Lomha 8V Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 Ha valaki tud Kadetthez 60/40-es ültetőrugókat, ne tartsa magában. F Astráé is jó bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 Ha valaki tud Kadetthez 60/40-es ültetőrugókat, ne tartsa magában. F Astráé is jó bele. én tudok de drága ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 én tudok de drága ;) Drágán, újat én is tudok. ;) Mennyi az a drága? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április29, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Április29, 2009 én tudok de drága :P én úgy olvastam, hogy: én tudok te drága ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 én úgy olvastam, hogy: én tudok te drága ;) ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 Drágán, újat én is tudok. ;) Mennyi az a drága? háááát nem tudom .... még nem kérdeztem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 én úgy olvastam, hogy: én tudok te drága ;) ;) ;) Azért mert te így akartad olvasni. Kijött a langyi véred. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 háááát nem tudom .... még nem kérdeztem ;) Akkó kérdezd meg. De izibe! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 én úgy olvastam, hogy: én tudok te drága ;) ;) ;) Na megvan a Fartúró Artúró. Aki megkeveri a kíhűlő állóvizet, hogy a tavasszal együtt jöjjön a langyulás. :P -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 Ha valaki tud Kadetthez 60/40-es ültetőrugókat, ne tartsa magában. F Astráé is jó bele. Egy ezresért akkorára vágom, amekkorára szeretnéd. (Az újat is.) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 Egy ezresért akkorára vágom, amekkorára szeretnéd. (Az újat is.) ;) ;) Vagy olcsó még 3 mázsa cement. ;) :P -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Vagy olcsó még 3 mázsa cement. ;) ;) ;) Én nem Te vagyok! Nálam nem vág be a sufnituning! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 ...Nálam nem vág be a sufnituning! ;) Csak a tanga... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Csak a tanga... ;) Rossz az aki rosszra gondol...kis homár! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Én nem Te vagyok! Nálam nem vág be a sufnituning! <_< shuffni tunningolás smafu ? á !! pedig az az igazi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 shuffni tunningolás smafu ? á !! pedig az az igazi <_< Te inkább a rugóárakról nyilatkozzál! Nagyon hallgatsz, gyanús vagy nekem! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 Én nem Te vagyok! Nálam nem vág be a sufnituning! :lol: Majd ha lesz pénzem, én sem vágom a rugókat. :lol: És vágott rugóval is jobban néz ki, mint gyárilag. Meg kívülről nem is látszik. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 El is felejtettem mondani, mekkora blamában volt részem csütörtökön. Levittük az autót a kasznishoz, beraktuk az udvarba. Kijött a srác, elmutogattam neki, hogy mit, hogyan, hol kell csinálni rajta. Aztán a végén eszembe jutott, hogy a bal oldalán van egy nagyobb horpadás hátul, mondom neki : -Azt is meg tudnád csinálni? Erre Ő: -Persze! Benyúlt, kinyomta! -Tessék, kész is van. Akkor mondtam neki, hogy én inkább megyek is, hagyom dolgozni... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 Majd ha lesz pénzem, én sem vágom a rugókat. :lol: És vágott rugóval is jobban néz ki, mint gyárilag. Meg kívülről nem is látszik. :lol: ne sírjááá ha ekkora raktáram/udvarom lenne már miliárdos lennék :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 Te inkább a rugóárakról nyilatkozzál! Nagyon hallgatsz, gyanús vagy nekem! :lol: <_< mindíg elfelejtem . . . . . . na majd.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 ne sírjááá ha ekkora raktáram/udvarom lenne már miliárdos lennék :lol: <_< Nem sírok bazmeg. Valamire válaszoltam. Vegyél telket és legyél gazdag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Nem sírok bazmeg. Valamire válaszoltam. Vegyél telket és legyél gazdag. oké bazmeg . <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Majd ha lesz pénzem, én sem vágom a rugókat. :lol: És vágott rugóval is jobban néz ki, mint gyárilag. Meg kívülről nem is látszik. :lol: na meg gyári GM <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 na meg gyári GM <_< Jaj, de sz*r... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május4, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május4, 2009 A hétvégén mentem egy 6 sebességes 2.2 dci-s Lagunával. Sajnos csak hideg motorral, és lakott területen belül (nem volt rajta kötelező :lol: ). A 150paci egész jól rángatta a verdát. Rohadt kényelmes volt :lol: . Tankolni (9-11 lityi városban) és szervizeltetni viszont nem szeretném <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts