Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
... de körülnéztem és inkább 3-tól kezdődnek.

Úgyhogy olyan 1000 körül kellene.

Most nem tudom, hogy matekból érdemelsz elégtelent, vagy marketingből jelest :lol:

• Hozzászólások 5,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Most akko asztalt csináltatsz??? Lakóbusz lesz??? :lol:

Ez csak egy karika,de túl széles,és nem fér el...Amúgy meg majd kell csinálni valami rendes beépítést....úgyhogy minden lehet :) :lol:

Elküldve
Ez csak egy karika,de túl széles,és nem fér el...Amúgy meg majd kell csinálni valami rendes beépítést....úgyhogy minden lehet :lol: :lol:

Ha kell kárpitragasztó, akkor időben szóóóójjj, mert valszeg hozok majd magamnak is...tod a BMW gyári ragacsa...

Elküldve
Ha kell kárpitragasztó, akkor időben szóóóójjj, mert valszeg hozok majd magamnak is...tod a BMW gyári ragacsa...

Biztos fog kelleni :lol: ,de nem tudom mikor :lol:

Elküldve

akkor gyorskötözőt is vegyél... kitudja... most hogy így új ........... ............. lettél... fog kelleni :P :P :lol: :) :lol:

Elküldve
akkor gyorskötözőt is vegyél... kitudja... most hogy így új ........... ............. lettél... fog kelleni :o ;) :lol: :) :lol:

:P :P :lol: Még nem lettem...majd leszek... :P

Elküldve
Coupe adta hozzá a nevét...ergo ő is támogatja... :lol: :) :P

Támogatnám ha tudnám hogy legalább 1 évig semmi baja nem lesz,és hamar elviszik a másikat...... :P :lol:

Elküldve

Mit kell ezen ennyit görcsölni?

1500Ft-ért veszel kész müanyag kiemelőt és normális lemezcsavarral és gumi szigetelővel berögzíteni izomból.Soha meg sem rezdül.

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.