Xray Elküldve Március22, 2008 Elküldve Március22, 2008 Sosem engedélyeznék közúti használatra az MV6-ot az Astrába szerintem. nemtom MOR16 nak azvan és nemhinném hogy nincs rendbe a Papír munka! :D
Lomha 8V Elküldve Március22, 2008 Elküldve Március22, 2008 nemtom MOR16 nak azvan és nemhinném hogy nincs rendbe a Papír munka! :D Valami hozzáértőt kéne megkérdezni, de szerintem lehetetlen ezt hivatalosan elintézni.
Xray Elküldve Március22, 2008 Elküldve Március22, 2008 Valami hozzáértőt kéne megkérdezni, de szerintem lehetetlen ezt hivatalosan elintézni. lehet igazadvan én még ilyet nemcsináltam,,, de majd leinfózom a rendőr barimat az csaktudja!
Lomha 8V Elküldve Március22, 2008 Elküldve Március22, 2008 lehet igazadvan én még ilyet nemcsináltam,,, de majd leinfózom a rendőr barimat az csaktudja! Nem rendőr téma ez, ő csak azt tudja, hogy ha nem passzolnak a számok akkor bünti.Szerintem ezt egy KPM-es tudná megmondani.
Xray Elküldve Március22, 2008 Elküldve Március22, 2008 Nem rendőr téma ez, ő csak azt tudja, hogy ha nem passzolnak a számok akkor bünti.Szerintem ezt egy KPM-es tudná megmondani. Oylan ismi is van na majd leinfózom akkor azt :D
hening Elküldve Március22, 2008 Elküldve Március22, 2008 Ez jóhír :D Örülök remélem mindenki ígyvan ezzel! Nekem is tecc, csak mondd már el, hogy kell beregelni! :D
Xray Elküldve Március22, 2008 Elküldve Március22, 2008 Nekem is tecc, csak mondd már el, hogy kell beregelni! :D Én fogok mindenkit beregelni , és azért nincs szabadreg mert csak Meditagok lesznek az oldalon! És aki csatizni akar szól Norbinak vagy Korinak és ha aztmondják Á men én teszem a B :D
hening Elküldve Március22, 2008 Elküldve Március22, 2008 Én fogok mindenkit beregelni , és azért nincs szabadreg mert csak Meditagok lesznek az oldalon! És aki csatizni akar szól Norbinak vagy Korinak és ha aztmondják Á men én teszem a B :D Naígymááááááréééérteeeem. :D
kori Elküldve Március22, 2008 Elküldve Március22, 2008 Jóvolna, ha a kedves cartársak feliratkoznának a soltvadkerti talira. Látom eddig csak Tiut érdekli. Nagyon jó buli szokott lenni.Sztem Péntek-Szombatra érdemes jönni, ha csak 2 napra van vkinek lehetősége.
Xray Elküldve Március22, 2008 Elküldve Március22, 2008 Jóvolna, ha a kedves cartársak feliratkoznának a soltvadkerti talira. Látom eddig csak Tiut érdekli. Nagyon jó buli szokott lenni.Sztem Péntek-Szombatra érdemes jönni, ha csak 2 napra van vkinek lehetősége. Én úgytudok menni hogy 1-1 napot mert szabi az nuku nemadnak :D tehát reggel le este haza és másnap ismét!
Sörös Sanyi Elküldve Március22, 2008 Elküldve Március22, 2008 Úgyhogy csakazértse ülök be Xray és Kori kocsijába! :D Ugyan már! Játékautók! A faros az igazi!!! :D Az kell neked. :D
Xray Elküldve Március22, 2008 Elküldve Március22, 2008 A faros az igazi!!! :D Jaja Menyecskéből is csak az a jó :D
Sörös Sanyi Elküldve Március22, 2008 Elküldve Március22, 2008 Helyesbítenék! Kori autója oké! :D :D Menyecskéből azért még kell máshova is egy kis extra. Abból a csöcsös-faros a tuti! :D
Xray Elküldve Március22, 2008 Elküldve Március22, 2008 Helyesbítenék! Kori autója oké! :D :D Menyecskéből azért még kell máshova is egy kis extra. Abból a csöcsös-faros a tuti! :D Hát a Csöcsös az adott :D Gondoltam én :D
ivannorbi Elküldve Március23, 2008 Szerző Elküldve Március23, 2008 Az esti úttal szerintem nem lesz gond, talán nem lesz fagy. :D Örülök, hogy meglett a varázsceruzád, már azt gondoltam elkopott. :D :D Sima volt az út. Varázsceruza :D ?! Na, ezt lássa meg Kojak! Norbi szerintem a műszaki vizsgára gondolt. :D Arra is. Meg arra, hogy nem fogok beülni a kocsijukba, és nem veszek magamnak 20XE-t. :D Ugyan már! Játékautók! A faros az igazi!!! :D Az kell neked. ;) Nem kell! És ki se akarom próbálni őket, mert amíg nem tudom, hogy milyenek, addig kevésbé vágyakozom utánuk.
ivannorbi Elküldve Március23, 2008 Szerző Elküldve Március23, 2008 Jóvolna, ha a kedves cartársak feliratkoznának a soltvadkerti talira. Látom eddig csak Tiut érdekli. Nagyon jó buli szokott lenni.Sztem Péntek-Szombatra érdemes jönni, ha csak 2 napra van vkinek lehetősége. Engem is érdekel, és szintén péntek-szombatra mennék, de elég sok a bizonytalan tényező. A Zasszonyt biztos nem hozom, mert akkor már igencsak közel lesz a vizsgaidőszak. A gyerekkel nem tudom mi lesz addig. Vagy leadjuk a nagyszülőknek, vagy magammal hozom, de akkor nem sokat bulizhatok, mert a gyerekkel kellene foglalkoznom. Szóval az a legvalószínűbb, hogy egyedül megyek, de ez még nem 100%. Úgyhogy egyelőre még nem írom fel magam.
ivannorbi Elküldve Március23, 2008 Szerző Elküldve Március23, 2008 Menyecskéből azért még kell máshova is egy kis extra. Abból a csöcsös-faros a tuti! :D Látom témánál vagytok! :D :D
mirage kori Elküldve Március23, 2008 Elküldve Március23, 2008 Valami hozzáértőt kéne megkérdezni, de szerintem lehetetlen ezt hivatalosan elintézni."nemhivatolsan" biztos el lehet intézni hivatalosan!!! :D
ivannorbi Elküldve Március23, 2008 Szerző Elküldve Március23, 2008 "nemhivatolsan" biztos el lehet intézni hivatalosan!!! :D Ez "csak" ismeretség és pénzkérdés
Xray Elküldve Március23, 2008 Elküldve Március23, 2008 Ez "csak" ismeretség és pénzkérdés Ígyvan, de azért utána járok , hogy esetleg lehet e Hivatalosan is hivatalos :D De ez mééég sajna nagyon messze van! :D
ivannorbi Elküldve Március23, 2008 Szerző Elküldve Március23, 2008 Ígyvan, de azért utána járok , hogy esetleg lehet e Hivatalosan is hivatalos :D De ez mééég sajna nagyon messze van! :D Szerintem olcsóbban vehetsz egy üzemképes MV6-os Omega-t, mint amennyiért a motorját hivatalosan beszereltethetnéd a GSI-dbe! Ha egyáltalán sikerül :D ! De kíváncsian várom az eredményt :D !
Xray Elküldve Március23, 2008 Elküldve Március23, 2008 Szerintem olcsóbban vehetsz egy üzemképes MV6-os Omega-t, mint amennyiért a motorját hivatalosan beszereltethetnéd a GSI-dbe! Ha egyáltalán sikerül :D ! De kíváncsian várom az eredményt :D ! Már van MV6 os GSI Fórumon Látogasd meg MOR16V profilját :D
ivannorbi Elküldve Március23, 2008 Szerző Elküldve Március23, 2008 Már van MV6 os GSI Fórumon Látogasd meg MOR16V profilját :D Láttam már a videót is, de nem hinném, hogy papíros a dolog :D
Recommended Posts