hening Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 Tisztelt cartársak, pénteken, a Pezo Drink-ben, tali este 8-kor. Jó lenne, ha Thuby cartárs is el tudna jönni. :lol: Zsolesz 1 barátunk is eljön a messzi Ikervár helyőrségből, "nehogymáááá" mi maradjunk csak otthon. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 Tisztelt cartársak, pénteken, a Pezo Drink-ben, tali este 8-kor. Jó lenne, ha Thuby cartárs is el tudna jönni. :lol: Zsolesz 1 barátunk is eljön a messzi Ikervár helyőrségből, "nehogymáááá" mi maradjunk csak otthon. :lol: :D Éjszakás vagyok, ne várjatok. :lol: Mult héten elgurultam arra, az asszonyt hoztam haza 8-kor, nemnagyon láttam mozgást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 Éjszakás vagyok, ne várjatok. :lol: Mult héten elgurultam arra, az asszonyt hoztam haza 8-kor, nemnagyon láttam mozgást. kár ,szivesen megismertelek volna :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 kár ,szivesen megismertelek volna :lol: Én is sajnálom, de ilyen a 3-műszak. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 Friscót csörgettem,ha van kedve és ideje el tud jönni velem.Holnap de. telón szól,hogy hány a mennyi. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 Éjszakás vagyok, ne várjatok. :lol: Mult héten elgurultam arra, az asszonyt hoztam haza 8-kor, nemnagyon láttam mozgást. Má" megen", vazze. :lol: Múlt héten temetésen voltam, és nagyon sz@r kedvem volt. Gondoltam inkább nem untatok senkit. Friscót csörgettem,ha van kedve és ideje el tud jönni velem.Holnap de. telón szól,hogy hány a mennyi. :lol: Az jó lenne. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 Má" megen", vazze. :lol: Múlt héten temetésen voltam, és nagyon sz@r kedvem volt. Gondoltam inkább nem untatok senkit. Az jó lenne. :lol: Csak hogy felvidítsalak jövő héten se leszek mert akkor meg délutános vagyok. Majd két hét mulva leszek nappalos akkor tudok csak menni. Persze csak ha nem jön semmi közbe. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 Csak hogy felvidítsalak jövő héten se leszek mert akkor meg délutános vagyok. Majd két hét mulva leszek nappalos akkor tudok csak menni. Persze csak ha nem jön semmi közbe. :lol: B+ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október9, 2008 Megoszt Elküldve Október9, 2008 B+ :lol: Há, most jöttem rá, mit jelent ez! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október17, 2008 Megoszt Elküldve Október17, 2008 Volt vki ma 8-kot talin? Még Hening cartárs se írogatott, pedig máskor már szerdán hajtja a népet! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október18, 2008 Megoszt Elküldve Október18, 2008 Volt vki ma 8-kot talin? Még Hening cartárs se írogatott, pedig máskor már szerdán hajtja a népet! :lol: Még én sem voltam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Október18, 2008 Megoszt Elküldve Október18, 2008 talán jön a tél. ?? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október18, 2008 Megoszt Elküldve Október18, 2008 talán jön a tél. ?? :lol: Nem hiszem , már zárt helyen vagyunk, pontosabban én még ott nem voltam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 PÉNTEK ESTE PEZÓ :D ;) AKI ÉL ÉS MOZOG JÖJJÖN :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 PÉNTEK ESTE PEZÓ ;) :P AKI ÉL ÉS MOZOG JÖJJÖN :D :D Jó lenne, ha Zotya, és Thuby cartársak is jönnének. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 Jó lenne, ha Zotya, és Thuby cartársak is jönnének. :D Elengedtek, megyek. ;) Hol szoktatok parkolni? Ha jól tudom az utca egyirányú. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 Elengedtek, megyek. :D Hol szoktatok parkolni? Ha jól tudom az utca egyirányú. Nem egyirányú. Eljösz a megyei RK előtt, át a Szigethy-n. Aztán az első körforgalomnál a ballra eső utcában meg is tudsz állni. De mire Te odaérsz, én már valószínűleg ott leszek. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 Nem egyirányú. Eljösz a megyei RK előtt, át a Szigethy-n. Aztán az első körforgalomnál a ballra eső utcában meg is tudsz állni. De mire Te odaérsz, én már valószínűleg ott leszek. ;) A körforgalomnál ballra?... hú hogy is volt a vizsgán? Ehhez körbe kell mennem jobbra ugye? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 A körforgalomnál ballra?... hú hogy is volt a vizsgán? Ehhez körbe kell mennem jobbra ugye? ;) Most erre mit írjak?.......Megvan, "hüje". :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 Most erre mit írjak?.......Megvan, "hüje". :D :D Én már láttam olyat,hogy valaki előttem ,szó szerint balra ment a körforgóban és még indexelt is. ;) :P :D Szerencse,hogy nem jött senki,nem volt forgalom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 Én már láttam olyat,hogy valaki előttem ,szó szerint balra ment a körforgóban és még indexelt is. :D ;) :P Szerencse,hogy nem jött senki,nem volt forgalom. :D Na, az igazi nagy "HÜJE" lehetett. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 Na, az igazi nagy "HÜJE" lehetett. :D Csak azért poénkodtam vele, mert az oktató mindig küllön kihangsúlyozta, hogy pl. a.: körforgalomnál fordulj ballra ,PERSZE JOBBRA KÖRBE KELL MENNI!!! azt mondta jópáran szembementek már a forgalommal, mert :hát maga mondta nem?! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 Csak azért poénkodtam vele, mert az oktató mindig küllön kihangsúlyozta, hogy pl. a.: körforgalomnál fordulj ballra ,PERSZE JOBBRA KÖRBE KELL MENNI!!! azt mondta jópáran szembementek már a forgalommal, mert :hát maga mondta nem?! :D ;) Akinél vezettem,az mindíg úgy mondta,hogy "elmegyünk xy út/utca/város irányába" ez jobb valamivel, de itt meg a tanulónak kell nézni a táblákat a körforgalomban és gyorsan reagálni,főleg ha nem ismeri a környéket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 Zotya! Van nyákjavító filced? Esetleg elhozhatnád! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 Zotya! Van nyákjavító filced? Esetleg elhozhatnád! Még mindíg nem vettem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts