Zolka Elküldve December14, 2009 Elküldve December14, 2009 Jó megoldás ez! :rolleyes: Megkaptam az üzenetet, válaszoltam is rá :blink: Ma már nemhiszem hogy nekiesek, de valamikor a héten megcsinálom....mert kúúúva szar így menni hogy a mutató ül a támasztón :lol: de legalább nem megy bele a km sem! :D ;)
Opeles90 Elküldve December14, 2009 Elküldve December14, 2009 de legalább nem megy bele a km sem! ;) :D :rolleyes: :blink: :lol: Ennek már mindegy... :D Bár azért jó lenne tudni hogy mikor éri el az 1500 kilómétert... első olajcserét meg kéne csinálni. ááá...ez a generál nagyon elbarmolt 1-2 dolgot... Elektromos részek emitt amott kimentek... Na azokat már megcsináltuk faterral, meg gyújtáskapcsoló is be volt ragadva, azt is megcsináltuk... de nem csoda. Kb 1 hónapig állt 1 helyben míg a szerelő csinálta a motorját.
Zolka Elküldve December14, 2009 Elküldve December14, 2009 :rolleyes: :blink: :lol: Ennek már mindegy... :D Bár azért jó lenne tudni hogy mikor éri el az 1500 kilómétert... első olajcserét meg kéne csinálni. ááá...ez a generál nagyon elbarmolt 1-2 dolgot... Elektromos részek emitt amott kimentek... Na azokat már megcsináltuk faterral, meg gyújtáskapcsoló is be volt ragadva, azt is megcsináltuk... de nem csoda. Kb 1 hónapig állt 1 helyben míg a szerelő csinálta a motorját. az is lehet,h szarul tette vissza az órára a spirált és mostanra csúszott le! De mondjuk,miért szedte volna ki a műszeregységet a helyéről egy generálhoz? Vagy tudsz róla,h ki volt szedve?
Opeles90 Elküldve December14, 2009 Elküldve December14, 2009 az is lehet,h szarul tette vissza az órára a spirált és mostanra csúszott le! De mondjuk,miért szedte volna ki a műszeregységet a helyéről egy generálhoz? Vagy tudsz róla,h ki volt szedve? Neeem nem szedte ki. Ami kárt csinált...és nem tetszett, az az volt hogy a motorháztetőt mivel le kellett szedni hogy a motort kiemelje, így az ablakmosónak a csövét ollóval elnyeste... Azt kellett ott toldanom, de már jó :blink: van itthon akváriumom és szedtem ki a levegőztetőből 1 darab csövet, és pont jó volt :rolleyes: Néztem a Bárdi oldalán 1.7D astrához spirált. De ár nem volt... De gondolom olyan 1500 Forint körül lehet. Vagy többi ilyen Febi márkájú. Más nincsen.
Zolka Elküldve December14, 2009 Elküldve December14, 2009 Neeem nem szedte ki. Ami kárt csinált...és nem tetszett, az az volt hogy a motorháztetőt mivel le kellett szedni hogy a motort kiemelje, így az ablakmosónak a csövét ollóval elnyeste... Azt kellett ott toldanom, de már jó :blink: van itthon akváriumom és szedtem ki a levegőztetőből 1 darab csövet, és pont jó volt :rolleyes: Néztem a Bárdi oldalán 1.7D astrához spirált. De ár nem volt... De gondolom olyan 1500 Forint körül lehet. Vagy többi? ilyen Febi márkájú. http://www.unixauto.hu/UnixOnline/Unix_Cik...mp;cMegnNr=2540
Opeles90 Elküldve December14, 2009 Elküldve December14, 2009 http://www.unixauto.hu/UnixOnline/Unix_Cik...mp;cMegnNr=2540 Köszi :rolleyes: :blink:
Opeles90 Elküldve December14, 2009 Elküldve December14, 2009 szívesen :lol: Holnap 7ig vagyok laborba... Szerdán 7ig vagyok laborban.... Szerintem csütörtökön megcsinálom :blink: Francot... csütörtökön muteromat kell majd vinni meg hozni valami céges összejövetelre... Akkor marad a péntek :rolleyes:
Novy Elküldve December14, 2009 Elküldve December14, 2009 Nem hülye kérdések ezek!!fura! igazából úgy tudod kiszűrni 100%-osan, ha leoldod a spirált a váltóról meg az óráról is, a váltó felöli végét befogod mondjuk egy fúróba és közben megnézed a másik végét,ami az órába csatlakozna,h szépen pörög-e!Lehet van egyszerübb megoldás is,de nekem ez jutott eszembe! :blink: Megkaptad a p.ü-t? Vagy ha vkinek van jobb ötlete az írjon!! nem kell hozzá fúró :rolleyes: kézzel tekered, és mozdulnia kell rögtön a másik végének is, de ha leoldod a váltóról, és meghúzod erősen, és nem jön ki a közepe, akkor a bowden jó, am a biztitáblát ha kilököd felérsz a spirálig az óra mögött, és megtudod nézni a helyén van e, vagy sem :lol:
Opeles90 Elküldve December14, 2009 Elküldve December14, 2009 nem kell hozzá fúró :blink: kézzel tekered, és mozdulnia kell rögtön a másik végének is, de ha leoldod a váltóról, és meghúzod erősen, és nem jön ki a közepe, akkor a bowden jó, am a biztitáblát ha kilököd felérsz a spirálig az óra mögött, és megtudod nézni a helyén van e, vagy sem :D Megnéztem most ezzel a módival (köszi az ötletet ). Helyén van... Na akkor asszem mégsem lesz hátulra gázrugó. Majd max Januárban, a decemberi fizetésből. Ami késik nem múlik ;) debrecenben 5 ért hozzádvágja a fordulatszámmérős órát, de szerintem a spirállal lesz bajod... vagy leakadt, vagy eltört... Nagyon filózok egy fordulatszámmérősőn.... Jó lenne látni hogy meddig pörgetem, meg hol váltok el, meg kis változatosság... :lol: Én sztem 5 ért meg is venném. :D Tuti elnézek felé a szünetben, aztán ha megvan még és tényleg nem 1 ököráráért adja én viszem ;) De amúgy csak annyi lenne hogyha beleteszem a fordsz.mérős műszeregységet hogy ahonnan kihúztam a régit oda beledugom az újat? nem kéne sehova kötögetni semmit, hogy működjön? ( én hülye vagyok ezekhez :rolleyes: )
hening Elküldve December14, 2009 Elküldve December14, 2009 Megnéztem most ezzel a módival (köszi az ötletet ). Helyén van... Na akkor asszem mégsem lesz hátulra gázrugó. Majd max Januárban, a decemberi fizetésből. Ami késik nem múlik :D Nagyon filózok egy fordulatszámmérősőn.... Jó lenne látni hogy meddig pörgetem, meg hol váltok el, meg kis változatosság... :rolleyes: Én sztem 5 ért meg is venném. :blink: Tuti elnézek felé a szünetben, aztán ha megvan még és tényleg nem 1 ököráráért adja én viszem :lol: Generátor is kell hozzá. Mert a diziles onnan veszi a jelet. Ha nem olyan, akkor azt is cserélni kell, meg vezetéket húzni (valószínűleg).
Opeles90 Elküldve December14, 2009 Elküldve December14, 2009 Generátor is kell hozzá. Mert a diziles onnan veszi a jelet. Ha nem olyan, akkor azt is cserélni kell, meg vezetéket húzni (valószínűleg). Igen..ezt mondta uncsim is hogy dizel generátorról veszi a jelet. Amúgy fater elvitte az autót...és telefonált hogy reszket a mutató..... Már nem csak áll hanem reszket. Akkor tuti spirál. :rolleyes:
rtomi Elküldve December14, 2009 Elküldve December14, 2009 Ezek nem jók, mert rendszámot kérnek...stb Honnan tudjam hogy mi a rendszáma ha még meg sem vettem? :D Csak azt szeretném tudni ha mondjuk akarok venni egy 2literes autót akkor mennyit kell fizetnem negyedévente.... Nekem 3776 lesz a negyedéves B10-ben az egynyócra. :rolleyes: Nem. Szép egyenletesen mozgott. Nem rezgett sosem. Amúgy bocsi az ilyen hülye kérdésekért... :blink: A számláló attól is behalhat,ha menet közben nullázod le. :lol:
Novy Elküldve December14, 2009 Elküldve December14, 2009 Nekem 3776 lesz a negyedéves B10-ben az egynyócra. :rolleyes: A számláló attól is behalhat,ha menet közben nullázod le. :blink: a b 10 csak egy kis része sok függ a kocsi korátol, a 2.0 már egybőlmagasabb kategória, mg bla bla de a netrisken is kéri a rendszámot?? dehát írj be kamurendszámot, csak saccold meg mi lehet egy olyan idős kocsinak a rendszáma :lol:
rtomi Elküldve December14, 2009 Elküldve December14, 2009 a b 10 csak egy kis része sok függ a kocsi korátol, a 2.0 már egybőlmagasabb kategória, mg bla bla de a netrisken is kéri a rendszámot?? dehát írj be kamurendszámot, csak saccold meg mi lehet egy olyan idős kocsinak a rendszáma :blink: A 2001 ccm-től magasabb kategória. A 2 literes motorok mindíg kevéssel alatta vannak a 2000ccm-nek. :rolleyes: Amúgy 96-os és nem volt káreset és a babára is kaptam kedvezményt meg a magán nyugdíjpénztárra is.
Opeles90 Elküldve December14, 2009 Elküldve December14, 2009 Nekem 3776 lesz a negyedéves B10-ben az egynyócra. :rolleyes: A számláló attól is behalhat,ha menet közben nullázod le. :blink: Nem volt rá példa hogy menetközbe nullázzak.. :lol: Ha jól emlékszek nekem az astra tán ott körül van... :D fater nevén van. Neki meg ez a Bonus Malus vagy mi a jóisten B10es ;) Az Aegonnál.
Novy Elküldve December14, 2009 Elküldve December14, 2009 A 2001 ccm-től magasabb kategória. A 2 literes motorok mindíg kevéssel alatta vannak a 2000ccm-nek. :rolleyes: Amúgy 96-os és nem volt káreset és a babára is kaptam kedvezményt meg a magán nyugdíjpénztárra is. ja igen bocs benéztem 1500-2000ig amúgy meg el kell menni pár biztosítóba, ők tudják a tutit megmondani úgyis :blink:
Dáwid Elküldve December14, 2009 Elküldve December14, 2009 Szeruuu mindenki! Elromlott a kilóméterórám... :lol: Tegnap még jó meg semmi baja...ma reggel meg már nem forgatja se a napiszámlálót, se az össszámlálót, se a mutató nem mozog. :D A hőfokot, és a gázolajat meg mutatja.. ;) vajon mi lehet vele? Lehet megnézem ebben a debreceni bontóban a fordulatszámmérős órát. ( ahol Dáwid vette a mociját ) Remélem megvan még.... :rolleyes: Ha nincs akkor... Sztem ezt vagy megcsináljuk, vagy venni bele egy másik bontottat ami nem mutatja a fordulatot. Jóaz.. csak működjön. Ha már kiszeded a műszeregységet akár fordszámmérőset is tehetsz bele, csak genrátor kérdése hogy a forulatszámmérő nem fog -e feküdni utána :D :blink: . A spirálról hallottam hogy egyes utángyárik kattognak mint az atom, arra érdemes lenne rákérdezi valakinél akinek kattogott hogy milyet vett, és olyat ne vegyél ;)
invictus Elküldve December14, 2009 Elküldve December14, 2009 Ha már kiszeded a műszeregységet akár fordszámmérőset is tehetsz bele, csak genrátor kérdése hogy a forulatszámmérő nem fog -e feküdni utána :blink: :rolleyes: . A spirálról hallottam hogy egyes utángyárik kattognak mint az atom, arra érdemes lenne rákérdezi valakinél akinek kattogott hogy milyet vett, és olyat ne vegyél :lol: Utángyári nekem nagyon hangos volt, semmiképpen ne. Csakis a gyári. :D
Dáwid Elküldve December14, 2009 Elküldve December14, 2009 Ha már kiszeded a műszeregységet akár fordszámmérőset is tehetsz bele, csak genrátor kérdése hogy a forulatszámmérő nem fog -e feküdni utána :D :blink: . A spirálról hallottam hogy egyes utángyárik kattognak mint az atom, arra érdemes lenne rákérdezi valakinél akinek kattogott hogy milyet vett, és olyat ne vegyél ;) Jah még egy ötlet: Az a szerelő előszeretettel felejtett el dogokat visszatenni ha jól rémlik. Nem lehet hogy a váltó felöli része nem lett visszacsinálva rendesen? :rolleyes: Utángyári nekem nagyon hangos volt, semmiképpen ne. Csakis a gyári. :D Nah látod Láci? Erre gondoltam :lol:
Guest Sanci Elküldve December14, 2009 Elküldve December14, 2009 Utángyári nekem nagyon hangos volt, semmiképpen ne. Csakis a gyári. :D A gyárival csak az ára gond de a csendessége a kompenzáló tényezője :lol: :blink: a tapasztalat.. :rolleyes:
Opeles90 Elküldve December14, 2009 Elküldve December14, 2009 Utángyári nekem nagyon hangos volt, semmiképpen ne. Csakis a gyári. ;) Hát semmiféleképp nem akarom hogy kattogjon. És Gyárit...? Bontó? Jah még egy ötlet: Az a szerelő előszeretettel felejtett el dogokat visszatenni ha jól rémlik. Nem lehet hogy a váltó felöli része nem lett visszacsinálva rendesen? :rolleyes: Nah látod Láci? Erre gondoltam :D Ahha. Hát igazából Nemtudom hogy ott hozzábaszkurált-e valamihez a szerelő... :blink: Amúgy, senki se ébressze fel az alvó oroszlánt... 1 perc 45től kezd durvulni :lol:
Novy Elküldve December14, 2009 Elküldve December14, 2009 Hát semmiféleképp nem akarom hogy kattogjon. És Gyárit...? Bontó? Ahha. Hát igazából Nemtudom hogy ott hozzábaszkurált-e valamihez a szerelő... :rolleyes: mivel kiszedtocit, így valószínű a váltó is ki volt véve..., vagy legalábbis meg lehetett jól mozgatva.
invictus Elküldve December14, 2009 Elküldve December14, 2009 Hát semmiféleképp nem akarom hogy kattogjon. És Gyárit...? Bontó? Ahha. Hát igazából Nemtudom hogy ott hozzábaszkurált-e valamihez a szerelő... :rolleyes: Amúgy, senki se ébressze fel az alvó oroszlánt... 1 perc 45től kezd durvulni :blink: 6 ropi körül van a gyári új csergőnél.
Opeles90 Elküldve December14, 2009 Elküldve December14, 2009 6 ropi körül van a gyári új csergőnél. Nem vészes. mivel kiszedtocit, így valószínű a váltó is ki volt véve..., vagy legalábbis meg lehetett jól mozgatva. Igaz.... Na akkor először szétszedjük és belekukkantunk hogy mi a redva van ott...
Recommended Posts