Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Neked most mi bajod van?Mi volt abban számodra sértő, hogy azon hülyéskedünk, hogy azért nem jöttél mert nem mertél volna a GSi-vel leállni hening 1.4-e ellen?A chat topicban szerintem arról pofázunk amiről akarunk, azért chat!Ja és engem itt állandóan leb.u.z.i.znak, mégsem szívom fel a taknyot, mert vicc.Te se tedd!Csapjál be egy üveg pálinkát, azt minden szép lesz, hidd el, én tudom :lol: .

"mert erre fussa , másra nemigazán" - erre nem reagálok mert igen sértő és biztosan nem is gondoltad komolyan.

Nem nem nem Karesz féle kihívás :lol: Az hogy nemtudttam elmenni és igen is mérgesít :sowwy:

Elküldve
Nem nem nem Karesz féle kihívás :lol: Az hogy nemtudttam elmenni és igen is mérgesít :sowwy:

Az égvilágon semmiről sem vagy lemaradva, be fogjuk pótolni(úgyhogy készítsd a piát :lol: )!Szerintem nem leszünk tiszavirág-életűek, mindenkinek lesz olyan tali amire nem tud elmenni.Attól még nem kevesebb senki szemében szerintem.

Elküldve
Az égvilágon semmiről sem vagy lemaradva, be fogjuk pótolni(úgyhogy készítsd a piát :lol: )!Szerintem nem leszünk tiszavirág-életűek, mindenkinek lesz olyan tali amire nem tud elmenni.Attól még nem kevesebb senki szemében szerintem.

Pontosan. :lol: :lol:

Én is kihagyom a siklósi talit, mert..... csak. :sowwy:

Elküldve
Ja és engem itt állandóan leb.u.z.i.znak, mégsem szívom fel a taknyot, mert vicc.

Ezt te honnan veszed? Itt senki sem mondta, hogy b.u.z.i. volnál. Langyi? Azt igen! :sowwy: De semmi gond, én az Ibolyát kapom már két éve. :lol:

Elküldve
Langyi barátom, vagy esetleg más valaki. Nem tudtok valamit Gygm@an (Györkő)-ről??????? ######án eltűnt pár dologgal.

MSN címe: gyg84@freemail.hu

Telefonszám:06-70-580-52-50

Ennyit tudok, meg azt, hogy nagyon szét kéne vágni a pofáját... :sowwy:

Elküldve
MSN címe: gyg84@freemail.hu

Telefonszám:06-70-580-52-50

Ennyit tudok, meg azt, hogy nagyon szét kéne vágni a pofáját... :sowwy:

Keressük meg a csókát azt elbeszélgetünk vele :lol:

Elküldve
Keressük meg a csókát azt elbeszélgetünk vele :sowwy:

Ne is mondd, Kadettklubon össze-vissza tartozik mindenkinek, csoda, hogy még nem nyírták ki!Persze felszívódott mint az aranyórám.

Elküldve
Ne is mondd, Kadettklubon össze-vissza tartozik mindenkinek, csoda, hogy még nem nyírták ki!Persze felszívódott mint az aranyórám.

Bááááz, az is nála van? :lol: :sowwy: :lol:

Elküldve

Kori, tudnál nekem mintát küldeni vmelyik szerződésről, amit kötöttetek? Vagy legalább vmi formátumot küldj légyszi. Ledumáltam egy helyi autósbolttal a kedvezményt, és szeretném hivatalossá tenni a dolgot.

Elküldve

Tegnap Szekszárdon , volt egy "kis" összeröfi a Tesco parkolóban, 18:00 tól. Na lementem olyan 18:30 körül és még senkit nem láttam sőt mondom valami tréfa lehet . Átnéztem a túlsó felére a parkolónak no és látomm gyülekezik a nép :lol: Na átgurulok Aztán kiszáltam akkor mégcsak olyan 5-10 autó lehetett kisebb 2-3 fős csoportokkal. Aztán olyan 20:00 körül megérkezetek az emberek Mindenféle autókkal volt ott opel (abból volt a legtöbb) Honda , Ford, BMW Lanchia , Renault,Fiat. Még a GSI DEVILS klub-ból is volt tag!

Demó A Corsa GSI-vel , Mor16-MV6 GSI-vel Fux barátunk A Corsa GSI C20NE-vel. Nemszámoltam az autókat de kb 30-40 autó lehetett , voltak akik összemérték mit tud a techcnika, mi jobbára csak dumáltunk meg jókat röhögtünk. De aztán Mor16 is melegítette a az autót kérdeztem is tőle : ennyi benyád van mondom alapjáraton duruzsoltatod a kocsit :sowwy: Amikor megmelegedett a motor na akkor mondja na gyere megyünk egy kört :lol: huhuhu mondom ez igen na beültema kocsiba kimentünk szekszárd után a főutra és ott elszabadulta pokol :lol: PÉ kenteneki rendesen , mondanom sem kell hogy az én kis 150 Le -ős autóm után ez milyen érzés volt kiment a lábamból a vér és préselődttem bele az ülésbe :P :lol: no de mindent összevetve az emberek barátságosak voltak egymással autómárkától független, nem mentek ott a fikázások mindegy kinek milyen autója volt! Szóval marhajól éreztem magam és psze körberöhögtem a fejem merthogy a poénkodás az ment! :lol: :lol: :P

Elküldve
Én csütörtök óta dögrováson vagyok, a család megfertőzött egy szemét vírussal :sowwy:

Nem kell a hülye duma, tudjuk, hogy lenézel minket mióta erdészinformatikus lettél! :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.