Lomha 8V Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Nem photoshop: Link to comment Megosztás: More sharing options...
omcsi Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Sajnos nem tároljuk el a képeket, valaki felrakja, utána megbeszéljük a látottakat aztán kész. De most, hogy mondod, tényleg össze kéne gyűjteni ezeket. Majd utánajárok. köszike előre is , Link to comment Megosztás: More sharing options...
omcsi Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Nem is, mert '88-ban ezzel vitték körbe a pápát :excl: Te meg hagyjad azt a tehenet, már fél éve volt, mindenkinek félresiklik néha az élete. :lol: jaja meg szegény tehénnek is :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
omcsi Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Irigykedsz mi? Ide két tehén is befér :excl: jó a szó tesó :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
omcsi Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Opel Kadett D Aero: http://jeep.cfasp.de/upload/104606.jpg nagyom szép ez is ,csak irigy keddek .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November26, 2010 Szerző Megoszt Elküldve November26, 2010 Opel Kadett D Aero: http://jeep.cfasp.de/upload/104606.jpg Hát, lehetne nagyobb a guriga alatta... Amúgy szép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Kadett D 1600 SR, nem ismerünk olyat aki látott már élőben: nem látom a képet de nekem volt 1.6 SR em :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Zsoltinak: Babetta A tied megvan még? meg igen ! rendbe raktam pöccre megy ! sok meló nem volt vele . gondolkozom hogy nem adom el :excl: fene tudja .... pöccre megy.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 nem látom a képet de nekem volt 1.6 SR em :excl: Bocsánat, azt elfelejtettem, hogy Irmscher! :( Már megint nem látszanak a képek, ez a rohadt munkahelyi gépem megöl agyilag. Majd megpróbálom javítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve November27, 2010 Megoszt Elküldve November27, 2010 lássuk a képet ! tényleg kiváncsi vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November29, 2010 Szerző Megoszt Elküldve November29, 2010 Lomha! Jó lett a pilács. :( :lol: Köszi a tippet! Remélem ez nem fog hamar elfáradni. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve November29, 2010 Megoszt Elküldve November29, 2010 lássuk a képet ! tényleg kiváncsi vagyok. Valamiért nem hajlandó azt a képet berakni, de már meg sem nyitja sajnos. No mindegy, addig is itt van az Opel Junior 1983-ból: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve November29, 2010 Megoszt Elküldve November29, 2010 Lomha! Jó lett a pilács. :( :lol: Köszi a tippet! Remélem ez nem fog hamar elfáradni. :excl: Használd egészséggel. Ezek jól bírják a strapát, de ha berosál, nyugodtan hozd vissza, kicseréljük. De nem hinném, hogy gond lesz vele, az SMD led sokkal komolyabb mint a sima. Link to comment Megosztás: More sharing options...
miragekori Elküldve November30, 2010 Megoszt Elküldve November30, 2010 ez már azért nem rossz!! http://www.carstyling.hu/account_shower.php?T=1&id=3659 Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November30, 2010 Szerző Megoszt Elküldve November30, 2010 Hú, ez tényleg szép... :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve November30, 2010 Megoszt Elküldve November30, 2010 Hát tényleg nem szar, az biztos. Csak valahogy kevésnek érzem. Nem tudom milyen vetélytársakkal indult, de valahogy nehezen tudom elképzelni, hogy ez lenne Európa legtuningabb autója. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 A Kadett, fél órával azután, hogy elhoztam a régi gazdájától: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Szombaton viszem a Zsuzsit bankettezni Pécsre, akinek jó az időpont, esetleg összefuthatnánk este 6 után az Árkádban. :( :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December1, 2010 Szerző Megoszt Elküldve December1, 2010 A Kadett, fél órával azután, hogy elhoztam a régi gazdájától: Hát eléggé lerúgtad azóta... :( :lol: Szombaton viszem a Zsuzsit bankettezni Pécsre, akinek jó az időpont, esetleg összefuthatnánk este 6 után az Árkádban. :lol: :excl: Nem kizárt a dolog. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December1, 2010 Szerző Megoszt Elküldve December1, 2010 Valamiért nem hajlandó azt a képet berakni, de már meg sem nyitja sajnos. No mindegy, addig is itt van az Opel Junior 1983-ból: http://i674.photobucket.com/albums/vv109/E.../OPELJunior.jpg Hát ez nagyon gáz... :excl: Ez nem fake? Ha nem lenne rajta a jel, még csak az eszembe se jutna, hogy ez opel is lehet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
omcsi Elküldve December2, 2010 Megoszt Elküldve December2, 2010 Hú, ez tényleg szép... :excl: igen nekem is bejönne,nagyon tetszik ez a régi stílus,csak sajna anyagilag nagyon drágák , Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December2, 2010 Szerző Megoszt Elküldve December2, 2010 igen nekem is bejönne,nagyon tetszik ez a régi stílus,csak sajna anyagilag nagyon drágák , ITT egy olcsó régiség Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve December2, 2010 Megoszt Elküldve December2, 2010 Hát ez nagyon gáz... :excl: Ez nem fake? Ha nem lenne rajta a jel, még csak az eszembe se jutna, hogy ez opel is lehet... Olyannyira nem fake, hogy erről mintázták a B Corsát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December2, 2010 Szerző Megoszt Elküldve December2, 2010 Olyannyira nem fake, hogy erről mintázták a B Corsát. Szerencsére rosszul sikerült... :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December2, 2010 Megoszt Elküldve December2, 2010 ITT egy olcsó régiség Ez rém ronda :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts