Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 138
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
öööö olyan tarkát? :P :D

ehhez viszont össze kellene hívni a klub apraját-nagyját,hogy megtárgyaljuk :P

KIRÁLYkék...pont rám illik :lol:

:wub: :P :P

csak a hímzés lesz sárga.... B)

Elküldve

Okkersárga? Az ugye a napraforgó színe... (és másé is! :P)

Ui.: nem komoly ajánlat! :wub:

De a kékben benne vagyok. Nem is igazán a szín érdekel, bármilyen debreceni pólóban büszkén feszítek (kivéve a rózsaszín brrrrr...), de az anyaga legyen már nívósabb. A múltkori kétszer volt rajtam, és a hasamnál máris ki van lyukadva.

Elküldve
Írtál már nekik? vagy telefon? :wub:

mert elég közel vannak... :P

nem...még nem...mert amíg nincs tervünk....ha délután elérem őket, max bemeygek, de melóból nem tok intézkedni :P

Elküldve
délután, ha felkeltem lehet benézek... nem ígérek semmit.

Na, én hívtam őket. Terv kell, ha lehet, akkor vektoros (bacca meg, meg kell tanulni a Corel-t), mert amúgy át kell tervezniük, az meg nem feltétlen úgy fog kinézni, mint amit mi elképzelünk.

Van pólójuk, de hozott anyagra is dolgoznak.

Terv nélkül ennyi. Ha megvan a terv, akkor mail-ben lehet árajánlatot kérni.

Elküldve

Újabb hír. Beszéltem haverral, aki otthon van a Corel-ben. Vasárnap este megrajzoljuk (ő rajzol, én magyarázok) a képet.

Szal akkor csak hátulra legyen egy Nagytemplom, fölötte OPELCLUB, alatta DEBRECEN feliratokkal, amik félkörívesek? Vagy legyen elől is egy Opel embléma?

Mekkorák legyenek a méretek?

Elküldve
Elöl szerintem a nick leygen

A többit én is így gondoltam

Többiek?

Ha nick, akkor olyan legyen a kinézete, mint a fórumon? Gondolom, de inkább kérdezek...

Elküldve
Többiek?

Ha nick, akkor olyan legyen a kinézete, mint a fórumon? Gondolom, de inkább kérdezek...

részemről rendben,bár nem tudom miért ragaszkodtok ennyire a nagytemplomhoz. sztem opel-embléma,és körben az opelclub és debrecen felirat. meg usernév vhova :wub:

mert itt nem konkrétan debrecenről mint városról,hanem debreceni réigóról van szó :P

de végülis mindegy :P

Elküldve

Pontosítanám, akkor már nem Debrecen régió, mert a régió három megye...de mivel a klub neve ez...ezért gondoltunk arra, de szerintem meg semmiféleképpen ne legyen csak opeljeles, akkor találjunk ki egy logót ami jellemző ránk......legyen egyedi!és ne csak a feliratban, szerintem

Elküldve
debreceni régiót írtam :wub:

de az csak az én véleményem,nyitott vagyok másra is :P

nem a debrecenin volt a hangsúly hanem a régión... :P de nem is ez a lényeg, én is csak azt mondom, hogy vmi egyedibb kéne....de majd látjuk a többiek mit mondanak.

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.