnyomva kis spriccelés volt. Akár Ac is lehet...1000km-ert mentem el a felújított, cserélt motorral. Szerintem el van átkozva az autó vagy én ezzel az autóval.
J0hnny Elküldve November20, 2011 Elküldve November20, 2011 Frontera az M3ason Bp fele úgy gondolta hogy teljesen megáll....leállósávban fagyoskodás (fagy és szitál a köd ) , sétálás a kútra, trélerrel fel Pestre...mi kell még ? egy jó vevő........ Viktornak nagy nagy köszönet ! Nem vagyok babonás, de ez már tényleg durva... :lol: Lehet sejteni mivel van a gond?
Atommanó Elküldve November20, 2011 Elküldve November20, 2011 Frontera az M3ason Bp fele úgy gondolta hogy teljesen megáll....leállósávban fagyoskodás (fagy és szitál a köd ) , sétálás a kútra, trélerrel fel Pestre...mi kell még ? egy jó vevő........ Viktornak nagy nagy köszönet ! Neb.sssszzzzzzzz.... Mitől??? :lol:
Zsoltee Elküldve November20, 2011 Elküldve November20, 2011 Megy megy egyszer csak kicsiket rángat majd Check Engine...gyengül, majd 2-3 hengeres alapjárat, gázra nem reagál majd leáll és nem indul. Volt benne benzin de rátöltöttem hogy ki lehessen zárni, de semmi. Benzinhídon a szelepet megnyomva kis spriccelés volt. Akár Ac is lehet...1000km-ert mentem el a felújított, cserélt motorral. Szerintem el van átkozva az autó vagy én ezzel az autóval. Ismerős érzés, a GSivel is ugyan ez volt nálam, amikor még meg volt. Mindig volt valami baja és sajnos sokszor tört is. Érdekes mióta eladtam ezek valahogy elkerülnek ( kopp-kopp ) bár lehet hogy azóta egy kicsit a fejem lágya is benőtt. :lol: U.i.: Egyébként most ahogy elolvastam még egyszer a leírásod, ugyan ilyen volt nálam is a GSivel, a múlt évi pályanapról hazafelé jövet. Haladtunk kényelmes 120al, amikor az autó elkezdett lassulni ( hogy check lámpa volt-e bevallom férfiasan már nem emlékszem ) leállósávban megálltam és a motor rángatva járt, nem állt le, járattam kicsit, néztem mi lehet a gond, de nekem kb 1perc múlva, rendbe jött. Elgurultam egy pihenőig és a lámpa alatt megnéztem jobban, de nem láttam semmi rendellenességet és utána soha nem jött elő ez a hiba, amíg nálam volt. Én is arra tippeltem, hogy az AC-m megállt egy pillanatra.
J0hnny Elküldve November20, 2011 Elküldve November20, 2011 bár lehet hogy azóta egy kicsit a fejem lágya is benőtt. :lol: Mióta eladtad a bömbit büszkék is vagyunk rád! ;)
Gelko Elküldve November20, 2011 Elküldve November20, 2011 Ismerős érzés, a GSivel is ugyan ez volt nálam, amikor még meg volt. Mindig volt valami baja és sajnos sokszor tört is. Érdekes mióta eladtam ezek valahogy elkerülnek ( kopp-kopp ) bár lehet hogy azóta egy kicsit a fejem lágya is benőtt. ;) Jah de én kb másfél hónapja vettem és használtam talán 3 hetet, úgy hogy közben ráment kb 500.000 :lol:
Gelko Elküldve November20, 2011 Elküldve November20, 2011 Ismerős érzés, a GSivel is ugyan ez volt nálam, amikor még meg volt. Mindig volt valami baja és sajnos sokszor tört is. Érdekes mióta eladtam ezek valahogy elkerülnek ( kopp-kopp ) bár lehet hogy azóta egy kicsit a fejem lágya is benőtt. ;) Jah de én kb másfél hónapja vettem és használtam talán 3 hetet, úgy hogy közben ráment kb 500.000 :lol:
Zsoltee Elküldve November20, 2011 Elküldve November20, 2011 Mióta eladtad a bömbit büszkék is vagyunk rád! :) Miért is? :lol: ;)
J0hnny Elküldve November20, 2011 Elküldve November20, 2011 Jah de én kb másfél hónapja vettem és használtam talán 3 hetet, úgy hogy közben ráment kb 500.000 :lol: Ilyenkor már eladni meg iszonyat bukta... ;)
J0hnny Elküldve November20, 2011 Elküldve November20, 2011 Miért is? :lol: ;) Te írtad vazeee: benőtt a fejed lágya! :)
Gelko Elküldve November20, 2011 Elküldve November20, 2011 Ilyenkor már eladni meg iszonyat bukta... :lol: Jah...vagy időben kell abbahagyni ;)
Zsoltee Elküldve November20, 2011 Elküldve November20, 2011 Te írtad vazeee: benőtt a fejed lágya! ;) Azt a vezetési stílusom változására értettem, nem az autók cserélgetésére. :) :lol:
J0hnny Elküldve November20, 2011 Elküldve November20, 2011 Azt a vezetési stílusom változására értettem, nem az autók cserélgetésére. :lol: :lol: Aj jaj! :P Gelkoooooooooo! Van egy vevőd! ;) :) :)
Zsoltee Elküldve November20, 2011 Elküldve November20, 2011 Aj jaj! :P Gelkoooooooooo! Van egy vevőd! :lol: ;) :) Majd viszel egy kört a terepjáróddal? :lol: :)
coupe Elküldve November20, 2011 Elküldve November20, 2011 Jah de én kb másfél hónapja vettem és használtam talán 3 hetet, úgy hogy közben ráment kb 500.000 :lol: Az a sárga ára ;) :) ui:tudom ez k@csög hozzászólás volt,de nem tudtam kihagyni :)
Gelko Elküldve November20, 2011 Elküldve November20, 2011 Az a sárga ára ;) :) ui:tudom ez k@csög hozzászólás volt,de nem tudtam kihagyni :) És még csodálkozol hogy bántanak ? :P :lol:
coupe Elküldve November20, 2011 Elküldve November20, 2011 És még csodálkozol hogy bántanak ? :lol: :lol: Nem csodálkozom ;) :) :) :P Ezt akkor is muszáj volt :lol: :lol:
Lanti Elküldve November20, 2011 Elküldve November20, 2011 oschersleben... Der Termin steht: 7. bis 10. Juni 2012 ist Opel-Treffen Zeit végre nem a hidegbe lesz
Albert Elküldve November20, 2011 Elküldve November20, 2011 Frontera az M3ason Bp fele úgy gondolta hogy teljesen megáll....leállósávban fagyoskodás (fagy és szitál a köd ) , sétálás a kútra, trélerrel fel Pestre...mi kell még ? egy jó vevő........ Viktornak nagy nagy köszönet ! Vaaaaaazzzzzzzzzzzzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :lol: ;) :) Nekem is hasonló volt a cslsk-n, a hármas hengernél el volt szakadva a gyertyakábel, és kontaktos volt, néha dobott checkengint, és mindent tiltott, nem volt alapjárat, lefulladt, de néha meg ment mintha semmi baja nem lenne. Megnéztem a C20XE bőrös caravánt. Baromi jó az a bőr és szép állapotban is van. Sajna a motor elég csúnyán olajos, és nem csak a balháta van elrohadva, hanem a motorháztető is át van korhadva, meg a csomiajtó is elég gyászos. Tankbetöltő is, stb.. Piros matricás.. Az létezik, hogy nem lehet fújkálni a hátsó gátlóját? Nem volt ott szelep. Aszittem minden nagymotoros ilyen.
Atommanó Elküldve November20, 2011 Elküldve November20, 2011 ... Az létezik, hogy nem lehet fújkálni a hátsó gátlóját? Nem volt ott szelep. Aszittem minden nagymotoros ilyen. Lehet már kicserélték... :lol:
coupe Elküldve November20, 2011 Elküldve November20, 2011 Vaaaaaazzzzzzzzzzzzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :lol: ;) :) Nekem is hasonló volt a cslsk-n, a hármas hengernél el volt szakadva a gyertyakábel, és kontaktos volt, néha dobott checkengint, és mindent tiltott, nem volt alapjárat, lefulladt, de néha meg ment mintha semmi baja nem lenne. Megnéztem a C20XE bőrös caravánt. Baromi jó az a bőr és szép állapotban is van. Sajna a motor elég csúnyán olajos, és nem csak a balháta van elrohadva, hanem a motorháztető is át van korhadva, meg a csomiajtó is elég gyászos. Tankbetöltő is, stb.. Piros matricás.. Az létezik, hogy nem lehet fújkálni a hátsó gátlóját? Nem volt ott szelep. Aszittem minden nagymotoros ilyen. Szerintem a helye mindegyikben ott van...vagyis nekem a kékben is ott volt,csak nem volt benne olyan gátló amit fel lehetett volna fújni...Vagyis nem pontosan emlékszem,de lehet a kékben a gátló is benne volt.....hol van a hirdetés?1 találtam a használtautón,de az fehér és drága,és hasonlít a sárgára :)
Recommended Posts