zotya975 Elküldve Január2, 2009 Megoszt Elküldve Január2, 2009 Oks. Tudok menni, már jobban vagyok. :rolleyes: :) Megyek én is, sok volt a rumos süti? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január2, 2009 Megoszt Elküldve Január2, 2009 Megyek én is, sok volt a rumos süti? :) Nem. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január2, 2009 Megoszt Elküldve Január2, 2009 Nem. :) Vazze ma van péntek! Rakhatom vissza az akksit! :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Jön vki este?????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Jön vki este?????? Én ma kihagyom. Fél 5-re viszem a lányokat az Aporba vmi matekverseny díjkiosztóra. Utánna meg családi tecsós bevásárlás. És ha mindeszt túlélem, csak nyugalomra vágyom. Meg gumiszobára. B) Amikor legutóbb voltunk volt kb 1000 ember, a Plus-nál találtam parkolóhelyet, aztán meg nem engedtek kifarolni. Asszem most megállok a másik oldalon a Skoda szalon mögött. Ambár díjkiosztón csak nem lesz annyi ember. Szerintem 8-ra haza se érünk. De azért jó szórakozást. És gondoljatok arra hogy valaki ép most cefetül szenved. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Jön vki este?????? Én ma megyek mindenképp, Mester. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Én ma megyek mindenképp, Mester. Oks, akkor talizunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Oks, akkor talizunk. Ott leszek 8-ra B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január22, 2009 Megoszt Elküldve Január22, 2009 A holnapi tali a B.I.G.-nél lesz Győrságon. Aki jön, annak találkozó a Praktiker melletti, volt Esso, most Agip kúton 1940-kor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 A holnapi tali a B.I.G.-nél lesz Győrságon. Aki jön, annak találkozó a Praktiker melletti, volt Esso, most Agip kúton 1940-kor. Szerencsére 7-re pont el kell mennem valahova. Szerintem éppen beesek majd Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január24, 2009 Megoszt Elküldve Január24, 2009 Klassz volt a tegnapi tali. Remélem nem zavartunk, hogy olyan sokáig voltunk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Este 8, Pezo Drink, tali. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Este 8, Pezo Drink, tali. KicsiThuby megy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 KicsiThuby megy :D Helyes. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 kések fél órát! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Ma lesz vki a Gergőn, és rajtam kívül?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Ma lesz vki a Gergőn, és rajtam kívül?? Elvileg én, ha végzek addig lökhárítóval. Egyéb esetben meg ha lesz erőm elgyalogolni odáig :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Elvileg én, ha végzek addig lökhárítóval. Egyéb esetben meg ha lesz erőm elgyalogolni odáig :D Ha nem akkor dobjál egy címet és odalépek érted. Sokat ne egyél, hátha megkavar a gyorsulás. :lol: Bár eléggé be vagyok táblázva, meg el is fáradtam a héten a sok melótól , megpróbálok időt szakítani az esti talira. :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Ha nem akkor dobjál egy címet és odalépek érted. Sokat ne egyél, hátha megkavar a gyorsulás. ;) Bár eléggé be vagyok táblázva, meg el is fáradtam a héten a sok melótól , megpróbálok időt szakítani az esti talira. ;) :D :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Talán jönni fog egy kadettklubos srác is, ha lesz elég bátor. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Talán jönni fog egy kadettklubos srác is, ha lesz elég bátor. :D :lol: Jöhet, nem esszük meg, max. kicsit megcsócsáljuk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 Este taliiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 Este taliiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Hát talán tudok rá időt szakítani, bár sok a dolgom. :lol: De nem maradok sokáig, az asszony éjjeles. Én ezt már egyszer leírtam, csak tudnám hova küldtem el??? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dropel83 Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 Talán jönni fog egy kadettklubos srác is, ha lesz elég bátor. :blush: :) Persze hogy jön! Illetve ajánlom neki, mert engem is ő visz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 Zotya gyere, mert viszem a féktárcsát! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts