Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Ezt általánosságban értettem a benzinesekre, nem konkrétan az MV6-ra. Csak egy mondatba sikerült írnom <_<

egyébként fején találtad a szöget valamelyest akaratodon kívűl is mert a hazai MV6 ok al van is baj azért több mint egy átlag autóval .

most nem mennék bele hogy a szervízelések , meg a drága alkatrészárak miatt meg bla bla, tudjuk ezt, de egy motor ugye minnél bonyolúltabb annál több alktrésze kopik és cserés lesz .

igaz ez bármely komolyabb autóra . sok henger sok pénz .......

Elküldve

Itt aztán megy az adok-kapok <_<

Azért azt is tudom, hogy a dieseles Omisok mekkorákat tudnak cumizni. Itt nem az Isuzu dieselről van szó, amivel nincs sok gond, de nem is megy :huh:

Elküldve
Itt aztán megy az adok-kapok <_<

Azért azt is tudom, hogy a dieseles Omisok mekkorákat tudnak cumizni. Itt nem az Isuzu dieselről van szó, amivel nincs sok gond, de nem is megy :huh:

Az valami katasztrófa!Ki volt az az állat aki azt kitalálta?

Elküldve
Az valami katasztrófa!Ki volt az az állat aki azt kitalálta?

vazze az a kocsi/diesel motor akkor is még megy amikor sokan csak álmodoznak arról hogy de jóóó vóna autózni egy kicsit ,,, <_< hö hö :huh:

Elküldve
vazze az a kocsi/diesel motor akkor is még megy amikor sokan csak álmodoznak arról hogy de jóóó vóna autózni egy kicsit ,,, <_< hö hö :huh:

Az rendben van, de én egyszer mentem ilyennel és valami botrányosan nem jó érzés!!!

Elküldve
vazze az a kocsi/diesel motor akkor is még megy amikor sokan csak álmodoznak arról hogy de jóóó vóna autózni egy kicsit ,,, <_< hö hö :lol:

Végre egy értelmes hozzászólás! :D :huh: :D :D

Elküldve
Nagyon úgy néz ki, hogy többet nem mész ilyennel! <_< :D

Te ültél már ilyen Omiban?A tiéd versenyautó ahhoz képest!Nagyon tohonya egy dög.Sokkal rosszabb mint az X20SE, pedig az sem Forma1. :huh:

Elküldve
Te ültél már ilyen Omiban?A tiéd versenyautó ahhoz képest!Nagyon tohonya egy dög.Sokkal rosszabb mint az X20SE, pedig az sem Forma1. :D

Ja, ezt benéztem :huh:

Azt hittem, hogy az Isuzu dícsérete-fikázása folyik. <_< :D

Elküldve
Akkor menj egyet haverom 2.5 Td jével. Retenet mit megy, de ültem egy másikban is, az viszont rettentő lomha :huh: volt.

Hívd el Kisasszondra, majd kipróbáljuk a TÁDÉT! <_<

Elküldve
Ja, ezt benéztem :huh:

Azt hittem, hogy az Isuzu dícsérete-fikázása folyik. <_< :D

Arról volt szó.Volt Omiban 2.0 Isuzu dízel 100 lóval!Jó motor, csak nem ebben a bódéban.

Elküldve
Arról volt szó.Volt Omiban 2.0 Isuzu dízel 100 lóval!Jó motor, csak nem ebben a bódéban.

Jóvanna! Nem mindenkinek opel-prospektusból olvastak esti mesét a szülei! <_<

Elküldve
Én kérek elnézést, de a 2.0 dti Opel moci, 100 kerek pacival. Elég gyér ekkora kaszniba, gyorsan el is tűnt a kínálatból.

Most az egyszer elnézzük Lomha felkészületlenségét, de csak mert az Elnökúr kérte! :D

Viszont Lomhát kikérdezzük a talin, remélem addig rendesen felkészül az Opel-motorkínálatából! Különben 20 botütés mindenkitől! (Mármint azoktól, akiknek van botjuk <_< :huh: :D )

Elküldve
Én kérek elnézést, de a 2.0 dti Opel moci, 100 kerek pacival. Elég gyér ekkora kaszniba, gyorsan el is tűnt a kínálatból.

Tökmindegy, a sz*r az sz*r, ahárhogy is hívjuk. <_<

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.