Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
NAgyon jó ötlet a videó. A nagykabis kép tényleg groteszk. Sztem lehetne minden tagról külön képet berakni,ahogy az Opelje(i) :D mellett áll.

És hogy jön az ki, hogy a helyettes írja alá előbb az oklevelet ????? Csak vicc vót :D

Ez még egy fékész dolog ami tegnap este pattant ki a kis agyamból, és természetesen várom a javallatokat hisz modosítható minden egyess másodperc , kép felirat bármi! :D

Elküldve
Hiányzok, mi?! :D :D :D

Láttam a hirdetésedet az iWiW-en :D :lol:

Mindennap kétszer felrakom, de nem nagyon reagálnak.Mondjuk nem sokan nézik az üzenőfalat.Melyiket láttad, a Tenkes Opel Team-est?

Elküldve
Mindennap kétszer felrakom, de nem nagyon reagálnak.Mondjuk nem sokan nézik az üzenőfalat.Melyiket láttad, a Tenkes Opel Team-est?

A Te kiírásodat láttam. A Tenkes Opel Team nem ismerősöm, ezért azt a hirdetést nem láthatom :D :D

Elküldve
A Te kiírásodat láttam. A Tenkes Opel Team nem ismerősöm, ezért azt a hirdetést nem láthatom :D :D

És azt nekem honnan kéne tudni?Tökömet sé érdekli ki ismerős meg ki nem, 99%-át nem ismerem. :D Ennyi erővel te is lehetnél. :D

Elküldve

Norbi az, hogy te dolgozni fogsz az mit jelent a gyakorlatban?Ott leszel azért, vagy nem annyira?Mert ha nem jöhetsz el a pultodtól akkor odaülünk köréd! :D Mindenki hozzon horgász-széket! :D

Elküldve
Norbi az, hogy te dolgozni fogsz az mit jelent a gyakorlatban?Ott leszel azért, vagy nem annyira?Mert ha nem jöhetsz el a pultodtól akkor odaülünk köréd! :D Mindenki hozzon horgász-széket! :D

:D :D :lol:

Elküldve
Megkaptad az utolsó mail-t amit a honlappal kapcsolatban küldtem?

Meg köszi csak időm nem volt még foglalkozni vele! De amint lessz kilessz javítva :D

Elküldve
Meg köszi csak időm nem volt még foglalkozni vele! De amint lessz kilessz javítva :D

Ja, nem sürgetni akarlak, csak nem tudtam, hogy jól emlékeztem e a címre! :D

Elküldve
Ja, nem sürgetni akarlak, csak nem tudtam, hogy jól emlékeztem e a címre! :D

Tudom hogy nem sürgetni akartál :D De legalább te nézed az oldalt és a TÖBBIEKNEK nem böki a szemét??? Nem mert felsem mennek az oldalra! :D

Elküldve
Tudom hogy nem sürgetni akartál :D De legalább te nézed az oldalt és a TÖBBIEKNEK nem böki a szemét??? Nem mert felsem mennek az oldalra! :D

Én jártam ott ma is, láttam egy-(két) helyesírási hibát, ha ennek kéne, hogy bökje a szemünket. De én már szólni sem merek, mert a végén még meg kell tanulnom weboldalt szerkeszteni :D :D

Elküldve

Hát ezt még nem tudom, szerintem néha megjelenek, néha meg eltűnök. :D :D

Elküldve
Én jártam ott ma is, láttam egy-(két) helyesírási hibát, ha ennek kéne, hogy bökje a szemünket. De én már szólni sem merek, mert a végén még meg kell tanulnom weboldalt szerkeszteni :D :D

hmm erre nemgondoltam! :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.