daykiller Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Ha van felesleges km-óra spirálod, akkor légyszíves hozzál. B) tankolásból hazafele jövet elszakadt... :D Vagyis ez a tippem. Tárgytalan! Zsir ott leszek. :-D Helyes! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Zsir ott leszek. :-D Faxa. :D Tárgytalan! Nincs is. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Lehet hogy kések.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Holnap este lesz valamiféle Opel találkozó Győrben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május13, 2011 Megoszt Elküldve Május13, 2011 Holnap este lesz valamiféle Opel találkozó Győrben? Most nem tudok menni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Május13, 2011 Megoszt Elküldve Május13, 2011 Most nem tudok menni. Akkor mi megyünk hozzád. (És ha már ott, vagyunk szét is szedjük a motrot... :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május13, 2011 Megoszt Elküldve Május13, 2011 Akkor mi megyünk hozzád. (És ha már ott, vagyunk szét is szedjük a motrot... :) ) Itt voltál? Nem zártam hátra a kutyákat. :D ...Ja, hülye vagyok, kocsival mentem el, potyára jöttél... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Delvecchio Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 Nem igérem, bébiszitter leszek.....esetleg a kórházhoz odaérek.. :D Jártok ti is a kórház parkolóba? Én kb. 3x voltam kinn. Új vagyok még, 1-2 arcot ismerek csak, de szivesen kimennék mint Opel képviselet :icon4: :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 Jártok ti is a kórház parkolóba? Én kb. 3x voltam kinn. Új vagyok még, 1-2 arcot ismerek csak, de szivesen kimennék mint Opel képviselet :icon4: :D Mostanában ritkán, sok a meló, régebben mindíg kimentünk a Pezo után. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Telepi Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 Üdv mindenkinek. Mostanában szervezünk opel találkozókat Győrben a Dunacenter parkolóban. Kérdés az lenne, hogy van-e rá igény mert akkor hamarosan szerveződik egy megint. Általában péntek szombat estéket merít ki a dolog. Üdv: Telepi Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 Üdv mindenkinek. Mostanában szervezünk opel találkozókat Győrben a Dunacenter parkolóban. Kérdés az lenne, hogy van-e rá igény mert akkor hamarosan szerveződik egy megint. Általában péntek szombat estéket merít ki a dolog. Üdv: Telepi Az az igazság, hogy mi a Pezo-ban szoktunk gyűlni. Ám nem vagyok elrontója semmi "rossznak" :D . Írd meg, pontosan mikor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Telepi Elküldve Október16, 2011 Megoszt Elküldve Október16, 2011 Hello hello. Találkozó lesz Október 22-én este 19:00 órától a Dunacenter parkolóban! Típusfüggetlen lesz a dolog de jó lenne minél többen megjelenni! Mindenkit várunk! Üdv: Telepi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Delvecchio Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 Hello hello. Találkozó lesz Október 22-én este 19:00 órától a Dunacenter parkolóban! Típusfüggetlen lesz a dolog de jó lenne minél többen megjelenni! Mindenkit várunk! Üdv: Telepi Heló! Mi várható aktivitást illetően? Több a kórházparkolós ácsorgásnál? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 Heló! Mi várható aktivitást illetően? Több a kórházparkolós ácsorgásnál? ;) Ha lenne még Kadi akkor Fater égetni a gumit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morzsa Elküldve November5, 2011 Megoszt Elküldve November5, 2011 Ha lenne még Kadi akkor Fater égetni a gumit. Újabb összeröffenés mikorra várható?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr.Drummer Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 Helló, Sziasztok! Lesz valamikor valamiféle összeröffenés itt a Nyugaton? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január5, 2012 Megoszt Elküldve Január5, 2012 Helló, Sziasztok! Lesz valamikor valamiféle összeröffenés itt a Nyugaton? :D Nem igazán. Nagyon szétszaladt a nép. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Március10, 2012 Megoszt Elküldve Március10, 2012 Ha lenne valami kis Opelos találka itt a megyében abban én is benne lennék! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Március22, 2012 Megoszt Elküldve Március22, 2012 Ha lenne valami kis Opelos találka itt a megyében abban én is benne lennék! :) Hát ha van elég energiád szervezni, akkor biztos lesz aki eljön. Aktivizálni kell a népet, az a helyzet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr.Drummer Elküldve Március26, 2012 Megoszt Elküldve Március26, 2012 Egy kis találkozó lesz itt a nuygaton. Gondoltam beírom ide is a dolgokat hátha lesz valakit akit érdekel a dolog :) A találkozó sorozat állomásai: 2012. április 6. (péntek) 19.00 Zalaegerszeg, Zala Park 2012. április 13. (péntek) 19.00 Nagykanizsa, Vásárcsarnok parkoló 2012. április 27. (péntek) 19.00 Szombathely, Interspar parkoló 2012. május 5. (szombat) Keszthely, Alpha Park 18.00 (ezen a napon Zánkán francia autóstali, visszafelé útba esünk! ;)) Aztán majd valamikor ide Sopronba is szervezünk egyet, a következő hónapba, ilyen összejövős grillezős dolgot. Majd megírom mikor hátha valakit érdekel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve Március26, 2012 Megoszt Elküldve Március26, 2012 Egy kis találkozó lesz itt a nuygaton. Gondoltam beírom ide is a dolgokat hátha lesz valakit akit érdekel a dolog :) A találkozó sorozat állomásai: 2012. április 6. (péntek) 19.00 Zalaegerszeg, Zala Park 2012. április 13. (péntek) 19.00 Nagykanizsa, Vásárcsarnok parkoló 2012. április 27. (péntek) 19.00 Szombathely, Interspar parkoló 2012. május 5. (szombat) Keszthely, Alpha Park 18.00 (ezen a napon Zánkán francia autóstali, visszafelé útba esünk! ;)) Aztán majd valamikor ide Sopronba is szervezünk egyet, a következő hónapba, ilyen összejövős grillezős dolgot. Majd megírom mikor hátha valakit érdekel. A szombathelyi Interspar parkoló 300m-re van őseimtől. Ha éppen nem Frankfurtban leszek, akkor kinézek. Köszönöm az információt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr.Drummer Elküldve Március26, 2012 Megoszt Elküldve Március26, 2012 A szombathelyi Interspar parkoló 300m-re van őseimtől. Ha éppen nem Frankfurtban leszek, akkor kinézek. Köszönöm az információt. Igazán nincs mit. Jópáran lesznek :) Egyébként ide felhívnám a figyelmét a most alakúlóban lévő kis klubbról. Csak Opelosok vannak és mostanában már szervezésben van egy kisebb találka is. Szóval aki környékbeli csatlakozzon :) http://www.facebook.com/groups/295993323805611/295999617138315/?ref=notif¬if_t=group_activity#!/groups/295993323805611/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sipi9970 Elküldve Április9, 2012 Megoszt Elküldve Április9, 2012 Ez a Keszthelyi találkozó mekkorának ígérkezik??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Augusztus16, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2012 Sziasztok. Igaz nem találkozó, de mégis.. A MVOK szervezésében megyünk BP- SZfehérvár- Veszprém -Ajka- Körmend- Szentgotthárd Végállomás. Opel Gyár Látogatás. Szeptember 22. Nyilt nap. rendezvényt tartanak. Gyárlátogatás stb.. ha gondoljátok lehet jelentkezni. Nem kell Veterán Opelnak lennie. Akit érdekel, jelezze. Emilben válaszolok. monzaattila@gmail.com ide írjatok. Sziasztok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts