invictus Elküldve Január8, 2010 Elküldve Január8, 2010 Na..mi ez a nagy pörgés? Mindenki dolgozik még? :lol: ááááá lusti van. :lol:
spzoli Elküldve Január8, 2010 Elküldve Január8, 2010 Na..mi ez a nagy pörgés? Mindenki dolgozik még? :lol: not funny..de már indulok haza :lol:
Dáwid Elküldve Január8, 2010 Elküldve Január8, 2010 Nah meló off :lol: végre itthon. (Még vagy egy órát :P :lol: )
Opeles90 Elküldve Január8, 2010 Elküldve Január8, 2010 Nah meló off :lol: végre itthon. (Még vagy egy órát :lol: :lol: ) not funny..de már indulok haza :lol: ááááá lusti van. :lol: Na gyűlik már a nép :P
Novy Elküldve Január8, 2010 Elküldve Január8, 2010 Nah meló off :P végre itthon. (Még vagy egy órát :lol: :lol: ) nah dejó én me holnap kezdem vazeg :lol: ilyen szerencsétlen is csak én lehetek... holnap 4kor indulok Soltvadkertre. van itt valaki arrola környékről? Johnny? :lol: kecsón átmegyek... de még az is lehet egyik nap átugrok megnézni azt az astrát :P aki ott lakik vagy közelbe egy cimbizásbe benne lennék egyik este... 06húsz276727kettő még mindig :lol:
spzoli Elküldve Január8, 2010 Elküldve Január8, 2010 nah dejó én me holnap kezdem vazeg :lol: ilyen szerencsétlen is csak én lehetek... holnap 4kor indulok Soltvadkertre. van itt valaki arrola környékről? Johnny? :lol: kecsón átmegyek... de még az is lehet egyik nap átugrok megnézni azt az astrát :lol: aki ott lakik vagy közelbe egy cimbizásbe benne lennék egyik este... 06húsz276727kettő még mindig :P Novy társkereső hírdetését láthattuk :lol: :lol:
Opeles90 Elküldve Január8, 2010 Elküldve Január8, 2010 Hiányoztunk?:P :lol: Hát, egyedül ülni a fórum előtt.....aztán nézni a saját írásomat... Nem valami jóérzés.. :lol:
Novy Elküldve Január8, 2010 Elküldve Január8, 2010 Novy társkereső hírdetését láthattuk :lol: :lol: és most van ezzel vmi baj? :P
Dáwid Elküldve Január8, 2010 Elküldve Január8, 2010 Hát, egyedül ülni a fórum előtt.....aztán nézni a saját írásomat... Nem valami jóérzés.. :lol: Legalább nem p.fázik vissza :P :lol: :lol:
spzoli Elküldve Január8, 2010 Elküldve Január8, 2010 és most van ezzel vmi baj? :lol: én csak beszóltam
Novy Elküldve Január8, 2010 Elküldve Január8, 2010 én csak beszóltam azt mé? :lol: kell poff, vagy fájás? :lol:
Dáwid Elküldve Január8, 2010 Elküldve Január8, 2010 azt mé? :P kell poff, vagy fájás? :lol: Ha így kérdezed akkor biztos lesz :lol: :lol: csak még nemtom kinek :lol: kicsit leépítem a létszámot. Léptem barátnőzni :lol: csövi
dita Elküldve Január8, 2010 Elküldve Január8, 2010 nah dejó én me holnap kezdem vazeg :lol: ilyen szerencsétlen is csak én lehetek... holnap 4kor indulok Soltvadkertre. van itt valaki arrola környékről? Johnny? :P kecsón átmegyek... de még az is lehet egyik nap átugrok megnézni azt az astrát :lol: aki ott lakik vagy közelbe egy cimbizásbe benne lennék egyik este... 06húsz276727kettő még mindig :lol: Áááá! Arra senki nem lakik... :lol: (Ezt most csak azért, hogy érezd a törődést! :lol: )
Opeles90 Elküldve Január8, 2010 Elküldve Január8, 2010 Áááá! Arra senki nem lakik... :lol: (Ezt most csak azért, hogy érezd a törődést! :P ) :lol: :lol: :P de imádom.. :lol: :lol:
Reeckatee Elküldve Január8, 2010 Elküldve Január8, 2010 Na mi a nagy helyzet? Büdös unalmas egy Péntek este.
Opeles90 Elküldve Január8, 2010 Elküldve Január8, 2010 Na mi a nagy helyzet? Büdös unalmas egy Péntek este. ááá... unalom van itt is :lol:
spzoli Elküldve Január8, 2010 Elküldve Január8, 2010 ááá... unalom van itt is :lol: hamár olyan álmos vagyok h buli nincs, akkor felhozom a bolst :lol:
Opeles90 Elküldve Január8, 2010 Elküldve Január8, 2010 hamár olyan álmos vagyok h buli nincs, akkor felhozom a bolst :lol: :lol: Blue? vagy rossz fele kacsingatok? :P vagy csak a sima vodka?
spzoli Elküldve Január8, 2010 Elküldve Január8, 2010 :lol: Blue? vagy rossz fele kacsingatok? :lol: ebből sztem nincs csak egyféle :P
Opeles90 Elküldve Január8, 2010 Elküldve Január8, 2010 ebből sztem nincs csak egyféle :lol: Há nemtom, nem vagyok benne jártas. Van a Bols Blue likőr, ilyen kék szutyok... nem ittam csak meséltek tőle volt osztálytársak mennyire szarrá itták magukat vele... meg van a sima jóöreg vodka. Melyik? :lol:
spzoli Elküldve Január8, 2010 Elküldve Január8, 2010 Há nemtom, nem vagyok benne jártas. Van a Bols Blue likőr, ilyen kék szutyok... nem ittam csak meséltek tőle volt osztálytársak mennyire szarrá itták magukat vele... meg van a sima jóöreg vodka. Melyik? :lol: jaa, hát likőr az más. ez sima vodka :P másik márkából van többféle, ízesek...ez sima :lol:
Novy Elküldve Január8, 2010 Elküldve Január8, 2010 na jovan elköszönök egy időre legyetek jók stb stb vagy rosszak ahogy tetszik üdv
Opeles90 Elküldve Január8, 2010 Elküldve Január8, 2010 jaa, hát likőr az más. ez sima vodka :P másik márkából van többféle, ízesek...ez sima :lol: Oroszos :lol:
Recommended Posts