Rattesid Dénes Elküldve Szeptember29, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2013 Az meg a Regié.... :)))) és csak Lurdyhoz kapjuk kölcsön :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CooperGsi Elküldve Szeptember29, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2013 Üdv van egy c20xe blokkom és nem jött meg rajta az olajnyomás , ez miért következett be ? mi a teendő ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember29, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2013 Olajpumpa lehet a ludas... :unsure: lehet megszorult, ha valami mikropiszok került bele... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
CooperGsi Elküldve Szeptember29, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2013 Olajpumpa lehet a ludas... :unsure: lehet megszorult, ha valami mikropiszok került bele... remélem megoldódik , de ha az sem akkor mi lehet még a baj, az olajpumpán kívül ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember29, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2013 nem is jött olaj pl a szuronel?? nem lehet csak a visszajelzo lett rossz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
CooperGsi Elküldve Szeptember29, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2013 nem is jött olaj pl a szuronel?? nem lehet csak a visszajelzo lett rossz? Megnézem, és thx az infót, ;) írok hamarosan :icon1: 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember29, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2013 huzd szét s főtengely jeladót és úgy probalkozzatok 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember30, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2013 Osztókör módosítót kinél/kivel érdemes csináltatni? Van valami tapasztalt első kézből? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember30, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2013 miről mire? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember30, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2013 miről mire? calibra turbo -> 4x100 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember30, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2013 hat az megint necces. . 5x112-4x100 nal is egy csavar egybe esik.. szerintem ennél us... rakj ala 5x110es futóművet. .. egyszerűbb. . Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember30, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2013 pont van eladó hátsó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember30, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2013 hat az megint necces. . 5x112-4x100 nal is egy csavar egybe esik.. szerintem ennél us... rakj ala 5x110es futóművet. .. egyszerűbb. . és megduplázom az autó értékét :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember30, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2013 és megduplázom az autó értékét :D ezt már a calibra turbo felni vásárlással megtennéd ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember30, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2013 ezt már a calibra turbo felni vásárlással megtennéd ;) :D gumi nélkül! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október1, 2013 Megoszt Elküldve Október1, 2013 ezt már a calibra turbo felni vásárlással megtennéd ;) :D gumi nélkül! :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve Október2, 2013 Megoszt Elküldve Október2, 2013 Faxkivan.... tegnap vittem volna a kocsit műszakiztatni.. erre nem indult be.. ma kapott aksit meg benzint, de csak teker... mi lehet a probléma? gyertyákat megyek megnézni most... valaki segítsen mert szétbasz az ideg :angry2: :mean: :brooding: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október2, 2013 Megoszt Elküldve Október2, 2013 főtengely jeladó szétcsúszott... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október2, 2013 Megoszt Elküldve Október2, 2013 hibakódot nézzetek.. benzint... ACrelé... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve Október2, 2013 Megoszt Elküldve Október2, 2013 AC relét nem rég cseréltem. megnézem a főtengely jeladót meg a gyertyákat.. azt hogyan tudom megnézni jók-e vagy hogy van-e szikra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október2, 2013 Megoszt Elküldve Október2, 2013 fog a kezedbe indítózásnál ha megbasz nagyon akkor jó :D :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve Október2, 2013 Megoszt Elküldve Október2, 2013 Nah az van hogy: levegő van... benzin van mert a gyertya benzin szagú... :S ezek szerint a szikrám ment el.. elosztófedeles a kocsim.. lehetőségek??? jut eszembe: nincs visszajelzésem a műszerfalon.. se index se check engine lámpácska... kibasszam az óraegységet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október2, 2013 Megoszt Elküldve Október2, 2013 Ha nincs check engine akkor nem indul az autó...nem ? ( lehet hogy nagy baromságot mondtam) Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Október2, 2013 Megoszt Elküldve Október2, 2013 Biztosítékokat nézted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október3, 2013 Megoszt Elküldve Október3, 2013 Én is pont erre gondoltam, hogy most már megérdemled :) Jövőhét szerdán találkozzunk jól átléptünk ezen :) ma mondjuk lurdyba vagyok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts