Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Nem lesz 100%-os, vagyis inkább úgy mondanám, hogy nem lesz még olyan amilyennek elképzeltem. De menetkész lesz, szépen lefestve és az üléseken kívül teljesen át lesz már kárpitozva.

És van már sofőröd? :lol: :D

Elküldve
Még nincs, de lehet, hogy nem is lesz. Nem szívesen adnám senki kezébe. Bejáratós a drágám. :D

Már az elején hozzá kell szoktatni a feelinghez! :D

Nem ám! Én személy szerint úgy bánnék vele, mint a hímes tojással! :lol: De szerintem én hiába is ígérnék neked bármit is! :lol: ;)

Elküldve
Na itt a bibi. Azt nehezebb kiépíteni. Ebként a tiéd hányas évjárat? Nem lehet, hogy még benne van vhol egy csati amit csak össze kell dugni???

Szerinted hol érdemes megnézni, hogy az enyémben milyen kábelköteg van?

És mi lehet a korrekt ára egy ilyen kábelkötegnek?

Elküldve

Én Anyum barna Rekijébe úgy raktam be a 4 el.ablakot, hogy csak a csatik voltak meg. Jó kis munka volt, de legnagyobb szívás a hátsó szerkik beépítése volt, mert eggyel több vezetőkerék volt a bowdenhez mint a mechanikusnál.

Elküldve
Szerinted hol érdemes megnézni, hogy az enyémben milyen kábelköteg van?

És mi lehet a korrekt ára egy ilyen kábelkötegnek?

A B oszlop tövében kéne lenni egy kék csatlakozónak, 9 vezetékkel. 3 db a központi záré, a többi az ablaké.

jelmagyar_zat_k_zponti_z_r__s_4-es_el_ablak_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

k_zponti_z_r___s_4_es_el_ablak_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ma megyek a haverhoz, megkérdezem tőle van-e, és mennyi.

Elküldve
A B oszlop tövében kéne lenni egy kék csatlakozónak, 9 vezetékkel. 3 db a központi záré, a többi az ablaké.

Ma megyek a haverhoz, megkérdezem tőle van-e, és mennyi.

THX!

Van olyan nap, hogy nem mész a haverhoz? :lol: :D

Elküldve
Majd megkérdezem a srácot, akitől a szettet vettem, hogy megvan-e még a kábelköteg. Ezért is kérdeztem Tőled, hogy mi a reális ára. :lol:

Én ezerért vettem a komplett belső kötegeket (biztitábla, hátsó, műszerfal).

Elküldve
Na, ma délután kiderül, hogy mennyire van széthajtva a moci! :lol:

Megyek kompressziót méretni :D

Téged ismerve a 82 lóból, jó ha megvan 55. :lol:

Elküldve

De genyók vagytok. Nóbi nagyon vigyáz a vasra, de azért nyomja neki "néha", nehogy ellustuljon, lerakódjon a korom a motorban, a turbóra. :lol: Én már majdnem elhittem magamnak :D

Elküldve
De genyók vagytok. Nóbi nagyon vigyáz a vasra, de azért nyomja neki "néha", nehogy ellustuljon, lerakódjon a korom a motorban, a turbóra.

Ez így van! :D

A sok városi tötyögés után időnként ki kell kormolni, mert eltömődik a rendszer a sok koromtól. :lol:

Elküldve
Na mi az eredmény?

Na, ma délután kiderül, hogy mennyire van széthajtva a moci! :lol:

Megyek kompressziót méretni :lol:

14 órára megyek :D

Már kezdek izgulni! :D

Elküldve
Na akkor szólok a Gézabának, hogy figyeljen oda! :lol:

Szóljál is! Vele beszéltem tegnap, de nem nagyon akart 16 óra utáni kedvezményes átvizsgálást! :D Pedig a Gabesz mondta, hogy nyugodtan próbálkozzak nála :lol:

Elküldve
Szóljál is! Vele beszéltem tegnap, de nem nagyon akart 16 óra utáni kedvezményes átvizsgálást! :lol: Pedig a Gabesz mondta, hogy nyugodtan próbálkozzak nála :lol:

Hivatkozz rám! Minden rendben lesz! Még az eredmények is jobbak lesznek! :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.