Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Na, ez itt már bukta! ;) ;) ;) :D

Még a biciklitől is eltiltják!

Ja, előadom az abberáltságaimat és lehet, hogy le is lőnek. :P Amúgy meg Te csak ne dumálj, még katona sem voltál. Lehet, hogy olyan jellemrajzod van, mint egy varangyos békának. -_-

Elküldve
...Amúgy meg Te csak ne dumálj, még katona sem voltál. Lehet, hogy olyan jellemrajzod van, mint egy varangyos békának. ;)

Miről beszélsz kiscsávó?! Kemény 9 hónapot nyomtam le az MH kötelékében! ;)

És mi a bajod a varangyos békával?! ;)

Elküldve
Miről beszélsz kiscsávó?! Kemény 9 hónapot nyomtam le az MH kötelékében! :P

És mi a bajod a varangyos békával?! ;)

hahaha 1 terhesség -_- Én voltam az uccsó 12 hónapos állomány ;) Pont nemvolt mákom ;)

Elküldve
Na, ez itt már bukta! ;) ;) ;) :D

Még a biciklitől is eltiltják!

Annyi a trükk a piszmológusnál hogy: Azt kell mondani amit hallani akar! :P -_-

Elküldve

Én pedig az első 9 hónapra vonuló voltam. Így kétszer voltam kopasz: Tapolcán és Pécsett is. Jól meg is szivattak minket az öregek, akik még a 12 hó végét töltötték.

Elküldve
Én pedig az első 9 hónapra vonuló voltam. Így kétszer voltam kopasz: Tapolcán és Pécsett is. Jól meg is szivattak minket az öregek, akik még a 12 hó végét töltötték.

Neked meg a múltkori talin meg lett mondva, hogy a csókosok között voltál. ;)

Elküldve
tennap szembe jött Xray kartács Paks környékén legalábbis az ő Astrája volt ;)

(Mercivel voltam Pest irányba avázkodtam ;) )

Akkor azért nemismertelek meg ;)

Elküldve

Voltunk ma Calibra találkozón Mirage Korival, kellemes volt. Ott összefutottunk opelzsoltival meg Hepivel is, dumálgattunk kicsit. Csak egész nap álltunk, mindenki elfáradt mint a dög.

Elküldve
Én meg ma délután voltam a családdal a délvidéken bicajozni, de nem láttam Mohácson (és környékén) egy ismerős autót se ;)

mi meg Alsónémediben tanyáztunk ahol Lomha kartács is tiszteletét tette Kornélkával egyetemben ;)

Elküldve
mi meg Alsónémediben tanyáztunk ahol Lomha kartács is tiszteletét tette Kornélkával egyetemben ;)

Akkor most olvasd el a kettővel előbbi hozzászólást. ;)

Elküldve
Voltunk ma Calibra találkozón Mirage Korival, kellemes volt. Ott összefutottunk opelzsoltival meg Hepivel is, dumálgattunk kicsit. Csak egész nap álltunk, mindenki elfáradt mint a dög.

Öszzecsukhatóhorgássssssszék ;)

Elküldve
Öszzecsukhatóhorgássssssszék ;)

Az sem lett volna jó, ilyen egynapos talin minden rég látottal akar beszélni pár szót az ember, úgysem érne rá üldögélni. ;)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.